sagrada família, katedral, arkitektur

Gay Barcelona · Byguide

Første gang i Barcelona? Så er vores homoseksuelle Barcelona byguide et godt sted at starte.

 

sagrada família, katedral, arkitektur

Barcelona er hovedstaden i Catalonien og er den næststørste by i Spanien. Barcelona er også den største metropol på Middelhavskysten. Rig på kulturarv har Barcelona et globalt ry og er et vigtigt turistmål. Berømte attraktioner er de arkitektoniske værker af Antoni Gaudí og Lluís Domènech I Montaner, der er udpeget som UNESCOs verdensarvssteder.

Byen kan også prale af en livlig og levende homoseksuel scene med LGBT + -personer, der lever åbent og stolt. Der er en overflod af homoseksuelle barer, klubber og hoteller, og der er ingen mangel på sjov i Barcelona.

Homoseksuelle rettigheder i Spanien

Når det kommer til homoseksuelle rettigheder, er Spanien et af de mest progressive lande i verden, skønt dette afspejler dramatiske ændringer, der kun er sket i de seneste årtier.

Samtidsalderen er 16 for alle. Ægteskab af samme køn er lovligt. Par af samme køn kan adoptere børn. Homoseksuelle mænd kan tjene åbent i militæret, og LGBT-synlighed findes i de fleste områder. Der er antidiskrimineringslove for beskæftigelse, levering af varer og tjenester og mod hadefuld tale.

Homoseksuel scene

Barcelona har en levende homoseksuel scene med mange barer, krydstogtklubber, saunaer, natklubber og regelmæssige store dansefester. Barcelona LGBT-festivalen afholdes normalt i slutningen af ​​juni, hvor samfundet samles til en uge med kultur, sport, underholdning og festligheder. I de senere år er Barcelona blevet Europas hotspot for homoseksuelle sommerfester (med den titel fra Ibiza). Den årlige Circuit Festival - afholdt over 10 dage i august tiltrækker titusindvis af de flotteste fyre fra hele verden til at deltage i denne fantastiske begivenhed.

De fleste af Barcelonas homoseksuelle barer og klubber ligger i "Gaixample"-distriktet. Dette er et område med tre blokke nord for Gran Via Del Les Corts Catalanes mellem Urgil og Universitat metrostationer. Kvarteret er hjemsted for nogle af byens største og mest populære homoseksuelle spillesteder, herunder Pervers klub og Arena Madre. 

Du kan læse Travel Gay guide til "Gaixample"-distriktet link..

Barcelona

Homoseksuelle hoteller i Barcelona

Barcelona er hjemsted for nogle af verdens mest fantastiske boutiquehoteller og overnatningssteder, hvoraf mange ligger i byens gotiske og modernistiske bygninger. Disse steder giver den perfekte romantiske destination for homoseksuelle rejsende, der ønsker at opleve Barcelona med stil. Hoteller som f.eks Alma Barcelona, Mandarin Oriental og Grand Hotel Calderon alle tilbyder gæsterne et luksuriøst ophold i et af byens fornemste kvarterer, Passeig de Gràcia.

Selvfølgelig er der et udvalg af hoteller for alle homoseksuelle rejsende, og for dem med et mindre budget er der adskillige fantastiske hoteller beliggende i og omkring "Gaixample"-distriktet. Disse hoteller tilbyder gæsterne en overkommelig base, hvorfra de kan udforske alt, hvad "Gaixample" har at tilbyde.

De fleste hoteller i Barcelona kan betragtes som homovenlige, da personalet skal behandle alle gæster ens uanset seksuel orientering eller kønsidentitet, som skitseret i landets antidiskriminationslove.

Gay-saunaer i Barcelona

Barcelona kan prale af et stort udvalg af homoseksuelle saunaer, hvoraf mange er åbne 24/7. Et sådant eksempel er Casanova sauna, en stor og velholdt sauna med en central placering. Sauna Casanova tiltrækker store skarer af både lokale og turister og er åben 24 timer i døgnet. Saunaen kan prale af en række faciliteter, herunder åbne brusere, tør sauna, dampbad og 6-mands jacuzzi.

Saunaer som Casanova kan let findes i Barcelona og har tendens til at være imødekommende og inkluderende.

