motor

motor

Triebwerk

Placeringsikon

Urbanstraße 64, Berlin, Tyskland, 10967

I morgen: Nøgen- og undertøjsfest - Hver tirsdag

Denne skøre mænd-kun homoseksuelle krydstogtklub ligger i Kreuzberg. Dit tøj skal stå ved døren de fleste nætter.

Hvis du er genert, så tag på en af ​​de undertøjs- eller tøj-valgfri aftener. Tjek Triebwerks hjemmeside for løbende ugentlige temaer. Lukket mandage torsdage.

Hverdag: Tir-ons: 20-00

Weekend: fre-lør: 22:00-6:00; Søn: 16-00

Nærmeste station: U: Hermannplatz

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats motor
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 87 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

5 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

5 Stjernevinder

A
Al

18 Aug 2019

Worsg udløb nogensinde

Jeg var der en lørdag aften. 15€ minimumforbrug. Lille sted. Kun 10 meget gamle mennesker. Meget meget gammel. Ulækkert. Jeg var der 2 mints, og jeg skulle betale 15 €.
J
Josh

9-Jul-2019

Levende endnu forældet

Crowd og atmosfære er nice og barmand også, men interiøret og tilgang er forældede og så 80's & 90's. Med lignende lugt (kælder). Kom nu gutter, I kan gøre det meget bedre, investere nogle penge og bringe din klub til dagens niveau
P
Pluto

20-May-2019

Dejligt sted at spille

En mellemstor klub med meget rart personale. Ikke dyrt - entréen er en kredit for drinks. Ganske rent, kondomer og smøremidler til rådighed. På lørdag er en nøgen fest bred vifte af alle typer og aldre. Den store fordel er manglen på prinsesser og stofbrugere.
V
Victor

30 Dec 2018

Dejligt sted at gå

Jeg var der i går aftes den 29. december 2018, og jeg elskede det. Det venlige publikum og barmanden og fyren ved døren taler godt engelsk, hvilket er godt for udlændinge. Jeg vil helt sikkert tage dertil igen.
H
H

23-Sep-2018

Venlige mænd, travlt til søndag

Fantastisk gruppe af varme mænd. Alle aldre og størrelser. Værd at rejse på tværs af byen.
V
Valdix

3-Sep-2018

Fantastisk klub

Jeg er så glad for at besøge denne klub. Hot guys, nice personale, det er et af de bedste sted i Berlin.
T
Todd

17-Oct-2017

Divey sjov homoseksuel mænds bar

Divey sjov homoseksuelle mænds bar med forskellige ugentlige fester. Tjek de lokale homoseksuelle magasinlister for specifikke fester, påklædningskoder og temaer på forskellige tidspunkter. Personalet var venligt og godt. Tøjtjek (når det er nødvendigt) involverer en taske, de stiller med og derefter betale dit gebyr, efter du har hentet dit tøj, når du går ud. Rummet er flere niveauer med masser af rum, sprækker og private rum med døre til at lære en ny at kende eller besøge gamle venner. Det er et par døre væk fra Ficken3000, så du kan ramme to Kreuzberg gay bar vartegn med en u-bahn tur. Kundekredsen var forskellig i alder og smag... En sjov tid syntes alle at have i en afslappet behagelig stemning.
B
Bojan

12-Oct-2017

Lukket uden meddelelse

Stedet er isoleret fra andre homoseksuelle steder. Jeg tjekkede hjemmesiden og rejste dertil torsdag aften. Fundet lukket sted. Ingen annonceringer på hjemmesiden overhovedet.
K
Kevin

10-Sep-2017

Hot Hot Hot

Klædt af nøgen og afleveret posen med mit tøj sammen med min partner. Vi havde en drink og gik derefter nedenunder, hvor vi begge havde action med 8 fyre hver i en slynge, stigbøjlestol eller bare bøjet os. Næsten der i 5 timer. Gik der fredag ​​og lørdag nat ryg mod ryg. Så varmt. Vil gerne afsted igen på en tirsdag!
J
Jay

20 Aug 2016

Temmelig varmt

Gik der for nogle uger siden en søndag eftermiddag. Stedet var ret overfyldt (heldigvis alle aldre og former), og der var ret meget action i kælderen. Så du kan have det rigtig sjovt på en søndag (ved ikke med de andre dage/nætter endnu). Kælderen kunne dog godt trænge til en renovering.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel