berlin-by

Gay Berlin · Byguide

Besøger du Berlin for første gang? Vores homoseksuelle Berlin-guide-side er noget for dig.

berlin-by

Berlin

Tysklands hovedstad har en befolkning på over 3.5 millioner mennesker. Berlin er blevet populært som et bopæl for folk fra hele verden, da det er den billigste hovedstad i Vesteuropa. Berlin er berømt for sin arkitektur, festivaler, samtidskunst, natteliv og livskvalitet.

Byen har en rig kulturel fortid, og der er et væld af historisk betydning fra Weimar-republikken, Tredje Rige, sovjetiske tidsalder fyldt over hele Berlin.

Berlin er også en liberal bastion og er kendt for at have en åben og udtryksfuld kultur, der afspejler mangfoldigheden i dens befolkning. Byen er formet af adskillige squat-erhverv, sociale bevægelser og politiske ændringer til et sted, der virkelig er inkluderende og indbydende.

Homoseksuel scene

Berlins homoseksuelle scene er spredt ud over to hovedkvarterer: Schöneberg og Prenzlauer Berg.

Det meste af homoseksuelle hoteller, barer, caféer og butikker ligger i Schöneberg-distriktet. Der er to mindre homoseksuelle områder i den mindre kommercielle Kreuzberg og den yngre Friedrichshain i øst, som har udviklet sig som et andet område med homovennlige spillesteder.

Homoseksuelle højdepunkter inkluderer Folsom Europe, Berlinale filmfestival, påskemøde for bjørne og venner, The Gay & Lesbian Street Festival i Schöneberg, Gay Pride, Hustler Ball og mange store sexfester.

Scenen i Berlin er stærk og forskelligartet, og alle vil finde noget for deres smag. Mange homoseksuelle barer og klubber angiv ikke lukketider. I Berlin, hvis du er til det, kan du feste døgnet rundt.

Samtidsalderen i Tyskland er 14. Enhver over 21 år, der udnytter eller misbruger en 14 eller 15-årig, begår en lovovertrædelse.

brandenbugh-port

Homoseksuelle hoteller i Berlin

De fleste homoseksuelle rejsende bor i nærheden af ​​Schöneberg, Prenzlauer Berg eller Berlin Mitte. Berlin har et stort udvalg af hoteller at vælge imellem. Du kan finde meget billig indkvartering i Berlin. Hoteller er langt dyrere i London eller Paris.

De fleste hoteller i Berlin er homovenlige, hvilket betyder, at personalet er respektfuldt og imødekommende over for homoseksuelle par og enkeltpersoner. Det gælder især de hoteller, der ligger i byens homoseksuelle bydel Schöneberg som f.eks Quentin Design Hotel, et boutique og elegant hotel beliggende i hjertet af det homoseksuelle distrikt.

Der er homo-specifikke hoteller i Berlin, som kan være meget sjove! Du finder billige og muntre hoteller og 5-stjernet luksus i verdensklasse. TOMs hotel er uden tvivl det mest berømte og mest populære homoseksuelle hotel i Berlin og tilbyder gæsterne gratis adgangskort til mange af Berlins bedste homoseksuelle klubber og barer. Besøg vores liste over anbefalede hoteller i Berlin til homoseksuelle rejsende Berlin Mid-Range + Budget Hotels-side eller Luksushoteller i Berlin .

Gaymassage i Berlin

Berlin er den mest seksuelt frigjorte by i Europa. Det var lige så liberalt i 1920'erne i Weimar-tiden – Berlin blev den første moderne by med en stor og åben homoscene. Fritidsaktiviteter - så at sige! - er ikke ildeset i denne by. Berlins homoseksuelle scene er vild.

Massagestederne i Berlin har en tendens til at være rene og opretholde en høj standard for kvalitet og komfort, hvilket gør massageindustrien i Berlin til en af ​​de bedste i verden.

Vi arbejder med mange bøssemassageudbydere i Berlin. Mange af dem annoncerer videre Travel Gay. Du kan tjekke dem, der gør, og læse deres kundeanmeldelser på Berlin Gay Massage Side. Hvis du søger, skal du finde i Berlin.

Homoseksuelle saunaer i Berlin

Berlin har nogle af de bedste gay saunaer i Europa. Det kan meget vel have den bedste gay sauna scene i Europa. Du har den rene kritiske masse - en enorm og meget frigjort homoseksuel befolkning. Naturligvis kan Berlins bedste gay saunaer blive meget fyldt. Der er ikke noget værre end at vandre rundt i en tom sauna på udkig efter noget, der ikke er der! I Berlin er det der, så gå en tur og se, hvad du finder!

Der kedel er en af ​​Berlins større saunaer og tilbyder gæsterne en række faciliteter fordelt på imponerende tre etager. Der Boiler tilbyder, ligesom mange af Berlins saunaer, rabatter til studerende, tidlige fugle og natteravner.

Tjek vores Berlin Gay Sauna Guide og find vores om de bedste saunaer at besøge, og hvornår de skal besøge. Du kan også læse vores kundeanmeldelser og drage dine egne konklusioner.

Homoseksuelle rettigheder i Berlin

Tyskland er et af de mest socialliberale lande i verden. Det blev mere liberalt i kølvandet på Første Verdenskrig. For ikke at tale om krigen – ahem – men sådan blev det igen efter Anden Verdenskrig. Homoseksuelle tyskere nyder vidtgående beskyttelse i juridisk henseende. Homoseksuelle ægteskaber er lovlige, og diskrimination på arbejdspladsen er forbudt. Berlin er et homo-mekka. Du er så sikker i Berlin som en homoseksuel rejsende, som du kan være hvor som helst.

Berghain

Berghain

Berlins mest legendariske homoklub er Berghain. Det er et berygtet tempel for techno og overskud. Mange homoseksuelle rejsende - disco-dollies - bygger deres Berlin-tur omkring at besøge Berghain. Kan du dog komme ind? Berghain har en notorisk streng dørpolitik. Frygt ikke, vi har en insider-guide med alt, hvad du behøver at vide om at komme ind i Berghain.

At komme til Berlin

Berlin betjenes af to lufthavne: Tegel (TXL) og Schönefeld (SXF). Begge lufthavne er planlagt til at være lukket, når den nye Berlin Brandenburg lufthavn bliver operationel i 2018.

De fleste ruteflyvninger bruger Tegel lufthavn, kun 8 km nordvest for byens centrum. Selvom der ikke er nogen jernbane- eller metroforbindelser til Tegel, er der en hyppig busforbindelse. Hold øje med TXL JetExpressBus til transport mod Alexanderplatz med priser fra € 2.80. Taxaer til centrale områder er omkring € 30.

Schönefeld er den tidligere lufthavn i Østberlin, 18 km sydøst for byens centrum. Den er lille og arbejder i øjeblikket med kun én landingsbane. Meget af trafikken går til Østeuropa og Mellemøsten og Fjernøsten, men lavprisflyselskaber fra Storbritannien og Irland bruger det også.

Fra lufthavnen kan du tage bussen eller toget. En billet kan bruges til den kombinerede rejse og koster omkring € 3.30 En taxa til et hvilket som helst centralt sted koster omkring € 45 og tager cirka 30-45 minutter afhængigt af trafik og destination.

Reichstag-in-Berlin

At komme rundt i Berlin

Berlins transportmyndighed, BVG, driver bus-, U-Bahn- (metro) og sporvognsnet. S-Bahn (overjordisk jernbane) drives af sin egen autoritet, men tjenester er integreret i det samme system med tre zoner.

U-Bahn

Denne service består af ni linjer og dækker hovedparten af ​​byen (over 170 stationer). De første tog kører kort efter kl. den sidste mellem midnat og kl. 4, undtagen på fredage og lørdage, når nogle linjer kører hele natten. Kørselsretningen er angivet med navnet på det sidste stop på linjen.

S-Bahn

S-Bahn-systemet til hurtig transit inkluderer 15 linjer, der føder ind i en af ​​tre kernelinjer. S-Bahn er især nyttigt i det østlige Berlin og dækker lange afstande hurtigere end U-Bahn og er et mere effektivt middel til at komme til fjerntliggende områder

Bus

Berlin har et tæt netværk på 150 busruter. Dagslinjerne kører fra kl. 4:30 til ca. kl. 1 næste morgen. Gå ind foran på bussen og afslut i midten eller bagpå. Føreren sælger kun individuelle billetter, men alle billetter fra maskiner på U- eller S-Bahn er gyldige. De fleste busstoppesteder har klare køreplaner og rutekort.

Sporvogn

Der er omkring tyve sporvognslinjer, hovedsageligt i øst, selvom nogle er blevet udvidet til den vestlige halvdel af byen. Billetter fås fra maskiner i sporvogne, terminaler og U-Bahn-stationer.

Regionaltog

Berlin betjenes også af Regionalbahn, som engang forbandt Østberlin med Potsdam. Det løber stadig rundt i byen. Billetpriserne varierer alt efter rejsen.

Rejser om natten

Berlin har et omfattende nattelinjenetværk, der dækker alle bydele med busser og sporvogne, der kører hvert 30. minut mellem kl. 12 og 30. Før og efter disse tider gælder den faste køreplan for bus- og sporvognsruter.

Taxa

Berlin taxaer er mange, sikre og effektive. For korte ture, spørg efter en Kurzstrecke - op til to km for 5 €, men kun tilgængelig, når du har budt på en taxa og ikke fra en taxaholdeplads. Måleren starter ved €3.90 og €2 pr. km for de første 7 km derefter. Satsen forbliver den samme om natten.

