Nightbarcelona

Nightbarcelona

Populær homoseksuel cruise bar med mørkt rum og private hytter.

Nightbarcelona

Placeringsikon

Carrer de la Diputació 161, Barcelona, Spanien, 8011

Nightbarcelona
I dag: God torsdag - 2 for 1 drinks, 6-9 - Hver torsdag

Populær homoseksuel krydstogtsbar med videoskærme, der viser film for at få dig i humør med mørkt rum og private hytter bagpå. Der leveres gratis kondomer.

Nightbarcelona tiltrækker mænd i alle aldre og har flot bar overkropspersonale. Regelmæssige specielle begivenheder og billige drinks på torsdage. Bedste tidspunkt at gå er efter midnat, men bliver travlere tidligere i weekenden.

Ugedag: kl. 6-2.30

Weekend: 6-3

Nærmeste station: Urgell, Universitat

Funktionalitet:
bar
Cruise
Mørkt rum
Gratis Wi-Fi
Musik
Afslappende hytter
Sats Nightbarcelona
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 69 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

A
ALEXANDER S

20 Nov 2023

Meget godt sted for ukompliceret sex

Hej, jeg gik her en fredag ​​aften. Der var et godt publikum, mange mænd henvendte sig til mig. Jeg ville have en af ​​dem, vi trak os tilbage til en af ​​hytterne bagved. Jeg bad ham om kondom, han indvilligede med det samme og rakte mig et kondom. Nogen så os i kort tid, men da jeg signalerede, at vi ikke ville have et publikum, blev dette respekteret meget godt. Men hvis du kan lide det, kan du nemt have et publikum eller mere end én partner. Følte mig meget komfortabel der. Jeg tager i øvrigt aldrig mange penge med mig, og jeg har værdigenstande i mine sokker eller i en inderlomme, så jeg ikke nemt kan blive bestjålet.

D
David

4-Jan-2023

En dejlig bar

Et dejligt sted at besøge. Min ven og jeg fik gratis vindruer og mousserende vin til nytårsfesten, så stemningen var god. Den eneste negative side er tjenere, der (selv om de er varme) ikke virker meget venlige, især over for udlændinge.
N
Nelson Battista

31 Dec 2023

Uvenligt personale

Samme oplevelse skal personalet bemærke, hvordan de behandler deres kunder
M
Makcsim

27-Sep-2021

Anbefaler ikke

Jeg rådgiver ikke. Dørmanden, der indser, at du taler engelsk, siger, at baren er fuld, og du må vente. Selvom baren ikke er fuld, får de lokale adgang, der er ikke noget interessant indenfor, kun gamle mænd. Cruisingområdet er lukket, nu foregår handling kun på toilettet på 2. sal. Jeg havde en fan her i onsdags. Fra torsdag til lørdag er der kun køer her, som jeg ikke vil stå i (jeg kom fra et normalt land, hvor der ikke er behov for at stå i kø i baren, og jeg nægter at gøre det). Søndag sagde dørmanden, at jeg skulle vente, men mens jeg røg, lukkede han mig ind, og det viste sig, at der var meget få mennesker indenfor og kun gamle.
B
Brian

18-Oct-2018

Pick-lommer

Der bliver talt meget om lommetyve her. Uanset hvilken klub eller bar du besøger for at se din pung og telefon. I 1998 blev min tegnebog tømt for alle mine penge i et stort mørkt rum i Torremolinos. Siden da har jeg aldrig taget en tegnebog med mig og spredt mine penge rundt om min person. Jeg er også klar over, at mange lommetyve arbejder i par, mens en 'holder dig underholdt' en anden vil gå gennem dine lommer. Jeg bebrejder ikke bar/klub-ejerne, det er bare disse typer mennesker, det tiltrækker. Har ikke været i Nightbarcelona endnu, men vil være meget snart!
d
david

18-Feb-2018

jeg foretrækker!

Cada día animado, ambiente sin postureo.
b
brian

13-Jan-2018

himmel!

Fantastisk sted, dejligt venligt personale og godt publikum. Gratis garderobe (også til celler og punge) og billige drikkevarer.
J
Jason

23 Nov 2017

Tyve og ingen bryr sig

Havde en drink i baren. En lokal snakkede med mig, da nogen løftede min pung og telefon op af mine lommer. Da jeg indså det og sagde noget til personalet, trak de bare på skuldrene. Tilsyneladende er de ligeglade med, at deres lånere bliver bestjålet regelmæssigt.
S
Seb

20-Sep-2017

Billig bar

Drikkevarer er billige. Jeg gik på en tirsdag, og publikum var for det meste gamle med få lige udseende fyre, der kom efter 10:11-XNUMX:XNUMX. Cruising-området er ikke stort. Kun få hytter. Alle kahytter har herlighedshul, og derfor kan du ikke have noget privatliv, hvis du finder mister lige nu! Meget nedadgående er kondomer skal spørges i baren. Skam!
J
Jared

29 Dec 2016

Uvenligt personale

Berømt bar med billige billige drinks. Desværre er personalet meget uvenligt.
d
david

25-Oct-2016

hverdagsbar

Lokale og turister går her hver dag! Bagplads til haster og gode drinks.
W
Will

15-Oct-2016

Advarsel om lommetyver!

Masser af action, men den negative side er lommetyvene. Enhver kan bare gå ind uden at købe noget fra disken. Min pung blev stjålet, hvilket skabte en del problemer...
D
Dave

30-Jun-2016

Fantastisk bar

Fantastisk lille bar og krydstogtværelse. Venligt personale. Bare se dine værdigenstande i gaderne omkring disse gader i Barcelona. Jeg fik min telefon plyndret fra en cruisy fyr foran, som blev helt flirtende med mig og dansede noget salsa med mig på gaden. (Ikke relateret til spillestedet, men bare videregivelse af advarslen - gælder for alle de indre bygader og Metro i Barcelona).
d
dan

29-Jan-2014

anbefales

Nice cruisy bar med mørkekammer i ryggen. Jeg vil anbefale at tage dertil. Alder er blandet, men yngre. Wi-fi og kondomer gratis.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.