Der kedel

Der kedel

Stor, moderne homoseksuel sauna midt i Kreuzberg-distriktet.

Der Boiler

Placeringsikon

Mehringdamm 34, Berlin, Tyskland, 10961

I dag: Weekend infusioner - Hver søndag
I morgen: Ugedags infusioner - Hver mandag

Stor homo-sauna (1,500 m²) i 3 etager. Der Boiler har et dampbad, finsk sauna, spabad, skabe, mørke rum, private kahytter, plus Apple Mac-stationer, massage- og spa-område. Gratis skabe.

Baren & caféen med udendørs terrasse serverer drinks, lettere anretninger, salater, sandwich, kaffe, øl og meget mere, alt sammen til en rimelig pris. Personalet er meget venligt, imødekommende og gode til deres arbejde med at holde stedet rent.

Der Boiler tiltrækker en meget forskelligartet kundekreds i alle aldre og kropstyper. Det afslappede miljø gør det muligt at besøge bare for at socialisere med venner.

Rabatter til studerende, tidlige fugle og nattugler. Du skal muligvis kø i fest- eller festivalweekend.

Ugedag: 12:00 - 06:00

Weekend: 24 timer

Nærmeste station: U: Mehringdamm

Funktionalitet:
bar
Internetadgang
Jacuzzi / varm pool
Massage
Afslappende hytter
Restaurant
Sauna
spa
Dampbad
Sats Der kedel
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 211 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

M
Michael Riez

29 Aug 2023

Også ICH fands vejafgift...

Insgesamt war es SEHR nett und SEHR sauber... Die Kasse war ERSTKLASSIG UND LUSTIG....
J
Jan

17 Nov 2022

Der kedel

Meget rent, meget venligt personale og venlige besøgende.
M
Martin

26-Feb-2022

Martinsen

Fantastisk mødested!! Meget rent og frisk og moderne med venligt og hjælpsomt personale!! Jeg har besøgt saunaer i mange byer i verden, gode og dårlige og forfærdelige, Boiler går lige deroppe øverst på min liste. Også et stort publikum! Ingen alders-isme her, selv jeg på 50+ og et par kilo for meget fik opmærksomhed fra fyre i alle aldre
A
Angelo

2 Nov 2020

Den værste oplevelse i en sauna !!! UVENDIGT !!!

I går aftes var jeg i saunaen, kl. 21.27 lukkede de mig ikke ind, fordi de ville lukke, jeg spurgte dem, hvorfor der ikke stod skrevet nogen steder på deres hjemmeside om sidste indlæggelsestidspunkt. Receptionisten sagde, at det ville være en time før lukning, og jeg fortalte ham, at vi alligevel var halvanden time før lukning, han forsøgte at kompensere for det ved at sige, at saunaen alligevel var fuld, og med Covid-restriktioner kunne de ikke lade i mere af 100 personer, og i præcis det øjeblik gik 3 personer ud, men saunaen var stadig fuld. Receptionisten på min anmodning om en kontakt til at sende min klage til saunaledelsen nægtede fuldstændig at give mig nogen kontakt, det eneste han kunne sige var undskyld undskyld undskyld. Desuden bør man fra et økonomisk synspunkt forsøge at indsamle og tjene penge så meget som muligt i denne periode givet reduktionen i indsamlinger og lukninger på grund af Covid-19, i stedet søgte medarbejderen kun efter en måde at lukke så hurtigt som muligt at tage hjem. Hvis der var bestemte regler, skulle de være tydeligt skrevet på hjemmesiden og ved indgangen. Så sagde han også til mig, at det ikke kunne betale sig at betale entréen i halvanden time, men på mit svar at pengene er mine og jeg bruger dem som jeg vil kunne han ikke svare på anden måde, og han sagde kun undskyld undskyld undskyld, da jeg tydeligt gav udtryk for min skuffelse og den økonomiske skade på grund af den taxabetalte tur/retur, og udover den spildte tid, som ingen nogensinde kan refundere mig. Jeg ved ikke, om det er sauna eller medarbejderregler, men de er virkelig uvenlige, hvis det skulle være et sted at slappe af, synes det noget andet.
F
Falkn