Der er masser af taxaholdepladser, især i centrale områder. Du kan ringe til en taxa 24 timer i døgnet på 261 026. De fleste firmaer kan transportere handicappede men kræver forudgående varsel. Taxaer accepterer alle større kreditkort.

Kørsel

At udforske Berlin i bil er en anden nem måde at komme rundt på. Der er en bred vifte af køretøjer til leje. Chauffører skal huske på, at de i mangel af signaler skal give efter for trafik fra højre. Sporvogne har altid ret til at køre.

Parkering er gratis i Berlins sidegader, men pladser er svære at finde. På travlere gader skal du muligvis købe en billet (fra € 1 pr. Time) fra en nærliggende maskine.

Cykling

Berlin er vidunderligt at cykle. Vestsiden er flad med mange cykelstier, parker og kanaler at krydse ved siden af, mens øst har færre cykelstier og flere brosten og sporvognslinjer. Cykler kan tages på U-Bahn (undtagen i myldretiden).

Berlin

Ofte stillede spørgsmål om Berlin

Hvornår skal man besøge Berlin

Vintrene i Berlin er hårde og nådesløse, med dagtemperaturer på i gennemsnit 0°c. Det er dog om vinteren, at fly og hoteller er mest overkommelige, og julemarkedet i Berlin er en virkelig magisk oplevelse.

For rejsende, der ønsker at besøge Berlin i den meget varmere sommer, er juni den bedste måned til at gøre det. Det er, når byen er mest i live, med gader, parker og offentlige rum fyldt med mennesker, der nyder den livlige sommerstemning. Hotelpriserne i juni er også billigere end i august og juli.

Penge

Tyskland bruger euroen som sin valuta, og rejsende rådes til at kontrollere dens værdi, inden de rejser for at finde de bedste udvekslingstilbud.

Mens debet- og kreditkort bliver mere accepteret i Berlin, især på eksklusive restauranter og hoteller, er kontanter stadig kongen i byen. Hæveautomater er udbredt, men mange vil opkræve gebyrer på op mod €5, hvis de ikke er tilknyttet en bestemt bank. Mens de fleste gør det, vil nogle automater i Berlin ikke acceptere udenlandske kort, men dem, der ikke gør, vil tydeligt vise det faktum.

Det anses generelt for uhøfligt at efterlade drikkepenge på bordene i restauranter og caféer, i stedet fortælle tjeneren eller tjenesteudbyderen, hvor meget du gerne vil lægge til regningen. God service er typisk tippet til 10 % på tværs af alle spillesteder og tjenester i Berlin.

Visa

Borgere i EU -medlemsstater behøver ikke visum for at komme ind i Berlin. Rejsende, der kommer uden for EU, skal ansøge om visum, hvis de agter at blive i Tyskland i 90 dage eller mere. Disse visa er generelt forbeholdt forretningsrejsende og udvekslingsstuderende. Rejsende rådes til at kontrollere de tyske visumlove vedrørende deres hjemland, inden de ansøger.

Ting at se og gøre

Pergamon-museet

Berlins berømte museum, der indeholder flere fantastiske artefakter, herunder det enorme Zeus-alter. Du kan læse hele vores Berlin museumsguide her.

Berlin Philharmonic

Orkester i verdensklasse med noget af den bedste klassiske musik i Tyskland. Mange af de største klassiske komponister var tyske.

Det tyske historiske museum

Et fantastisk museum, der giver et fascinerende kig på Tysklands storslåede og turbulente historie.

Rigsdagen (parlamentet)

Historisk bygning med spektakulær udsigt fra sin tagkuppel, lavet med slankt glas og stål, designet af den berømte britiske arkitekt, Sir Norman Foster - åben for offentligheden kl. 8-XNUMX.

Holocaust-mindesmærket

Et mindesmærke i Berlin over de jødiske ofre for Holocaust, designet af arkitekt Peter Eisenman og ingeniør Buro Happold.

Neues Museum

Et stort museum smuk neoklassisk bygning indeholder 9,000 interessante og usædvanlige objekter spredt over tre store historiske samlinger.

Mindesmærke for Berlinmuren

Det sidste stykke af Berlinmuren. Dette mindesmærke for den tyske division ligger midt i byen på Bernauer Strasse, det strækker sig langs 1.4 km fra den tidligere grænsestribe.

Brandenburger Tor (Brandenburger Tor)

Et berømt monument, der længe har været et definerende symbol på Berlin.

Potsdam

Berømt naboby og en del af Berlin/Brandenburg-regionen; storslåede historiske steder og haver, beliggende ved floden Havel 24 km sydvest for Berlins centrum.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel