Klubkultur houze

Klubkultur houze

Et sted for alle at give slip på eventuelle hæmninger

Club Culture Houze

Placeringsikon

Görlitzer Strasse 71, Berlin, Tyskland, 10997

I morgen: Nøgen sex - Hver mandag

Hvis du tror, ​​du har set det hele, kan Club Culture Houze ombestemme dig. Dette berygtede sted er en hedonistisk legeplads for alle dine ønsker og fantasier. Bruserum til rådighed.

Alle køn er velkomne her, men mandage, torsdage og fredage er temaaftener kun for homoseksuelle mænd. Regelmæssige temaarrangementer - tjek hjemmesiden for detaljer. 

Nærmeste station: U: Görlitzer Bahnhof

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Dancing
Mørkt rum
Musik
Afslappende hytter
Sats Klubkultur houze
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 90 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

E
Ezra

12-Sep-2019

Hvilket sjovt sted

Jeg tog dertil sidste mandag den 9. september 2019, da det er den homoseksuelle aften. Da jeg ankom der, blev jeg nødt til at ringe med klokken, og ikke så længe efter åbnede en høj tysk fyr døren. Han fortalte mig, at det er en privat klub. Jeg fortalte ham, at jeg ved det, og jeg ved også, at det er den homoseksuelle aften. Han fortalte mig, at det også er en nøgen begivenhed. Han introducerede sit navn som Norbert og byde mig velkommen til omklædningsområdet samt informerede mig om entréen (der skal bruges til at betale for din drink) osv. Der var omkring 20 mænd inde på dette sted og et par af dem på kl. bar med blandede aldre. Som den eneste asiat der gik der ikke længe, ​​før jeg fik den opmærksomhed fra gæsterne, der allerede var der. Jeg havde det så sjovt der og vil helt sikkert vende tilbage til dette sted, når jeg er i Berlin. Legeværelset har varianter og manérismen er meget venlig. De fyre, der kom den aften, var også varme og søde. De startede tidligt fra kl. 7 til midnat. Så kom ikke for sent.
M
Marc

10-Sep-2019

Autentisk

Ikke det rigtige sted, hvis du leder efter noget trendy, men hvis du kan lide autentiske mennesker og situationer, så er Club Culture Houze helt sikkert noget for dig. Fantastisk atmosfære, venligt personale. Jeg følte mig meget velkommen der.
J
Joao Carlos

11-Jun-2019

Overhovedet ikke godt

Et af de værste steder, jeg nogensinde har været i verden! Hele stedet lugter bøffer. Ikke mange fyre og dem der blev bare i rygerummet... forfærdeligt.
V
Victor

26 Dec 2018

Fedt sted

Jeg tog dertil juleaften den 24. december 2018. Jeg elskede stedet, og jeg overvejer at arrangere et afrikansk aftenarrangement der.
r
richard

8-Sep-2017

ikke mange mennesker men ......

Faktisk var der kun 4 andre mennesker der i aften (torsdag), men hvor var jeg velkommen. Værtinden (jeg vil kalde hende M) for aftenen kunne ikke have været mere venlig og gæstfri. OK, det var skuffende, at der var så få kunder, men stemningen og beliggenheden opvejede mere end det. Jeg vil anbefale placeringen, og jeg vil med sikkerhed vende tilbage, og jeg håber, at M vil være der igen. Jeg nød hvert øjeblik. Fuld karakter for det og M. (jeg tror jeg er forelsket!!). Jeg ville ønske, jeg var lesbisk (for første gang!).
A
A

11-Mar-2017

Hyggeligt men travlt

Mit yndlingssted at tage hen og få en liderlig drink. Jeg er overrasket over, at dette sted er ukendt af turister. Personalet er virkelig venlige og hjælpsomme. Servicen er fantastisk, og priserne er billige. Faciliteterne er virkelig rene og nye. Der er ingen mørkerum, kun en bar og to store legerum udstyret med slynger og så videre. Så alle leger med hver og en, og det gør dette sted meget specielt. Ingen konkurrence, alle vil blive serveret på et tidspunkt, især når det er ved at blive sent, og når alle er ved at blive bedugget ^^ Det bedste sted på hverdage helt sikkert!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.