Böse Buben

Böse Buben

Böse Buben

Placeringsikon

Sachsendamm 76-77, Berlin, Tyskland, 10829

I morgen: Efter arbejde - Hver onsdag

En af de mest etablerede homoseksuelle fetich- og krydstogtklubber i Berlin (åbnet i 1997) og en specialist i S&M-temaer. Nu en klub, der henvender sig til forskellige feticher, herunder kamp-brydning, sports- og sneakerfetichfester, klassisk cruising samt andre mere erfarne BDSM-øvelser.

Tjek klubbens hjemmeside for aktuelle arrangementer og entrepriser. 

Udforsk din fetich hos Boese Buben og "Få hvad du har brug for!" i et trygt og forsvarligt miljø. Spil venligst ansvarligt.

Ugedag: Man-tir: Lukket; Ons: 16:00 - 23:00; Tors: 19:00 - 01:00

Weekend: Fre: 20:00 - 02:00; Lør: 20:00 - 03:00; Søn: fra kl 15

Nærmeste station: S: Schöneberg, Südkreuz

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats Böse Buben
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 31 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

A
Ay

5-May-2022

Maj røv svier stadig

Var der i går aftes. Kun anden gang fik jeg smæk. Det her var hårdt. Jeg elskede det. Mine brystvorter røv og gør stadig ondt i dag.
J
Joep

3 Nov 2018

Perfektionere

Jeg havde virkelig en af ​​mine bedste nætter nogensinde på Bose Büben! Fantastisk sted for alle, der er til spanking/SM. Alle aldre; alle slags mennesker og masser af leg. Mange tak! Og...ærr.....jeg ville elske at komme i kontakt med det ældre ægtepar (en af ​​dem er 68 og han hedder måske Peter) fra Dortmund. Nogen der kan hjælpe mig med at nå dem?
H
Han

1-Jul-2018

Bedste sted for spanking elskere

Det var et fantastisk sted. Jeg fik opfyldt mit behov hver gang jeg gik der, kendte nogle nye venner, der deler samme interesse med mig. Da det er en nonprofit organisation, så er 14 euro virkelig prisen værd.
M
Maximo

17-Jan-2018

Fantastisk oplevelse

Jeg kan ærligt sige, at jeg har gjort det hele på Bose Buben i dag. Først trak en stor mester et fantastisk show ud, hvor han misbrugte sin slave foran alle, der var villige til at se. Efter gik jeg med 5 mand indenfor i et rum, bare for at blive trukket ud i mængden af ​​en ældre mester, som fik mig til at adlyde ham foran en gruppe mennesker. En lang session ventede mig. Senere lagde jeg mærke til en fyr alene i et værelse. Jeg ville ikke lade denne mulighed gå glip af, så jeg hjalp den stakkels fyr ud. Efter alt dette blev jeg bragt ind i en ny gruppeaktion, men jeg var nødt til at slippe denne ud. Jeg kan varmt anbefale Bose Buben. Det virker lidt for hardcore, men det er åbent for alle: se, spille. Det er helt op til dig. Den eneste ulempe er, at dens placering ikke er turistvenlig, da den er så skjult. Det er bedre for dig at følge webstedets anvisninger om, hvordan du kommer dertil. Du kan heller ikke bruse her, så du må hellere gøre det på egen hånd, før du kommer her.
P
Peter

29-Oct-2017

Tilbedte fødder fest

Første gang på dette sted; besluttede at gå, har det her er noget, der har tændt mig, så længe jeg kan huske. Praktiske tip på webstedet for at finde stedet (fra hovedgaden). Buzzed for indrejse og bartenderen gav mig en skabsnøgle og nogle hints om lay out. Rygeområde nedenunder, og bar. Forskellige værelser med madrasser og bænke. Jeg kan ikke sige, at det var travlt, men i betragtning af at jeg troede, at jeg kun kunne blive en time eller deromkring, var det næsten den sidste, der gik. Nogle fyre forblev påklædte, de fleste stoppede for undertøj (og sokker/sneakers/barfodet) og en eller to helt nøgne. Jeg havde det bedst med fødder/sokker/ildelugtende sneakers i lang tid. Meget lav attitude og venlig, så lavet til en nat med action i stedet for at sidde for at noget skulle ske. Ankom omkring kl 10, så det kan godt have været en blid start inden da. Sandsynligvis ikke mere end 20 fyre ad gangen den aften, jeg kom. De fleste fyre gik 1230-1. Lukker 2 fredag ​​aften. Vil gøre et punkt for at komme tilbage. Og prøve en festaften med et andet tema. En rigtig god nat.
P
Peter

28-Oct-2017

Tilbedte føddernat (månedligt)

Fantastisk venlig atmosfære og nogle gode fødder og fyre at lege med. Så havde brug for det! Vil helt sikkert gøre et punkt for at komme tilbage, når jeg kan.
c
can

25-Jul-2017

Et af de bedste steder i Berlin

Jeg havde mange mange behagelige tider der.. og det er meget sikkert.. tak til personalet..
R
Rob

2-Jul-2017

Uvenlig bartender

Man kan ikke sige, at det er meget overfyldt derovre. Personligt forstår jeg hvorfor. Bartenderen var sådan en afstumpet person. Ingen venlighed overhovedet, mere af den gamle DDR-stil, der bruger en ret kommanderende tone i stedet for en klientcentreret tilgang. Venlighed koster ingenting.
J
John

29-Jun-2017

Rent, venligt personale, gode faciliteter

Jeg forsøger altid at besøge dette sted, mens jeg er i Berlin. Gode ​​faciliteter, herunder noget sm-materiale såsom medicinsk stol, bondagebænk og stativ, torturlegetøj, slynge osv... Da jeg er en fodfreak, nyder jeg selvfølgelig deres fodfester (en gang om måneden), men alle fester er faktisk fantastiske. God pris (du betaler 12 € entré, men dette inkluderer 5 € i drikkevarekuponer). De har nu renoveret barområdet for at gøre det mere causy, og de har nu også rigtige skabe i stedet for at skulle putte dine ejendele i en plastikpose. Desværre mangler dette sted nogle gange besøgende, hvilket er en skam, da dette er et rigtig godt sted for dine vildeste fantasier.
S
Sean

30-Jul-2014

skal læses

Webstedet er meget forvirrende og kun på tysk.
M
Martin

13-Mar-2017

webstedet genstartet i 2016

Nu tilbyder vi nogle engelske oplysninger om os og forsøger at vise alle relevante oplysninger i begivenhedskalenderen for tysk- og engelsktalende.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel