Homoseksuelle Berlin

Homoseksuelle Berlin

Tysklands homoseksuelle hovedstad og uden tvivl Europas queer-hovedstad, Berlin er hjemsted for homoseksuelle barer og klubber, der konkurrerer med alt, hvad du måtte finde i andre større hovedstæder

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Berlin

Om Berlin

I 1920'erne var der ikke mange steder, hvor LGBTQ+-folk kunne forvente at leve åbent og stolt uden frygt for undertrykkelse, men Weimarrepublikkens Berlin var et sådant sted. Selvom byens radikalt queer karakter blev dæmpet efterhånden som det 20. århundrede skred frem, så slutningen af ​​90'erne og begyndelsen af ​​2000'erne en revitalisering af en legendarisk nattelivsscene, der kun bliver større. 

Befolkningen i Schöneberg er stort set LGBTQ+, så det giver mening, at distriktet også vil fungere som den uofficielle hovedstad i queer kultur i Berlin. Gaderne i Schöneberg er fyldt med eksklusive restauranter, eksklusive butikker og eksklusive caféer, hvilket gør det til et dejligt sted at tilbringe en doven eftermiddag. 

Mens Berlin er hjemsted for et væld af homoseksuelle nattelivssteder, herunder afkølede eksklusive lounger, er byen bedst kendt for sine edgier kluboplevelser. Beliggende i stueetagen af ​​den ikoniske Berghain natklub, er LAB.ORATORY et must-besøg for fetichister og fans af gummi, læder og sportstøj. Dette sceneførende rum har ry for nætter med vilde temaer og en eftergivende holdning til NSFW-sjov. 

Gay Berlin - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

 • img

  Lesbian and Gay City Festival 2024

  Se detaljer

  Lør, Jul 20

 • img

  Berlin Gay Pride CSD 2024

  Se detaljer

  Lør, Jul 27

 • img

  FOLSOM Europe 2024

  Se detaljer

  ons 11. sep

Berlin ture

Gennemse et udvalg af ture i Berlin fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Berlin til din rejseFå din guide