28-Jan-2020

Schrecklichste Sauna die wir jemals betreten haben

Wir waren am 27.01.20 zu dritt in der Sauna. Schon am Eingang erwartete uns skrecklich unfreundliches Personal... a lockerer Spruch wurde so persönlich genommen as wouldn wir die Unschuld einer holden Meidt geraubt... In der Sauna erwarteten uns NUR alte and nicht wirklich attraktive other Gäste... Nachdem die allgemeine Stimmung en Friedhof glich und wir es in unserer Gruppe wagten etwas zu lachen und Spass zu haveben wurde uns erklärt wir sollten enten ähnliche Friedhofsstimmung wie der Rest an den Tag legen eller gehen... so gingen wir nach etwa 30Minuten freiwillig. Fazit: Junge und attraktive Typen sind hier kaum zu finden, alles eher 50plus und wohl recht verzweifelt... Personal eine Zumutung... unfreundlich, inkompetent und geschäftsschädigend (unattraktiv sei hier aufgrund mangelnder Relevanz unerwähnt - obgleich man sich fragt, wer für die Personalauswahl in einer schwulen Sauna verantwortlich ist... junges and zugleich attraktives Personal wäre sicherlich dem jetzigen vorzuziehen). Spass ist hier gänzlich unerwünscht... Niemals wieder würde einer von uns dreien diesen Horrorladen abermals betreten. Bedste Beispiel für den Umstand, weshalb diese Art von Geschäftsmodell seit Jahren rückläufig ist... Nicht zu empfehlen.
E
Enrique Cambronero

28 Nov 2019

Fantastisk sauna

Jeg har været i DER BOILER mange gange på mine ture til BERLIN og har ingen klager over stedet. Personligt vil jeg i fremtiden forsøge at undgå søndag. Det er for overfyldt for mig, adgangsgebyr €21 for 6 timer efter det €2 for hver ekstra time.Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med personalet. De virker altid høflige. Menneskemængden Jeg synes, den er som enhver mængde i enhver sauna, som jeg har besøgt fra meget ung til meget gammel. Hver gang jeg har været der, er hytterne altid travlt med fyre, der har det sjovt. Der er fyre fra hele verden. Efter min personlige mening, hvad jeg har set er, at fyrene forbinder sig med fyre på deres egen alder i de fleste tilfælde og ikke bliver narr af de høje, smukke fyre, mange af dem er underdele. Hytterne er gratis, og på travle dage ser du fyre, der leder efter en tom hytte hist og her, og hvis du bare holder en pause i en af ​​de tomme hytter, vil nogle komme og bede dig om at gå for at blive brugt af et par i brug for sjov. Jeg taler ikke tysk, men nogle fyre taler engelsk, hvilket nogle gange gør det svært at forstå, hvad de vil have. Som i enhver sauna vil du se fyre gå rundt i cirkler, jeg gætter på, at de leder efter nogen, de kan lide. Klientellets holdning er ligesom enhver holdning i den slags mødested, nogle er pæne, andre er det ikke, men det er karakteren af ​​sådanne steder. Hook up-faktoren varierer afhængigt af dagen, tidspunktet osv. osv. Selvfølgelig skal man være realistisk, hook ups afhænger meget af din alder, kropstype, race, trods alt har vi alle præferencer. Bar sælger øl, vin og et udvalg af snacks at vælge imellem. Hvis du går til BERLIN og kan lide saunaer, gå til DER BOILER, vil du ikke blive skuffet (i de fleste tilfælde).
A
Alex

21-Sep-2019

Et rigtig sjovt sted

Besøgte denne sauna to gange under min tur til Berlin og en af ​​dem, jeg vil huske i meget lang tid. Det er et fantastisk sted - moderne, rent og med masser af plads til at lege i mørket
A
Alex

21-Sep-2019

Et sjovt sted

A havde 2 fremragende ture til Kedlen, hvoraf den ene vil huske i meget lang tid. Det er rummeligt og moderne, nemt at komme til og ret rent. Jeg ville helt sikkert gå tilbage der!
J
Jonas

16 Aug 2019

Bagage opbevaring

Ved du om jeg kan komme forbi med min bagage? Jeg taler ikke om min lille rygsæk. Tak!
L
Louis

