Berlin Mørk

Berlin Mørk

Krydstogtsklub for mænd, der ønsker at omgås 'frit' uden 'begrænsninger'!

Berlin Dark

Placeringsikon

Passatge de Prunera 18, Barcelona, Spanien, 8004

I morgen: Undertøjsfest - fra kl. 10.30 - Hver tirsdag
Mørk homoseksuel krydstogtbar for mænd at socialisere med andre mænd 'frit' og uden 'begrænsninger'. Berlin Dark har strenge dresscodes.

Vi foreslår en påklædning uden dikkedarer såsom læder, sportstøj, jockstrap, militær, jeans eller almindelig T-shirt for at få nem adgang. Pusleplads er i foyeren. Undgå at se moderigtigt ud. Ingen cologne. Vær farvekode opmærksom.

Lukket mandage.

Hverdag: 11.30-2.30 tirsdag til torsdag

Weekend: 11.30-3 fredag ​​og lørdag. 9.30-1.30 søndag

Nærmeste station: Poble Sec, Rocafort, Espanya

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Cruise
Mørkt rum
Sats Berlin Mørk
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 62 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

V
Vuk Keller

2-Sep-2023

Skønt sted

Det er en af ​​de sjældne jems, hvor der ikke er noget kondom at se :) Masser af behårede fyre klar til at have det sjovt. Havde god tid hver gang jeg besøgte. I det lille rum med en læderbænk, altid bb action
N
Neill

5-Feb-2023

Lille, venlig, billigere, men der er bedre

Jeg prøvede også de andre lignende sexklubber Man Factory og Open Mind, og dette var den mindste og en ældre skare af blandede former på en lørdag aften. En meget venlig fyr i receptionen, der talte godt engelsk. Ingen skabe, men i stedet får du en bøjle afklædning i den lille reception
M
Mikey

27 Nov 2019

Onsdag er bi & trans-aften

Gik med en kvindelig sub på en onsdag aften. Havde en god tid. Den eneste ulempe er, at de straight fyre har en tendens til at være en smule respektløse - kom for tæt på og prøv at røre, når det ikke er ønsket. De skal lære mere respekt, og at man kun bliver involveret, når man bliver spurgt.
m
moscardini

13-Apr-2019

BDSM

Beliggenhed: Tæt på Plaça d'Espanya, derfor meget let at nå. Kundetype: Fra 30 til 55 år. For dem, der leder efter stærke ting eller underkastelse. Struktur: Lille, men veludstyret til bdsm. Rengøring: Tilstrækkelig. Priser: Konkurrencedygtige. Råd til kunder: Da det er lille, er det nemt at fylde op. Den, der kommer ind, gør det for at lede efter en quickie, og det er godt for dem, der ligesom os ikke kan lide at spilde tid. Vi så folk komme ind, have det sjovt og gå ud lige efter. Bjørne og skæggede mænd er meget velkomne. Dresscoden virker ikke så stiv, men synlige homoseksuelle bliver bestemt ikke værdsat. Råd til ledere: Du bør tiltrække flere udlændinge.
J
Jack

6-Feb-2019

For jeg er ikke i Kansas

Så jeg faldt tilfældigt ind på dette sted og fik at vide af Coat Check fyren i indgangen, mens han smilede, "12 euro og tag tøjet af". Jeg kiggede ind, og det var aften med fødselsdagsdragt. Hvad helvede. Jeg klædte mig af og meldte mig til festen. Havde en god tid med at opføre sig dårligt med drengene.
k
kia

22-Jul-2018

så sjovt

Første timer. Ret nervøs og urolig i starten, men så snart jeg kom ind, hilste en sød venlig fyr på mig. Han talte engelsk ret godt. Jeg var ikke sikker på, hvordan jeg skulle klæde mig, så jeg blev nøgen og havde en hankie, der dækkede min privat. Så snart jeg kom ind, sad der folk i baren, men for det meste halvklædte. Gad vide om jeg skulle klæde mig på, men bartenderen fik mig til at føle mig godt tilpas og tilbød mig en drink (1 drink inkluderet i entré). Jeg ankom omkring kl. 23, men stedet var noget tomt. Omkring midnat eller deromkring var der flere mennesker og mere villige til at være eventyrlystne. Baglokalet er ret mørkt (i de fleste områder) og noget labyrintagtigt i starten, men det er ikke for stort, så du kan nemt finde vej. Omkring midnat begynder folk at blive liderlige og begyndte derefter at gå til baglokalet. Jeg var ret genert, da det var min første gang, men lånere og personale fik mig til at føle mig afslappet. BTW stor AC på dette sted. Den næste ting, jeg ved, er, at jeg er i barområdet med 2 drenge, der slår, pisker og slår mig alvorligt, mens mange andre så mig blive ydmyget. ELSKEDE DET! Selvfølgelig var alle opmærksomme og respektfulde. (Spørg efter legetøj og sådan fra bartenderen. Utroligt hjælpsom) Jeg kan kun sige, at jeg aldrig har haft så meget sjov der (og min bums!) - ville helt sikkert vende tilbage til dette sted næste gang jeg er i Barcelona.
M
Mikey

19 Nov 2018

Legetøj?

Er der legetøj bag baren? Har været mange gange, men aldrig indset dette!
J
Joe

12-Apr-2018

Fantastisk - selv midtugen!

Beliggende i en meget beskeden gade, lidt længere væk fra de andre homoseksuelle barer. Jeg deltog i tirsdags (undertøjstema), hvilket var fantastisk og ret travlt. Masser af action og for det meste et attraktivt publikum. Hele stedet er passende størrelse - større, og det ser ud til at være tomt. Jeg ville elske at være gået i weekenden! Jeg gik også igen om onsdagen - det var bestemt ikke så travlt eller "varmt". Stemningen var helt anderledes, og publikum var hovedsageligt en smule ældre. Stadig action, men ikke så god som tirsdagen. Rengør hele vejen rundt. Barpersonalet var venligt. Drikken er passende prissat - det samme som alle andre steder virkelig. Du får en drink inkluderet i entrégebyret og resten betaler du for, når du tager afsted - du har en nummerkæde til at holde styr på. Min første cruising bar og 'fetich' bar - jeg ville helt sikkert deltage igen, men i weekenden næste gang.
B
Bitch

16-Sep-2017

Fantastisk til sjov sjov

Jeg nød virkelig mit ophold på Fallen Angels fest. Personalet var meget venligt, atmosfæren var afkølet og snusket. En masse action. Det var godt!
L
Luigi

29 Aug 2017

sjovt

Jeg nyder virkelig at være der. Dejlig atmosfære og bedre mænd. Virkelig varm og liderlig action der.
M
Mikey

7-Jul-2017

Bedste krydstogtklub i Barcelona

Dette er min favorit krydstogtklub i Barca. Det har en snusket atmosfære, venligt personale og er lige den rigtige størrelse til at fremme intimitet. Action er overalt - i baren eller i mørkerummet. Har en slynge. Hvis du er biseksuel, så tag derhen på onsdag. Altid nogle piger og transseksuelle der.
M
Michael

15-May-2017

Nonstop handling

Jeg er aktiv/passiv, og denne klub har besøg af nok sexede toppe og underdele til, at du kan få, hvad du vil, hvis du bare viser lidt initiativ. Jeg elsker ekshibitionisme, og det bliver næsten altid til en varm session bedre end nogen video.
A
Antonio

17 Aug 2015

BB og røg

Jeg var der i går aftes til den 8. b-dag fest. Ingen skabe men garderobeservice, så vær hellere ikke overdressed. Venligt personale, meget liderlig atmosfære fra begyndelsen som meget overfyldt og masser af fyre iført sele og jocks. Krydstogtsområdet er ikke for stort med en masse action over det hele. Ikke alle spiller, så hvis du ikke er til det, så tag en øl i baren eller se på. Det meget sørgelige for mig er, at rygning er tilladt overalt, så luften er næsten uåndbar. Det værste er, at der ikke leveres kondomer ved indgangen og heller ikke tilgængelige i krydstogtområdet. Ikke alle husker, at sikker sex også er hot sex.
M
Mikey

7-Jul-2017

Kondomer og smøremiddel i baren

Ja, der er ikke kondomer og glidecreme omkring klubben, men du beder bare om dem i baren. Let. Ikke mere barback her end noget andet sted.
P
Paul

28-Jun-2015

Altid en god tid

Det er nemmest at klæde sig enkelt i shorts og t-shirt, så du kan gå nøgen fra at ankomme. Mændene er i blandede aldre, men alle hotte liderlige fyre. Hvis du er en dronning, gå til en anden bar, fordi denne bar ved, hvad det handler om med hensyn til hot & hard. Hvis du er lidt genert, er det OK, du vil ikke blive overvældet af kunderne. Du vil snart være rolig, mens aftenen går. Stedet er rent og spild renses med det samme. Men hvis du vil se, så køb en video. Dette er en handlingsbjælke. Krydstogtsområdet er lille, men gennemtænkt af fyre, der kan lide action. Jeg har besøgt mange gange i Barcelona og har det fantastisk. Du vil ikke bare komme og gå, du vil have et par timers store sexeventyr. Der er rygning i baren på grund af stedets karakter, men i det hele taget er det ikke et problem, da aircondition er ret godt.
Y
Yann

13-Apr-2014

Ekstra!

Et vidunderligt sted med vidunderlige fyre. Jeg var der til festen torsdag 2014/04/10. Jeg har aldrig set et så usædvanligt sted. Du kan ryge, drikke og lege. Blandet alder, fra 20 til 40 eller derover. Jeg er fransk og blev taget godt imod.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.