Berghain: Sådan kommer du ind i Berlins legendariske natklub

Berghain: Sådan kommer du ind i Berlins legendariske natklub

En insidervejledning

Hvordan kommer jeg ind i Berghain?

Det er et spørgsmål, som mange turister stiller, når de ankommer til Berlin. Den mest berygtede natklub i Europa har en streng dørpolitik. Nogle har hævdet, at bouncers bruger en ukendelig logik til at afgøre, om de siger “Ja” eller “Nein”. Du skal simpelthen stå i kø i timevis og håbe på det bedste. Virkeligheden er en helt anden. Berghain er en hul af hedonisme og bankende elektromusik. Det begyndte som en kun fetish klub for mænd og tiltrak efterfølgende en blandet, men meget "alternativ" tilskuer. Snart spredte sit omdømme sig som et overdreven tempel vidt og bredt. Det blev hyldet som den mest dekadente klub i Europas mest dekadente by. Det blev med andre ord stedet at være, og flere mennesker begyndte at slutte sig til den lange kø uden for døren. Mennesker, der tydeligvis ikke passede ind, ville blive afvist af humørsprudende, og myten om Berghain blev født.

Forsøg på at komme ind i Berghain blev en turistattraktion i Berlin, der konkurrerede med at besøge Brandenburger Tor og spise currywurst med en plastgaffel. Det blev en * ting *. Åh min Gud, babyer, du kan bogstaveligt talt ikke komme ind! Berghain er den mest berygtede klub, der er opstået siden Studio 54's stigning og fald. Så er DU cool nok til Berghain?

Friedrichshain

Folk bliver vendt væk, når det er for travlt, og deres stil er for normcore. Du må dog ikke dukke op i uhyrligt tøj, forudsat at du kommer ind! Disse bouncers kan få øje på en bedrager! Du ved, ligesom Nomi i Showgirls, da hun udtalt Versace "Versays". Vær dig, hvem det måtte være. Hvis du antager, at du er lidt queer, bærer du mørkt tøj og ser afslappet ud over udsigten til en nat med Bacchanalian hedonisme, så kommer du sandsynligvis ind. Det hjælper også - meget! - hvis du taler tysk. Nogle gange, hvis bounceren ikke kan beslutte, om du vil bestå, bliver du stillet et spørgsmål. Det vil sandsynligvis være noget i retning af ”Hvem er du kommet for at se?”. Som i hvilken DJ. Så kender du din Honey Dijon fra din Fidelity Kastrow? Hvis ikke så undskyld, du er ikke cool nok. Det er en trist historie, når bounceren fortæller dig "Undskyld, vi er fulde" og derefter fortsætter med at lade fem personer komme ind. Var de på en slags liste, eller var de bare sejere end dig?

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Berghain er beliggende i en nedslidt industriel ejendom i Friedrichshain i udkanten af ​​Østberlin. Du går ned ad mørke, øde gader på din vej og antager sandsynligvis, at du har taget en forkert drejning. Men så, se og se, du vil se disco dukker gå målrettet gennem mørket. Følg dem, og snart vil du se Berghains snusede facade og en lang kø af mennesker.

Insider-tip: Hvis du møder op efter kl. 4, bliver køerne meget kortere. Åh, og dukker ikke af himlens skyld op for berusede!

Nogle berghianere vil rulle op midt om natten, feste i et par timer, gå hjem for en lur og derefter vende tilbage til en ny runde. Det har et magnetisk træk.

Berghain

Hvad sker der, hvis jeg ikke kommer ind i Berghain?

Du har stået i kø i over en time i den kolde krig Berlin-mørke. Udsenderen skar knap engang et blik på dig og mumlede et lakonisk ”Nein”. Du har lige set en flok mennesker, der ikke engang ser så seje ud i spadsereturen. Hvad har de, som du ikke har? Måske ved du aldrig. Med en synkende følelse vender du tilbage til civilisationen og modstår trangen til at springe ud i floden Spree.

Men vent…

Der er faktisk en klub rundt om hjørnet fra Berghain Laboratorium. Det er kun mænd, og det får Berghain til at virke som søndag eftermiddag i Bettys Tearoom. Du kan altid prøve lykken derinde, hun! Men vær advaret ... bare, advares, OK?

Hvis det ikke lykkes, hop ind i en taxa og gå til SchwuZ i Neukölln. Det er en livlig homoseksuel klub, der inkorporerer hedonismen i Berlins natteliv, kun på en mere tilgængelig måde, og det er meget lettere at komme ind. Du får det så sjovt - selvom du ikke er cool nok til Berghain.


Udgivet: 17-jan-2020 af Alex | Sidst opdateret: 24-maj-2022
på: Homoseksuelle Berlin


Berlin ture og oplevelser

Gennemse vores håndplukkede udvalg af ture i Berlin fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.


Fremhævede Berlin-hoteller