Open Mind Gay Cruise Club Barcelona udenfor

Åbent sind

I den mere ekstreme ende af Barcelonas homoseksuelle krydstogtklubscene.

Open Mind

Placeringsikon

Carrer d'Aragó 130, Barcelona, Spanien, 8011

Open Mind Gay Cruise Club Barcelona udenfor
I dag: Intet tøj med maske, kl. 7-11 - Hver søndag

En af Barcelonas mest populære gay krydstogt- og fetichklubber. Open Mind tilbyder et miljø, hvor mænd kan spille 'uden grænser'.

Denne klub kun for medlemmer (medlemskab fås ved døren) er vært for forskellige temaaftener med påklædningskoder (læder, militær, uniformer, gummi, hud osv.). Naked Night er populær, men selve klubben har normalt travlt.

Brug ikke standard boksershorts eller genstande med meget synligt mærke. Du skal bære støvler eller sneakers. Bare fødder og flip-flops er ikke tilladt. Se hjemmesiden for oplysninger om begivenheder og program.

Hverdag: Ons: 9-2; Torsdag: 11-4

Weekend: fre-lør: 11:7-7:3; Søn: XNUMX-XNUMX

Nærmeste station: Urgell

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Cruise
Mørkt rum
Maze
Sats Åbent sind
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 98 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

5 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

N
Neill

5-Feb-2023

Åbent sind

Jeg gik på en torsdag, søndag og mandag, og selvom det ikke var for travlt, var det stadig bedre end Berlin Dark & ​​Man Factory. Det er den største af de 3, og de unge fyre i receptionen var et godt grin og talte anstændigt engelsk. Nogle varme fyre og maskeaftenen på en søndag aften var sjovt.
F
Fred

20-Mar-2022

Gammelt og latterligt

I betragtning af den vanvittige pris (sikkert den dyreste voksenklub i hele verden), troede jeg, at jeg var i Sagrada Familia. Og gæt hvad: du finder kun gamle fyre der og vil løbe væk. Og selvfølgelig vil de ikke acceptere VISA eller MasterCard eller hvad som helst, for at betale entréen. Denne gamle fidus er nødt til at forsvinde, lige nu! #gammelgaymafia
J
Jeff

18 Dec 2021

Nye timer

De åbner klokken 22 og lukker klokken 3. Ærgerligt, at fyre kan ryge, det ødelægger det sjove. Sandsynligvis en af ​​de bedste voksenklubber i...
A
Alex

13 Aug 2020

Oplev ok

Excelente sala de taquillas y buenas instalaciones, mucho público extranjero y acción ininterrumpida y caliente. Barcelonas største klub i diskussionen. Únicos reparos: la necesidad de presentar documento de identidad y el precio algo más caro que los demás.
A
Alan

26-Feb-2020

Uhøfligt personale

Almindelig og simpelt, hvis personalet er uhøfligt og giver dig holdning fra start, er der ingen chance for, at jeg vil gå tilbage.
K
Khostas

22 Nov 2019

SÅ SÅ

Jeg gik i går aftes, og det var ikke dårligt for en torsdag aften. Der er alle typer mænd, men mest ældre. Bartender er en smule mere sorgfuld, men receptionisten er så venlig. Der er intet kreditkort, og du skal betale kontant
P
Pau

6-Jul-2019

Det havde sandsynligvis bedre tider

Det er et snavset sted, uden frisk luft udefra, du lugter konstant den samme lugt alle dage overalt, som sandsynligvis inkluderer bakterier. Ingen gør for alvor rent i klubben: de blot henter ølflasker. Baren er en meget lille en, men nok til det sted. Festerne er ret latterlige: med en maske (de giver dig en sok med en tvivlsom renhed) Du har et par slynger (de bliver sjældent brugt), nogle tunge gummigardiner, desværre dekoreret med snavs.
m
moscardini

11-Apr-2019

Nummer et i Barcelona

Beliggenhed: Få skridt fra Urgell metrostation. Type kundekreds: Mænd i alderen 25 til 55 år. Få muskuløse, men mange med atletisk krop; ved derfor, at hvis du ikke ønsker at blive udelukket, skal du være sportslig. Kun folk, der ikke har nogen hæmninger. Bygning: To etager. I stueetagen finder du baren (flink bartender), toiletterne og slyngeområdet. På første sal, det mørke område og rum til forskellige spil. Renlighed: Godt. Det eneste krydstogt i verden, hvor vi så nogen, der konstant gjorde rent. Priser: Ganske høje, men det værd. Råd til kunder: Hvis du elsker de mest berømte steder i Berlin, skal du vide, at du ikke har noget andet valg i Barcelona. Du vil ikke finde et andet sted, hvor XXX sjov er så naturligt og ucensureret (alt sker offentligt). Vi prøvede en aften, hvor de alle var nøgne, en anden, hvor de alle var i deres undertøj, og en tredje aften, hvor de alle bar en pareo ved indgangen (i forskellige farver afhængigt af den aktive eller passive rolle). De bedste nætter er nøgne og pareo. Medbring behagelige sko. Tips til lederne: Du er langt den bedste lokale af en bestemt type, du kan finde i Barcelona, ​​​​du bør kun gøre dig mere omtale med unge mennesker og turister. Vi har fundet din klub ved et tilfælde. Vi var i Barcelona desperate og skuffede over alle de steder, vi havde prøvet (fulde af gamle mennesker). Vi så dette Open Mind på Travelgay, som var kun et stenkast fra vores hotel, og vi forsøgte med lidt håb. Heldigvis har du været en dejlig overraskelse.
m
moscardini