17-Jul-2019

Bedste sauna jeg nogensinde har besøgt

Fantastisk moderne stor sauna, jeg har aldrig været så skuffet, når det kommer til mænd, jeg kan lide på dette sted, også masser af action. God blanding af mennesker - alle aldre. God værdi for pengene (men måske dyrt for berlin-standarder), andre saunaer hænger jeg ud til lignende priser.
m
moscardini

27-May-2019

Uacceptabelt: for mange gamle mænd

Vi er desværre nødt til at rette den tidligere anmeldelse. Min kæreste og jeg har sat pris på Boiler sauna i mange år (en af ​​de smukkeste strukturer i Europa); vi havde allerede bemærket en bekymrende stigning i antallet af gamle mænd, men nu er situationen ude af kontrol. Vi kom ind lørdag og søndag (25. og 26. maj 2019), og mænd over 65 år var mindst 80 %. Hvis situationen ikke forbedres, vil vi være tvunget til at tage til Laboratoriet, hvor der, som praktisk talt overalt i Berlin, er et udvalg ved indgangen (som det skal være). Beklager, men entréprisen er for høj til et hospice.. Vi er meget skuffede, men vi håber at kunne skrive en positiv anmeldelse igen.
M
Moh'd M

19 Aug 2023

Fix din holdning

Så hvad er der galt med, at ældre fyre går der? Jeg er 30 år gammel, og jeg er tiltrukket af ældre fyre og bjørne. Det vil også være godt for virksomhedsejeren og kunder som mig, der kan lide fyre fra forskellige aldersgrupper og former, at have en række kunder. Til sidst betaler de for at komme ind med deres egne penge og ikke dine, så hav respekt. Gå til steder, der diskriminerer baseret på alder, og en dag, når du bliver gammel, vil du græde efter det, du ønsker dig.
J
Justin

10-Apr-2023

Despicable

Denne anmeldelse er modbydelig alderdom. Travelgay bør tage denne anmeldelse ned, da den tydeligt er skrevet af bigots.
K
Kile

12 Nov 2021

WOW, lad os håbe du ikke bliver gammel

Ligesom de fleste ting, der er forbundet med leg, henvender dette sted sig ikke kun til dem, der ønsker at losse. Nogle mennesker besøger disse virksomheder for at få mad, bare for at være omkring andre mennesker og for at være i et område, hvor de føler sig godt tilpas og kan være sig selv.
L
Ludovic

1 Nov 2021

Vous avez la critique facile moscardini

J'ai lu votre commentaire sur le sauna de sitges vedligeholdelse på celui du boiler Berlin. J'ai bien peur que vous soyez un frustré alors un conseil : Restez chez vous au lieu de démolir des commerçants Download sur les réseaux sociaux . Bien à vous
E
Evan

31-Oct-2021

Moscardini für deine Einstellung sollst du hausverbot bekommen

MOSCARDINI deine Einstellung ist dämlich und diskriminierend. Du sollst dich schämen so zu denken. Du wirst auch alt. Mehr Respekt vor der alten Generation, die für unsere Rechte gekämpft haben.
a
arthur

24 Aug 2021

Jesus hvor ældgammel er Moscardin, hvad er det, solskin de ældre mænd må ikke have det sjovt mere, glem ikke, at du på et tidspunkt vil nå den alder, og jeg håber, at du får mere respekt fra den yngre generation, som du viser nu

Jesus, hvor er Moscardin alderdom, hvad er der i vejen med solskin, ældre mænd må ikke have det sjovt mere, glem ikke, at du når den alder på et tidspunkt, og jeg håber, du får mere respekt fra den yngre generation, som du viser nu. Og hvis det ikke var for de ældre homoseksuelle, der flygter efter homoseksuelles rettigheder, ville du ikke have det privilegium at kunne bruge homoseksuelle saunaer nu, så tænk dig om, før du åbner munden.
G
George

29-Jun-2021

Svar

Og du bør forbyde at komme ind i saunaen. Du er agist og ikke et ægte medlem af vores LGBTQ+-fællesskab.
J
Joe

3 Aug 2020

Bliv ved med at leve

Du er ikke nervøs, du har en helvedes nerve til at klage over ældre mænd (65+), bliv ved med at leve, du kommer der også, men når du kender din holdning, kan du måske ikke klare det. Jeg er 59 og bliver 60 og har det meget godt med det. Respekter de ældste!!!!
A
Angel

15 Aug 2019

Hvilken idiot anmeldelse

Dette er et bevis på, at udover unge og gamle mænd også røvhuller går i saunaerne.
B
Ben

31-Jul-2019

Intet sted for ageism ...

