Sauna Heroes - LUKKET

Sauna Heroes - LUKKET

Den første gay sauna på Gran Canaria.

Sauna Heroes - CLOSED

Placeringsikon

3/F Yumbo Center, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien

Juni 2022: Dette spillested er blevet meldt lukket.

Den bedste homoseksuelle sauna på Gran Canaria. Heroes har over 350 m² legeplads med aircondition, tør sauna, tyrkisk bad, dampbad, private hytter og café bar.

De nyligt renoverede faciliteter har nu et stort cruising-område, 28 private hytter, bar med fuld service. Tjek hjemmesiden for deres specielle begivenheder, skumfester osv.

Ugedag: 16:00 - 02:00

Weekend: 16 - 00

Funktionalitet:
bar
Café
Jacuzzi / varm pool
Massage
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Sauna Heroes - LUKKET
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 91 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

j
jose antonio

1-May-2023

Mi querida sauna

Jeg ville ønske, det genåbner i 2023, jeg tror, ​​vi er mange, der savner det
g
giuseppe leo

2 Nov 2023

Sauna

HEJ. Er det muligt at vide om det åbner igen? Meget meget flot.

J
John

25-Jun-2022

Lukket ned for altid

Lige blevet informeret om, at dette fantastiske mødested nu er permanent lukket.
K
Keoni

10-Oct-2022

Razón del cierre

Tilsyneladende er saunaen blevet lukket på grund af den voldsomme stigning i elforsyningen. Kort sagt endnu et offer for energikrisen.
A
Alistair

30 Dec 2021

Skumparty

Jeg har aldrig kendt en saunaskumfest med skarpt lys tændt (dræber atmosfæren for mange) og koldskum og meget lidt opvarmning. De luke varme brusere bagefter hjalp ikke. Beklager dette får 1 stjerne.
J
Jim

14-Jul-2020

Hej.

Kom til døren i sidste uge, men de var lukket. Ingen besked om på døren, og på deres hjemmeside stod der ÅBEN. Ikke kun mig kom til lukket dør. Jeg ringede til hjemmesidens nummer, intet svar, ingen telefonsvarer.
M
Marcel

29-Oct-2019

En visiter lorsqu'il n'y a pas de soleil

Jeg gik der en søndag eftermiddag. Mange mennesker, der vender og drejer uden at gøre meget. Kundekreds ikke særlig rart. Mousse-fest kl. 18 uden den store interesse. Ingen kondomer er tilgængelige, som i de fleste homoseksuelle institutioner i Spanien.
M
Mark

27-Sep-2019

Absolut den rigtige aftale

Dette er et enormt rent og veldrevet sted og lider kun på grund af det fantastiske vejr på øen. Det er sjældent at besøge en sauna for at være lidt køligere, men dens aircondition gør det også godt på varme dage. Den har alt hvad du behøver og en bred vifte af fyre.
R
Raan

27 Dec 2018

Ikke travl

Sauna ret tom , det er juletid , meget rent , meget stort , det eneste jeg ikke forstår er at der kun er en maskine til at få kondomer , så du skal betale 2€ for dem !
C
Carlos

17 Nov 2018

Medbring din egen glidecreme og kondomer !?

I denne tid med bevidstheden om sikker sex, forventes det, at jeg køber mit eget glidecreme og kondomer. Du vil, at det er givet i enhver velrenommeret sauna. Selv de affaldssorter giver kondomer og smøremidler gratis. Der er velgørende organisationer, der beder dig om at tage disse af dem. WTF. Ellers er det alt godt.
n
nicolasxixeme

3 Dec 2017

le top des saunaer

En storslået sauna, superbe installationer, animation rigolote le dimanche après midi (mousse). de nombreuses cabines pour s'amuser ... le coin bar est agréable. le Sauna et le hammam sont chaud.
A
Ady

21-May-2017

XXX

Frumos ,elegant si foarte curat. Din pacate mult spatiu risipit,nefolosit,prea putini clienti pentru prea mult spatiu disponibil. E nevoie si de alte posibilitati de distractie.
S
Steve

30 Dec 2016

Tom og dyr

Undskyld at sige, ja, det er rent, men opladning for vand i en sauna? Selv London har gratis vand. Skru ned for varmen i de tørre og våde saunaer, det er uudholdeligt. Prøv en forfremmelse eller happy hour for at få folk ind til dine døre, da et legerum ikke er sjovt alene.
R
Redleh

22 Nov 2016

Premiere fois her

Très beau sauna. Très propre très grand trop peut être.Beau sauna mais je préfère le hammam. Jeg beklager qu'il n'y ait pas de gel et préservatif à discrétion comme dans les grands sauna à Paris.
K
Kevin

26 Dec 2015

Fantastike

Fantastisk sauna med venligt personale. Meget rent og har skumfester på visse dage. Vidunderlig massage tilgængelig også, hvis du er i humør til en anden form for afslapning.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.