25 Dec 2018

Det bedste i Barcelona

Beliggenhed: Et par gader fra Urgell stop. Indgangen er ikke særlig tydelig. Kundetype: Fra 25 til 50 år. Kun fit mænd og alle meget liderlige. Struktur: To etager af ren sjov. Rengøring: Tilstrækkelig. Pris: Høj, men det værd. Råd til kunder: Her er det bedste fra Barcelona. Ved, at hvis du overhovedet kan komme ind, hvis du ikke er 100 % sød og maskulin, vil ingen lade dig komme tæt på. Vi kom ind en fredag ​​aften, og det var vanvittigt. Fra klokken et om morgenen til klokken tre, et delirium af handling på alle sider. Kondomer og glidecreme til rådighed for dem, der bruger dem. Vi vender tilbage til Barcelona kun for at vende tilbage hertil. Tips til ledere: Det lokale er ikke på google map. Vi forstår godt, at det er aftener, der arrangeres for udvalgte mennesker, men du burde gøre mere omtale. Der er ingen andre steder i Barcelona, ​​der konkurrerer med Berlins, bortset fra dine. Vi skete tilfældigt, efter flere skuffelser, som vi ville have undgået.
J
Joshua

31-Jul-2018

Fantastisk tid, køligt sted!

Jeg gik en lørdag aften omkring 12:30. Det var pakket. En meget fin blanding af mænd. Absolut værd at gå og tjekke det ud!!
P
Pau

8-Jul-2018

Intet fantastisk

Jeg var på lør. til den såkaldte 'dress code' fest. De fleste er nøgne eller med jocks. Nogle (gamle personer) skifter deres gadetøj ud til læder- eller gummitøj. Da jeg kom ind, måtte jeg vente, fordi ejerne beder om dumme oplysninger (du skal registrere dig): hvis det er din første gang, vis mig din identitet, skriv dit navn, da jeg ikke kan forstå, osv. De burde fjerne den procedure! Publikum består af nogle stamgæster plus turister. En masse action uden brug af kondomer. Det er ikke et rent sted. Det er beskidt. Kunderne ryger indenfor.
P
Pete

18 Dec 2017

Meget dyrt, hvis en udlænding.

Den eneste klub, jeg har været i, skal have identifikation, før jeg kommer ind, den eneste grund, jeg kan komme i tanke om, er for at udvælge turisterne. Meget travlt, men virkede meget "klik". Ned ad trappen var som et mors møde, ovenpå havde en meget "guldhane" syndrom holdning, og at være turist vil ingen af ​​stamgæsterne komme i nærheden af ​​dig. Også rygningen er rystende, den er overalt, selv når nogen havde action, holdt de stadig på deres cigaretter. 19 euro at komme ind, kun 1 gratis drink ved indrejse, havde 1 cerverza blev opkrævet 4 euro. Det eneste gode var at tage afsted.
T
Terry

18 Dec 2017

Til den stramme udlændinge pete

Har været her mange gange helt fantastisk. Jeg er en udlænding havde ikke dette problem.
U
Uwe

4-Oct-2017

Du burde se det.

Den bedste cruisingklub i BCN. Varme og villige mænd. Rent og meget venligt!
M
Mikey

7-Jul-2017

Godt udstyret, atmosfære lad det være nede

Dette er en meget godt mellemstor udstyret klub. Bar i stueetagen, mere cruisy område ovenpå, selvom der er action overalt. Højkvalitets sejl, bad. Jeg har været et par gange, og hver gang svigter stemningen det - jeg synes ikke, det er så venligt, og fyre ser ikke ud til at have lyst til at engagere sig.
L
Luiz

10-Feb-2017

Vidunderligt sted.

Jeg har været der 6 eller 7 gange. Personale meget meget venlige og høflige. Dejlige fyre, rent sted, masser af action, popcorn gratis :-), badekar til leg osv. osv... går igen hurtigst muligt.
P
Pablo

31-Jan-2016

Fantastisk aften.

Gik der i går nat (lørdag nat) og ankom kl. 1 og blev indtil kl. 6. Først var det lidt langsomt, ikke så mange fyre, og jeg vandrede bare rundt og drak den gratis drink. Ovenpå fik jeg lige alt det sjove, jeg kunne have bedt om for første gang i en sexklub. Jeg elskede virkelig, at der var mange typer mænd (mange udlændinge), selvom de fleste var over 35 år. Så da yngre, hotte fyre kom ind, ville alle være sammen med dem. Men jeg fik mit spor alligevel. De tager sig virkelig af mennesker, har kondomer overalt og glidecreme, såvel som nogen, der rengør alting med mellemrum for at få den bedst mulige oplevelse. Det er dog lidt dyrt (19€ for en nat), men det var en god investering for første gang. Jeg ville helt sikkert gå tilbage når som helst.
J
James

27 Dec 2015

Sjovt!

Jeg har været i Open Mind et antal gange, og jeg har altid haft det sjovt. De fleste fyre er der for sjov, masser af Bb og beskyttet også, dit valg. Jeg havde det sjovt med masser af hotte fyre, og jeg kan godt lide at vise mig lidt frem, så jeg havde det fantastisk med et meget engagerende publikum. Jeg plejer at gå under kredsløbet, når det er pakket hver dag. Jeg anbefalede det.
M
Marc

19-Apr-2014

Bjørnefest

Var til Easter Bear Party i går aftes. Open Mind er en fremragende krydstogtbar. Tiltrak den rigtige slags hotte fyre. Puha! Ikke billigt, men hvem bekymrer sig, når du får mere action, som du nogensinde havde forventet. Pæn.
A
Antonio

22-May-2015

Bedste fetish klub i Spanien

Det bedste i Europa. Den mest venlige klub og ren i Europa og de bedste fester er på Open Mind.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel