Sauna Casanova Gay Barcelona Pool

Casanova sauna

24-timers sauna i hjertet af Eixample homoseksuelle distrikt.

Sauna Casanova

Placeringsikon

Carrer de Casanova 57, Barcelona, Spanien, 8011

Sauna Casanova Gay Barcelona Pool
I morgen: Reduceret adgang - Hver tirsdag


Populær homoseksuel sauna i hjertet af Eixample homoseksuelle distrikt i Barcelona. Casanova har åbne brusere, tør sauna, dampbad og en 6-mands jacuzzi.

Generelt travlt og tiltrækker en god blanding af lokale og turister.

Ugedag: 24 timer

Weekend: 24 timer

Funktionalitet:
Mørkt rum
Jacuzzi / varm pool
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Casanova sauna
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 136 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

Besøg Website
N
Neill

5-Feb-2023

Casanova sauna

Lige i den homoseksuelle landsby kan det til tider blive rigtig travlt. Ikke en særlig varm velkomst, da den almindelige fyr i receptionen så ud til at være gnaven over for alle og ikke var interesseret i at tale engelsk. Da vi kom omkring kl. 2. Næste aften på samme tid var det næsten for travlt og fyldt med et lignende publikum, selvom det var tydeligt, at nogle fyre var lidt spildt på stoffer. Søndag eftermiddage er travle, men jeg gik lidt sent omkring kl. 100, da det var ved at blive stille. Søndagspublikummet havde en større blanding af aldre og størrelser.
t
tall

6-Jun-2022

Det er godt

Jeg var der en fredag ​​aften omkring midnat, det hoppede. For så vidt angår renlighed, er det en travl krydstogtforbindelse med et varmt karbad, så det er ikke en operationsstue. Hvad havde du forventet. Alt og alt rent nok. Jeg ville gå tilbage
A
Alain

15 Aug 2019

Propre mais très cher!

Stederne er upåklagelige. Min mand og jeg gik for første gang i dag. 30 € hver: det er den dyreste sauna i Europa, tror jeg! Det var gratis for under 25 år som hver torsdag. Resultat: bander af veninder, der ser ud til kun at være interesserede i sig selv. Personalet går meget ofte for at gøre rent i lokalerne. Vi kan stadig have relationer med varme mænd! Man skal se, hvordan det går om aftenen og i weekenden.
m
moscardini

12-May-2019

Stadig hårdere

Efter at vi vendte tilbage til Casanova et par gange mere i maj 2019, er vi nødt til at oplyse vores tidligere anmeldelse. Saunaen fyldes ikke kun op søndag morgen fra kl. 4.00, men også lørdag morgen, altid mod samme tid. Vi har fundet smukke fyre, som altid, men de sidste par gange har vi også fundet hård action og i grupper, som vi vil. Vi skal derfor øge tilfredshedsvurderingen. Vi ved nu, at vi efter det åbne sind har en fast aftale på Casanova.
V
Vincent

9-Jan-2019

Fransk sort fyr

God oplevelse Jeg holder meget af denne sauna, personalet er så venligt. Jeg havde det rigtig sjovt - ingen er ligeglad, du gør bare dine ting.
L
Luis

9 Aug 2018

Perfekt sauna

For mig var det en prioritet at besøge denne sauna. Jeg plejede at gå mindst en gang om måneden. Atmosfæren er perfekt. De investerede i forskellige områder af saunaen. Det er rent, der er altid mennesker, og det er ikke kompliceret at møde nogen. Jeg anbefaler det.
m
matthew

4-Oct-2017

Meget tilfreds

Har lige besøgt denne sauna og fundet ud af, at den har meget behagelige, flotte spanske fyre, rene og behagelige personale, ingen leje drenge, hvilket var godt! Anbefaler det grundigt!
J
Joey

21 Aug 2017

Meget varm oplevelse

Besøgte her med en lokal. Havde en fantastisk tid med dem og nogle andre fyre, mens de var her. Fantastisk studie ombord oplevelse for mig lol. Planlægger bestemt at besøge igen. Lugtede meget af røg i nogle områder, men det er Europa, så forvent det. Der var også meget varme turister på besøg. Havde det sjovt med de fleste i poolen og dampbadet.
H
Harry

22-May-2017

Masser af handling

Gik der en mandag morgen kl. 6 masser af fyre der unge og gamle. Ja, nogle røg nogle steder, men det var sjovt. Sikkert en masse valg at have det sjovt med forskellige mennesker. Jeg havde læst, at det var forfærdeligt og beskidt, og det gik næsten ikke. Men faktisk er det helt fine faciliteter og masser af fyre der. Jeg er sikker på, at det ikke altid er travlt, men du bør bestemt tage afsted. Jo flere folk går, jo sjovt kan vi alle have det.
A
Alex

18-Jun-2016

Jeg nød det.

Jeg havde en massage, som var meget rart. Første gang, men ikke min sidste
D
Doug

15-Oct-2015

SUPER SAUNA

Dette er stedet at tage hen!! Meget ren. Forskellig gruppe af mænd i alle aldre, der er meget venlige. I modsætning til i USA er der en bar til cocktails (8 Euro). De har flip flops med sikre skabe, glidecreme og kondomer. Med alle de varme fyre, jeg ved ikke, hvad mere du kunne lede efter i en sauna!
J
Jeff

16-Sep-2014

første gang, men ikke min sidste

Personalet var sødt nok, gav mig to håndklæder, hjemmesko og kondom og glidecreme. Det var en mandag aften (tidlig) efter spanske standarder, men godt blandet publikum. Jacuzzi havde koldt vand. Skabe passende, låst stramt, jeg har hørt om ting, der mangler fra tidligere anmeldelser. Krydsede et stykke tid, så noget porno for at få saften til at flyde. Der gik ikke længe, ​​før jeg befandt mig i en hytte med en varm fyr fra Andorra af alle steder. Det er et lille land, men det er ikke mænd. Senere befandt jeg mig i en anden hytte sammen med en anden stor mand. Meget liderlig fyr. Brusere er store. Mere cruising som natten led. Endelig tilbage og klar til at gå tilbage snart.
P
Peter

3-Apr-2014

Meget imødekommende

Jeg har været i mange saunaer, men dette var min første gang på Casanova. Jeg tog afsted på min egen "velkomsttur". Labyrinten og hytterne var så spændende, at jeg ikke kunne lade være med at tale med en varm fyr, der gik hen mod jacuzzien. I rene faciliteter og i varmt vand med den ekstra personlige varme... anbefales meget.
L
Luis

22-Jan-2014

FANTASTISK STED

Et fantastisk sted. Meget søde og smukke fyre. Første gang jeg var i Barcelona, ​​og vi nyder meget. Er et stort sted, mange hytter og installationer er af god kvalitet. Jeg er fra Rom, og jeg fandt 2 fyre i sauna. Vi tilbragte næsten 6 timer inde i dampen, jacuzzien og kabinen. Meget fint!!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel