Barcelona

En homoseksuel guide til Eixample

En guide til homoseksuel Barcelonas kultur- og nattelivscenter

Gaderne med træer og modernistisk arkitektur i Eixample ligner ethvert andet område i Barcelona. Eixample er imidlertid faktisk den catalanske bys mest fremtrædende og koncentrerede homoseksuelle bydel. Udover at være hjertet i homoseksuel kultur i Barcelona, ​​er Eixample også et knudepunkt for shopping, underholdning og natteliv, der hvert år trækker utallige homoseksuelle rejsende fra hele verden.

I sommermånederne er gaderne i Eixample livlige og travle med mennesker, der vælter ud af caféerne og barerne, der ligger langs dem. Området er nu vært for størstedelen af ​​byens natteliv, med mange af Barcelonas bedste homobarer , Barcelonas bedste homoklubber alt inden for gåafstand af hinanden.

Eixample udviklede sig i slutningen af ​​det 19. århundrede i tråd med ideen om radikal urbanisering, der var populær i Spanien på det tidspunkt. Med indflydelse fra Gaudi og adskillige franske og spanske arkitekter fra den tid har Eixample nogle af de bedste eksempler på de modernistiske og gotiske arkitektoniske stilarter, der indbegreber det æstetiske i Barcelona.

homoseksuelt eksempel

Homoseksuelle hoteller i Eixample

Acevi Villaroel er et populært valg for mange homoseksuelle rejsende på grund af sin centrale beliggenhed i Eixample, men det er ikke kun placeringen af ​​dette hotel, der gør det så eftertragtet. Acevi Villaroel har også elegante og klassisk designede værelser, der giver gæsterne adgang til de mange faciliteter, der tilbydes, herunder wellness -center, tagterrasse og gratis morgenbuffet.

Det stilfulde H10 Casanova Hotel er en af ​​Barcelonas mest bekvemt beliggende indkvarteringer for homoseksuelle rejsende, der er ivrige efter at udforske byens centrum og Eixample -regionen. Dette hotel med stor værdi er indrettet i en moderne stil, der garanterer gæsterne en behagelig og bekvem stil i hjertet af Eixample. H10 Casanova ligger i en smukt renoveret bygning fra 18-tallet, der nu har en tagterrasse og poolområde.

For gæster, der søger den højeste luksusoplevelse nær Barcelonas homoseksuelle distrikt, Alma Barcelona er et perfekt valg. Den fantastiske bygning fra det 20. århundrede er blevet totalrenoveret for at afspejle et problemfrit møde mellem klassisk og moderne design. Alma er en oase af ro, dels på grund af sin store og rolige indre have - et originalt træk ved ejendommen. Der findes en række værelser og suiter, som alle er indrettet i verdensklasse standarder.

homoseksuel Eixample

Homoseksuelle barer i Eixample

Eixample er hjemsted for de mest populære homoseksuelle barer og klubber i Barcelona, ​​og områdets forskellige blanding af spillesteder betyder, at der er et nattelivsoplevelse, der er perfekt til enhver homoseksuel rejsende. De fleste homoseksuelle spillesteder i området er inden for gåafstand fra hinanden, og besøgende kan hovedsageligt blive inden for Eixample, mens de stadig nyder en overflod af muligheder.

NatBarcelona er en livlig og travl gay -krydstogtsbar i hjertet af Eixample -distriktet. NightBarcelona er det perfekte sted for homoseksuelle rejsende, der søger sjov om aftenen under deres rejse, med skærme, der spiller passende dampende video og barfrit barpersonale. Baren bliver mere travl efter midnat, så overvej at tage en drink på en af ​​områdets andre barer, før du ankommer.

Homoseksuelle klubber i Eixample

En mere almindelig homoseksuel klubberfaring tilbydes på Metro Disco, en homoseksuel danseklub populær blandt Eixample's blandede HBT-publikum. Klubben kan prale med to imponerende dansegulve samt et mørkt rum, og hver aften har sit eget tema, så sørg for at kontrollere, hvad der foregår, inden de deltager.

The Moon er en relativt ny tilføjelse til Eixamples homoseksuelle natteliv, men har hurtigt opnået popularitet blandt både lokale og rejsende. Det indre af baren er indrettet i caribisk stil og er unik ved sine gogo-dansere, der optræder på The Moons bar. Baren plejer at være mere populær blandt områdets yngre befolkning, men besøges stadig af en meget blandet gruppe.

Barcelona

Gaudi i Barcelona

Arkitekturen i og omkring Eixample er unik for Barcelona af forskellige årsager, men intet mere markant end fremtrædende den unikke stil fra arkitekten Antonio Gaudi fra det 19. århundrede.

Gaudi hentede enorm inspiration fra den gotiske stil og arkitekturen i de bygninger, han observerede under rejsen i Asien og blev i sidste ende defineret som en catalansk modernist. Eksempler på hans arbejde kan ses i hele Barcelona, ​​og mange af hans kreationer er inden for gåafstand fra det centrale Eixample.

Placeret i hjertet af Eixample ligger Casa Batllo, et modernistisk Gaudi-mesterværk og et af hans mest populære design. Casa Batllos facade er karakteriseret ved sine uregelmæssige ovale vinduer og imponerende skulpturelle arbejde og er en fascinerende mosaik af knust glas og fliser, der om aftenen kaster en fantastisk og farverig glød.

Hele Gaudis arkitektur kan ses og værdsættes gratis og bør være på rejseplanen for enhver homoseksuel rejsende. Vær dog opmærksom på, at i løbet af dagen kan de mest fremtrædende eksempler på Gaudis arbejde blive ekstremt travle, så prøv at besøge om morgenen eller senere aften for at undgå folkemængderne.

homoseksuel Eixample

Homoseksuelle rettigheder i Eixample

Beboere og rejsende i homoseksuelle Eixample kan nyde de rettigheder og beskyttelse, som LGBT -mennesker yder i resten af ​​Spanien. Homoseksuelle ægteskaber har været lovlige i landet siden 2005, og der er en række love, der beskytter LGBT -mennesker mod diskrimination og fare.

På trods af at Spanien er et stort set katolsk land med 69% af befolkningen, der identificerer sig som sådan, har størstedelen af ​​offentligheden en åben og accepterende holdning til LGBT -mennesker, hvilket betyder, at homoseksuelle rejsende kan forvente at føle sig trygge og komfortable, når de udforsker Eixample.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Barcelona

Gennemse et udvalg af ture i Barcelona fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Barcelona til din rejseFå din guide