Det er skandaløst at tale sådan om ældre homoseksuelle mænd. Alle har ret til at have det sjovt uanset deres alder, form eller farve! Hav respekt for dit eget samfund.
J
John

15-Jun-2019

Typisk homoseksuel holdning !!

Hvis du er heldig, vil du blive over 65 år, og du vil stadig gå i badehusene. Disse ældre mænd er dem, der kæmpede for, at du rigtigt kunne tage til disse steder. Stop med at være en røv og begynd at respektere dem!!
G
George

31 Dec 2018

Bedste sauna i Europa

Dette er uden tvivl den bedste sauna i Europa. I weekenden virker den 24 timer, og den er helt fyldt op. Jeg havde det så sjovt med så mange smukke fyre der.
G
Globetrotter

24 Nov 2018

Enestående, blandt verdens bedste

Ved siden af ​​Nieuwezijds sauna i Amsterdam er Berlins Der Boiler den fineste, jeg nogensinde har oplevet. Super-posh - mere som en dagspa end et snusket sexdyk. Faciliteterne er smukke, plus rene og upåklageligt vedligeholdt. Klokken 5 på en fredag ​​var mængden varieret, alle typer - venlige generelt. Men det her er Tyskland, så der er et vist forbehold. Min eneste klage er, at deres tørre sauna, et sted hvor jeg altid nyder at flirte, er for åben for offentligheden (glasvægge), så det er lidt for tydeligt og dræber stemningen. Samlet set ville jeg vende tilbage i et hjerteslag... Faktisk vil jeg måske gå igen i dag. Lidt dyr sammenlignet med saunaer i Spanien, plus de opkræver ekstra for sandaler, men for kvaliteten af ​​stedet er det ikke et problem.
L
Lee

24 Aug 2018

Den eneste er nr. 1

Jeg var overrasket over at høre, at Der Boiler er den eneste homoseksuelle sauna i Berlin, da jeg forberedte min sommerrejse til Europa. Det er svært at tro, men det er faktum, og faktisk er jeg glad for det, fordi det betyder, at jeg ikke behøver at løbe ad helvede til mellem forskellige saunaer under mit forholdsvis korte ophold i Berlin. Og jeg forventede at møde tonsvis af varme fyre der, fordi nogen her sagde, at han ventede i 20 minutter i den lange kø for at komme ind. Så jeg besøgte Der Boiler i 2 på hinanden følgende dage i juli, en søndag og en mandag. Til min skuffelse så jeg ikke den lange kø før indgangen. Jeg var ikke for sent, heller ikke for tidligt. Den første dag (søndag) ankom jeg kl. 19, den anden dag (mandag) ankom jeg kl. 00, og jeg blev der i 17 timer hver gang. Jeg mødte ikke mere end 00 fyre under hvert besøg. Det er Berlin! Men jeg havde stadig nok sjov med nogle fyre der, da min smag er midaldrende fyre. Ja, de fleste kunder er 2+, nogle er hotte og nogle er ude af form. Jeg kunne sagtens hente min type, selvom der ikke var mere end 20 fyre under mit besøg. Stedet er stort og har nok gode og rene faciliteter: stor jacuzzi, 40 tør sauna værelser, damp labyrint og mørke rum, gratis private værelser. Berlin-mænd er åbne og venlige over for nye ansigter, især over for et ungt og eksotisk asiatisk ansigt som mig. Jeg følte mig tilbedt for mange mænd, der viste interesse for mig. Senere besøgte jeg Prag, München, Wien, Budapest, Krakow, Warszawa. Efter mange besøg i den lokale sauna i hver by, er Der Boiler stadig mit nr. 20 valg.
H
Henrik

24-Feb-2018

Så travl

Jeg ankom kl. 18 en søndag i februar og måtte vente 20 minutter på at komme ind. Lang kø af fyre, hovedsagelig fra start 20'erne til midten af ​​40'erne. Jeg er midten af ​​40. Inde i tonsvis af fyre og især dampbadet var ekstremt travlt.
s
steve

14-Feb-2018

Godt sted

Da jeg var ret ny på scenen og bare den forkerte side af 50, var jeg lidt nervøs, da jeg først ankom. Jeg fandt alle meget venlige. Saunaen var meget ren og sikker overalt. Sjovt at være i saunaerne, spabadet, private værelser, labyrinten og biografen På min første nat ankom jeg omkring kl. 1 og tog afsted omkring kl. 3. I løbet af min tid nød jeg selskabet med adskillige fyre og havde mange nye oplevelser. Min anden nat var jeg der fra kl. 11.30 til kl. 3.30 og fik mange nye venner. Hvis du vil have det, finder du det uanset din smag eller præference, om du vil spille eller se. Giv det en chance, du vil ikke fortryde det. Jeg besøger igen i næste uge og kan ikke vente.
I
Ioannis

4-Feb-2018

Fantastisk sted - rent - meget sjovt

Jeg er virkelig til saunaer og vælger altid en rejsedestination afhængigt af homoseksuelle saunaer i hver by. Overrasket fandt jeg ud af, at Berlin kun har én rigtig gay sauna. I det mindste er det rent og åbent næsten hele dagen, men meget dyrt, da det er monopol i Berlin. Hvis du bliver mere end 5 dage, kan du få et kort med billigere entré. Anyway, hvis du kan lide saunaer, er det dit eneste valg. MEGET travlt SØNDAG EFTERMIDDAG !!
M
Maximo

23-Jan-2018

Mere af det samme

Masser og masser af mennesker - jeg gik på en arbejdsdag, en arbejdsdag, og stedet var fyldt med mennesker, forskellige former, racer og kropstyper. Alligevel skete der lidt eller ingen handling, bortset fra nogle påtrængende mennesker. Helt ærligt, hvis du har en enorm trang til saunaer, så gå og hav det sjovt, du vil ikke blive skuffet. Alligevel, hvis du overvejer sauna blandt andet som barer, sexklubber og så videre, så er dette måske en glip. Det er også en af ​​de reneste og mest organiserede saunaer, jeg nogensinde har været, men det er ikke noget ud af denne verden. Måske er værdien også lidt dårligere, men som en anden sagde: "hvis du er den eneste sauna i byen, hvorfor så ikke drage fordel af det?"
E
Edward

22-Jan-2018

Pricy og bare OK

Der mangler ikke noget i denne sauna, men heller ikke noget særligt. Havde meget travlt, da jeg gik en sen søndag eftermiddag, men som jeg forstod, er det den eneste i Berlin nu (hvem vidste, tiderne ændrer sig helt sikkert). 21€ er meget for en entré, men hvis du har monopolet, hvorfor så ikke drage fordel af det?
L
Luis

5-Jan-2018

AWESOME

Den bedste gay sauna, jeg nogensinde har været i rundt omkring i Europa. Smukke mænd rundt omkring hele tiden.
M
Marcel

14 Nov 2017

Ny politik på kedlen

Fordi dette er den eneste gay sauna i Berlin, har de nu indført en politik, hvor entréen (21 Euro) kun er gyldig i 5 timer. Hvis du vil blive længere, skal du betale 2 Euro for hver ekstra time, du bruger der. Alle disse restriktioner og regler tilføjer blot den generelle følelse af, at Berlin ikke er et meget venligt turistmål.
A
Al

1 Nov 2017

Wow!

Jeg følte mig velkommen, så snart jeg trådte ind af døren! Kæmpe sted, skabe i god størrelse, masser af brusere, varme stenområder til at slappe af, pool/boblebad i god størrelse med en glasside at se fra dampbad. To store saunaer med glasfront, den ene ved 60 grader med farveskiftende belysning, den anden på 90 grader. Godt at se, hvem der er med, og om fyre sidder, ligger ned eller leger, før du slutter dig til dem! Meget mørk damplabyrint, primært til stående og gående, få pladser! Godt sted at slappe af og nyde. Gå før 2 og det er meget billigere!
W
Wilfredo

2 Dec 2017

Wow

Jeg beder om at adskille mig fra dig: 1.- "Gode sideskabe". Ikke sådan noget. Det er et almindeligt, smalt skab, som du finder overalt. Mine garderobeskabe er større end disse. 2.- "Meget mørk damp..." Det strækker kendsgerningen...meget. Det er ikke engang mørkt. Du ser alle ansigter, og deres røv og...Det ligner Anchorage kl. 02:00 om sommeren. 3.- "Gå inden kl. 2..." Mandag til fredag ​​før kl. 14 er 00 euro og for 15 timer. Ekstra timer er 5 euro hver. Faciliteter er gode, renlighed meget god - som ethvert sted i Tyskland, service god. Værdien er en 2, fordi den nye politik på kun 4 timer for 5 Euro. Lad være med at strække fakta.
H
Hermes

30-Oct-2017

Diversión en estado puro.