Gay massage i Barcelona

Der er adskillige homoseksuelle massagerum og tjenester i hele Barcelona, ​​og de fleste tilbyder masser af kvalitetsmassage i rene og komfortable omgivelser.

Under trykmassage er Barcelonas homoseksuelle massage-institut og er bekvemt placeret i "Gaixample"-kvarteret og tæt på mange af byens vartegn. En række massager og terapier tilbydes på Under Pressure Massage, herunder dybe vævsprocedurer.

Gay massage Barcelona er et massagested for mænd med speciale i erotisk, tantrisk og sensuel massage. Studiet er beliggende i byens centrum og er vært for en blanding af lokale og udenlandske kunder. Gay Massage Barcelona er en af ​​byens topbedømte massagetjenester.

Barcelona

At komme til Barcelona

Barcelona betjenes af Barcelona El Prat Lufthavn som ligger ca. 17 km fra byens centrum. Det er den næststørste lufthavn i Spanien og tilbyder forbindelser til de fleste større europæiske destinationer. Der er relativt få langdistanceflyvninger fra Barcelona. Rejsende fra Asien har sandsynligvis brug for at flyve via et større europæisk knudepunkt.

Der er to terminaler. Terminal One åbnede i 2009 og er en af ​​de største i verden. Terminal to er den ældre, originale terminal.

Den mest populære og bekvemme metode for turister at komme til byen er med taxa. Disse er tilgængelige umiddelbart uden for terminalerne. Forvent at betale omkring € 35 for at komme ind i byens centrum.

Terminal 2 har sin egen togstation på linjen, der kører til Barcelona Sants banegård og den ret centrale Passeig de Gràcia jernbanestation, der giver overførsel til Barcelonas metrosystem. Den indledende rejse koster € 4.10. Passagerer til T1 skal tage en tilslutningsbus fra togstationen til Terminal 2.

Barcelona

At komme rundt i Barcelona

Bus

Busser er en effektiv måde at komme rundt i Barcelona og har den ekstra bonus, at du kan se byen, mens du rejser. Busser kan stoppes ved shelters ved at vinke til chaufføren for at angive, at du gerne vil ombord. Billetter er generelt billige, og kort kan købes til weekender og hverdage.

Metro

Metroen er den mest populære måde at rejse blandt lokalbefolkningen på, hyppig, billig og hurtig, hvilket gør det til det perfekte rejsealternativ. Billetter kan købes med kontanter eller kort, og de fleste stationer er fuldstændig tilgængelige for brugere med nedsat mobilitet.

Taxa

Barcelonas officielle taxaer er sorte med gule døre og har tendens til at være billigere end alternativer såsom uber, selvom sådanne tjenester stadig er populære og effektive.

Barcelona

Ting at lave i Barcelona

Der er ubegrænsede muligheder, når det kommer til ting at lave i Barcelona. De vigtigste attraktioner inkluderer dog:

 

 

  • Gå ned ad Las Ramblas
  • Oplev Sagrada Familias vidunder
  • Udforsk Gaudi på Casa Batllo
  • Tilbring dagen på en af ​​byens strande
  • Shop på La Boqueria
  • Fang en fodboldkamp på Camp Nou
  • Bliv nedsænket i Barcelonas byhistoriske museum

 

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

Da Spanien er en EU-medlemsstat, kan rejsende fra andre lande inden for unionen komme ind i landet uden visum. Rejsende uden for EU skal dog ansøge om et Schengen-visum, som tillader rejser i hele Schengen-visumregionen. Tjek visumkravene for rejsende fra dit land, inden du rejser.

Penge

Valutaen i Spanien er Euro. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Kredit- og betalingskort accepteres bredt. Foto-ID kan være påkrævet, hvis du betaler med kort i nogle butikker.

Tip er ikke en forventet praksis i Barcelona, ​​og som sådan tipper de fleste lokale kun, når de føler, de har modtaget god service. Hvis du vil tipse tjenesteudbydere, er 5% standard for god service og 10% for fremragende.

Hvornår skal du besøge

Forår betragtes generelt som det bedste tidspunkt at besøge Barcelona, ​​da temperaturen har tendens til at være varm, men ikke i nærheden af ​​højderne oplevet i højsommermånederne, og byen er normalt mindre overbelastet med turister. En række fascinerende kulturelle begivenheder og festivaler finder sted om foråret, som tilbyder noget for enhver homoseksuel rejsende.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.