Impera la limpieza y la amabilidad del personal, lo mejor es la mezcla de edades, turistas y lugareños. La arquitectura de interiores no ahorró a la hora de crear un sitio que se puede comer con los ojos. No me quedan palabras para hablar del brasileño de la recepción, un gustazo solo de verlo por su educación. ......ya ves, siempre que yo vuelva a Berlin tengo que visitar este sitio.
Y
Yaron

15-Feb-2021

hvem var han

Arbejder han der stadig?
G
Greg

19 Aug 2017

En af de bedste homoseksuelle saunaer i Europa!

Absolut elskede det! Masser af plads, masser af fyre blandet alder og typer. Elskede dampsaunaen og labirynterne i det mørke rum (dog kunne være større). Kom tidligere i weekenden - første gang skulle jeg stå i kæmpe kø søndag.
L
Lil Kim

16 Aug 2017

Kun en homoseksuel sauna i Berlin!

Så hvordan kan det være, at en enorm (og stadigt voksende) by som Berlin KUN har EN homo-sauna? Det må ejeren af ​​dette spillested være meget glad for.
J
John

10 Aug 2017

Great

Første gang nogensinde i en sauna, men fantastisk oplevelse. Super rent og stort, behageligt. Gik med min partner, og alle var legesyge og respektfulde. Hverdag kl. 6 var der nok mennesker, de fleste af dem over 45 år, men de fleste flotte, også yngre mennesker. Vi havde en trekant og havde det sjovt.
G
Gabriel

29-Jul-2017

Awesome

Ikke underligt, at der kun er gode kommentarer om det. Langt den bedste og reneste sauna, jeg nogensinde har været. Velstrukturerede faciliteter. Det venlige personale (især den brasilianske fyr i receptionen). Offentligheden er også en god blanding, fra unge til ældre og fra lokale til internationale. Mange flotte. Det er lige meget hvad tid man går, dette sted vil ikke være tomt. Det er helt sikkert prisen værd.
t
tamir

15-Jul-2017

Faktisk et godt sted

Gik der på en søndag kl. 6 og forlod ved midnat. Ren, dejlig atmosfære, varme mænd af enhver art. De lokale var imødekommende og søde, selvom de ikke var til at have sex. Der var en meget behagelig gårdhave åben (sommer). En ting - næste gang tager jeg mine egne kondomer med, da de gratis kondomer er meget tykke. Lub gratis - spørg efter det i baren.
G
Gaz

11-Jul-2017

Fantastisk sauna

Jeg aflægger altid et besøg, når jeg er i Berlin. Store og moderne rene faciliteter og altid travlt. Der sker altid en masse i dampbadet. Sidst jeg var der, havde jeg kun været i et par minutter og havde mit første møde. En fantastisk oplevelse at blive betjent af tre fyre på samme tid. Ser frem til mit næste besøg.
J
J

14-Feb-2017

Bedst i Europa

Det bedste tidspunkt at gå på er søndag fra kl. 2/3 - afgangstid vil være, når du løber tør for energi, fordi de hotte fyre bare bliver ved med at komme - sørg for at gå i gymnastiksalen før og blive pudset rigtig godt op, ellers som nogle andre anmeldelser siger hotte fyre kan lide at posere - det er ikke sandt - de er der for at have det sjovt, men de vil kun gå med nogen, der er hotte, så forvent store konkurrencer, men det gør det hele sjovere.
r
russell

7-Feb-2017

KONTROLLER NØDUDGANGER

Efter 3 mennesker døde ved Splash/ Steamworks... vær venligst opmærksom på nødudgange. Også skabsnøgler kan nemt gå tabt, da ledelsen ikke har været i stand til at indføre et ordentligt armbånd.
I
Ian

3-Jan-2017

Simpelthen enestående. Hvilken oplevelse.

Gennemtænkt arkitektonisk design og krævende byggestandarder kombineret med fantastisk personale = stor oplevelse. Kvalitet er indbygget i hver kvadratcentimeter af dette rum helt ned til de opvarmede, flisebelagte siddesokler omkring spa-poolen og tilstødende områder. Stille chillout-musik er ingen konkurrence om lyden af ​​snak. Ja, venner går her for at socialisere. Du ved? Tale med hinanden? Uden mobiltelefoner? Huske på, at? Ja, designet egner sig til socialt samvær, og selvfølgelig er alkoholiske drikkevarer og mad tilgængelige lige som et civiliseret samfund ville tillade. Jeg kunne rave videre. Ja, designet er skåret tilbage, men flowet er fantastisk. Læg dertil snesevis af hotte, legende mænd og det fem stjerner fra mig. En lidt rystende note. Kondomer er frit tilgængelige, men uden glidecreme. Så tag din egen.
D
Dude

18 Dec 2016

Vidunderlig sauna!

Har været her flere gange og betragte det som min yndlingssauna i verden. Ikke alene er det meget flot bygget og holdt, men det tiltrækker også et vidunderligt udvalg af mænd.
J
Julius

18 Dec 2016

Racistisk fri!

Da jeg er asiat, er min bekymring min race. Men dette sted byder mig velkommen, ikke kun varme, men varme oplevelser, der booster mit ego til maksimal grænse, og det er også meget rent. Babylon i Asien, Der Boiler i Europa... Til alle asiater, især mine Kababaya-læsere, kan dette sted varmt anbefales!
D
David

4 Nov 2016

Fantastisk og rent

Besøg 16. juni - fantastisk sauna - meget ren med gode faciliteter! føltes mere som en helseklub i dele og førte derefter ned til et meget rent saunaområde. Værelserne er store og rene med fremragende saunaer at bruge! Nogle hotte fyre går her, men jeg fandt ud af, at de plejede at komme med kammerater og klikke sammen, så ud til at være mere interesserede i hinanden i stedet for at være der for sjov. Ved at sige, at det lykkedes mig at spille med nogle virkelig fantastiske fyre, men de fleste vil bare nyde at blive set på.
5
5P

25-Oct-2016

Den bedste sauna nogensinde

Vi har været der en søndag eftermiddag og kan sige, at det var helt fantastisk. Fantastisk publikum, rent, saunaen er sat perfekt op med hensyn til indretning. Kun positivt!!!
a
alex

16-Sep-2016

STORE

Helt fantastisk oplevelse i denne sauna! Meget unge fyre (omkring 20'erne) og sauna meget stor: 3 etager, stor jacuzzi, meget stort dampbad (jeg elskede så meget at møde unge fyre som mig). Den bedste rene sauna, jeg nogensinde har set! Personalet meget høfligt! Jeg tror, ​​at dette er den bedste sauna i verden (jeg rejser meget). Tak til Der Boiler-personale!
A
Alex

11-Jul-2016

Superb

Nemt den reneste og smarteste sauna, jeg har besøgt. Venlige og fulde af fit fyre, for det meste 25 og ældre. Hvis du kun besøger én gay sauna, så gør det til denne. Ikke-truende og har gode faciliteter. Jeg nød især dampbadet/labyrinten og den meget store jacuzzi. Hooked op med en ungarsk, italiensk og afrikansk; alle gode fyre. Ømhed såvel som røv.
S
Sebastián

3-Jul-2016

Godt sted

Faciliteterne er fantastiske. De 2 forskellige saunaer, dampbadet og jacuzzien er fantastiske. Det er meget krydsende, selvom jeg ikke havde det så sjovt, som i en anden europæisk sauna; der er så mange fyre, da jeg besøgte, og jeg fandt ud af, at de ikke havde så meget lyst til at sejle. Så mange gange tror jeg mindre er mere.
h
hemant

27-Jun-2016

God sauna

Jeg besøgte dette sted, og det er meget rent og velholdt. Afgifterne er lidt høje, men det værd. Det eneste vigtige er, at de skal forsyne hjemmesko med dækningsafgifterne .... hvile fint ...
R
Rob

19-Jun-2016

Blandet publikum, venligt personale

Det gode er, at mængden er meget blandet: ung, gammel, dat, tynd. Det forstærker tanken om, at alle er velkomne. Personalet er meget venligt og tilbyder en god service. Denne sauna er ren. Bardelen tilbyder et stort udvalg af måltider, snacks og drinks
P
P

14-May-2016

Dejlig, stor traditionel sauna.

Luksus badehuse i gammel stil som dette forsvinder på grund af tilslutningsapps på vores mobiltelefoner. Ærgerligt, for disse kan stadig være sjove. Der var et par dusin fyre, nogle ret søde, da jeg stoppede fredag ​​omkring midnat (jeg vil foreslå at gå tidligere), men dette sted er så stort, at det føltes lidt tomt. Som de fleste saunaer i Europa, kan du ikke leje et privat værelse, men du kan låne dem, der er til rådighed. Sikker, ren og sikker. Slet ikke snusket.
J
John

20-Apr-2016

Min yndlingssauna i Berlin

Meget rene faciliteter inklusive swimmingpool, et meget stort dampbad, masser af kabine (herunder et par med sejl), en biografsal og et mørkt område. De har også store brusefaciliteter og imiteret rengøringsbruser. Anstændigt restaurant på stedet. Det har altid været ret travlt hver gang jeg har været der. Forskellige aldre, yngre publikum har en tendens til at komme sent på aftenen, mens ældre fyre har mere lyst til eftermiddagene.
N
Nick

8-Apr-2016

Moderne og dejligt sted

Besøgt fra fredag ​​8.00 til 10.00. Pænt, rent let at finde. Et stort mødested for en sauna, som jeg nogensinde har været. Besøgende er flertallet over 27 og mange seniorer - ingen twinky, hvis du kan lide denne aldersgruppe er en fantastisk.
P
Peter

22-Jul-2015

Bedste sted

Det er en stor sauna med en stor jacuzzi. En meget flot labyrint. Og et fantastisk sted at slappe af. Jeg var i Berlin for en flyforbindelse og ønskede ikke at bo på et hotel. Bliv der hele natten, det er muligt at hygge sig, sove et par timer og derefter gå i bad og tage til lufthavnen. (De har ligesom et soveværelse)
L
Liori

2-Jul-2015

Den bedste sauna nogensinde

Den bedste sauna nogensinde i hele Europa. Personalet er meget venligt. Stedet er altid rent. Hotte fyre. Prisen værd. Jeg kommer helt sikkert snart tilbage.
K
Kai

18-Mar-2015

SIMPELTHEN DEN BEDSTE

Jeg vil sige, at det indtil videre er den bedste sauna, jeg nogensinde har besøgt i Europa, jeg har været i mange saunaer, og det er simpelthen de bedste, meget sexede fyre, meget rent, overkommeligt, meget stort, og det har de bedste faciliteter - bedre tid til at gå en søndag eftermiddag
E
Ekachai chieochalakom

6-Feb-2015

Min faste søndag eftermiddag

Jeg har været i De Boiler for det meste søndag eftermiddag efter kl. 3, det er det bedste tidspunkt at tage dertil. Nogle gange var der endda kø foran. Stedet er stort og rent, men jeg synes, at antallet af hytter er for lidt.
M
Marc

18-Apr-2014

Hvis bare....

Hvis bare saunaerne i London var som denne. Store, rene, rimelige priser og med et godt antal sexede fyre. Giv det en chance.
M
Mo

12-Feb-2014

Ren og stor

Stort og rent. En af de bedste jeg nogensinde har set. Var lidt tom i weekenden. Få fyre leger med deres mobil (med kamera): filmer andre fyre? Personalet kunne være mere aktivt for at forhindre dette.
P
Paulo

6-Jan-2014

Det er perfekt

Perfekt, rent publikum. Et godt sted at bo Tilbring din tid der. Den mest interessante gay sauna i Europa.
J
Jeff

30 Dec 2013

Tres beau sauna

Tres belles installationer. Sauna plein à craquer un dimanche pendel les fêtes de fin d'année. Clientèle variée, pour tous les goûts. Installation très propres, nettoyage hyppig, personale également sympa. Massage effektué par un vrai massør. Super! En rådgiver, de præference un jour avec un peu moins de monde, mais ça!!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.