Playa Del Ingles Gran Canaria

Gay Gran Canaria · Øguide

Planlægger du en tur til Gran Canaria? Så kan vores homoseksuelle øguide på Gran Canaria hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg.

Playa Del Ingles Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria (oprindeligt betyder "hundenes store ø") er den mest folkerige ø på De Kanariske Øer, en spansk øgruppe beliggende i Atlanterhavet omkring 150 km ud for Afrikas kyst.

Øen har en rund form med en diameter på ca. 50 km og ligger sydøst for Tenerife og vest for Fuerteventura.

Gran Canarias behagelige vejr året rundt og lange strande med hvide klitter gør det til et populært turistmål, der tiltrækker over to millioner besøgende om året. Det er især populært blandt briter og tyskere, der ser ud til at flygte fra Nordeuropas kolde vintervejr.

Homoseksuelle rettigheder i Spanien

Spanien er et af de mest progressive lande i verden, når det kommer til homoseksuelle rettigheder.

Samtidsalderen er 16 for alle. Ægteskab af samme køn er lovligt. Par af samme køn kan adoptere børn. Homoseksuelle mænd kan tjene åbent i militæret. Der er antidiskrimineringslove ved beskæftigelse, levering af varer og tjenester og mod hadefuld tale.

Det homoseksuelle samfund er meget synligt med store gay Pride-festligheder hvert år i Madrid, Barcelona, ​​Sitges og Gran Canaria.

Gay Scene - Playa del Ingles

Byen Playa del Ingles er kendt som en af ​​de mest populære bøssedestinationer i Europa. Der er et stort antal gay resorts og hoteller i dette område og en levende homoseksuel bar og cruise klub scene fokuseret omkring Yumbo Centrum.

Øen tiltrækker unge og ikke så unge i lige store antal. Hele scenen er holdningsfri og indbydende for alle.

I løbet af dagen går de fleste fyre mod det nærliggende Maspalomas homoseksuel strand eller nyd at udforske klitterne. Andre vælger at blive ved poolen og nyde servicen og faciliteterne på deres hotel eller resort.

Maspalomas-Sand-Dunes-taget-dec-2015

Det homoseksuelle natteliv starter sent og er næsten udelukkende fokuseret på det berømte Yumbo-kompleks med flere historier i hjertet af Playa del Ingles.

Inde i Yumbo-centret i Playa-Del-Ingles-Gran-Canaria

Yumbo Center er hjemsted for et stort udvalg af kabaret-showbarer, krydstogtsbarer med mørke rum, sene nattedansklubber, homoseksuelle saunaer, butikker og restauranter.

De fleste homoseksuelle barer har ikke travlt før kl. 11. Publikum har tendens til at gå videre til barer / klubber om aftenen omkring kl. 2 med nogle spillesteder, der holder åbent indtil kl. 5 eller senere.

Der er også en homoseksuel scene i Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, der har tendens til at tiltrække mest lokale fyre. Mest homoseksuelle barer og klubber i Playa del Ingles vil have lokale homoseksuelle kort, der giver detaljer om spillestederne i Las Palmas.

Der er en farverig Gay Pride afholdes hvert år i og omkring Maspalomas, normalt i maj. Vi dækker dette meget mere detaljeret i vores Ting at gøre på Gran Canaria guide.

At komme til Gran Canaria

Gran Canaria Lufthavn (IATA: LPA) er en af ​​de travleste i Spanien, der håndterer over 10 millioner passagerer om året. Der er direkte fly fra de fleste større europæiske lufthavne. Flyselskaber, der flyver med rutefly til Gran Canaria, inkluderer Aer Lingus, Ryanair, EasyJet, Iberia, British Airways, Vueling, Air Berlin og KLM.

Lufthavnen ligger mod øens østkyst, 25 km nord for Playa del Ingles. Fra lufthavnen til byen er der flere muligheder:

Taxa

Taxaer er tilgængelige på den underskrevne taxaholdeplads ved terminalen og koster mellem 30-40 € for at komme til Playa Del Ingles / Maspalomas.

Bus

Der afgår regelmæssige timebusbusser fra lufthavnen til Playa del Ingles (€ 3.50) og Faro de Maspalomas (€ 4.05).

Biludlejning

De fleste større biludlejningsfirmaer opererer i lufthavnen. Gran Canaria har en god vejinfrastruktur, og leje af en bil er en meget god mulighed, der giver dig fleksibiliteten til at udforske øen og strandene i dit eget tempo. Glem ikke at medbringe dit kørekort.

kørsel i gran-canaria

Der er en fremragende, hurtig vej mellem lufthavnen og Playa del Ingles (GC-1). Andre ruter over Gran Canaria er velholdte, selvom det at køre gennem bjergene kræver et godt højdehøjde.

Mange resorts i Playa Del Ingles har private parkeringsfaciliteter. Der er også en rimelig mængde gratis, ubegrænset parkering på gaden. Blåforede zoner er tidsbegrænsede løn- og displayområder. Gulforede zoner betyder ingen parkering.

Parkering tæt på stranden i Maspalomas kan være mere af en udfordring.

Biler køres på højre side af vejen. Sikkerhedsseler er obligatoriske for både for- og bagpassagerer. Brug af en mobil eller en GPS-enhed under kørsel er ulovlig. Kør ikke forbi / kryds en enkelt hvid linje midt på vejen. Hold dit kørekort på dig, mens du kører.

Hvor skal man leje en bil på Gran Canaria

Der er et godt valg af biludlejningsoperatører i Gran Canaria Lufthavn. Der er også en række operatører i Playa Del Ingles. Book på forhånd for at få de bedste tilbud.

Axel Maspalomas homoseksuelt hotel

Hvor skal man bo på Gran Canaria

For vores liste over anbefalede hoteller til homoseksuelle rejsende, besøg Gay Gran Canaria Mellemklasse + Budgethoteller og Gay Gran Canaria Luksushoteller .

Eksklusivt gay resorts og hoteller i nærheden af ​​det homoseksuelle natteliv på Yumbo Center er angivet på en separat side.

Aktiviteter i Gran Canaria

  • Yumbo Center - Hvis du ønsker at feste, så led ikke længere. Læs mere i vores dedikerede guide til bedste homoseksuelle klubber og barer på Gran Canaria.
  • roque nublo - et monolitelement, der er 80 m højt og et af de mest berømte vartegn på øen.
  • Las Canteras Strand - en af ​​Gran Canarias mest berømte strande og er omkring 3.1 km lang.
  • Maspalomas Strand - populært område med nøgenstrande, feriesteder og store homoseksuelle scener.
  • Calle Triana - en dejlig gade med eksklusive butikker og butikker.
  • Jardin Canario - en unik have med eksempler på enhver slags vegetation, der findes på De Kanariske Øer.
  • La Vegueta - et charmerende kvarter med gammel arkitektur og barer på brostensbelagte veje.
  • Palmitos Park - en stor fuglepark i syd.
  • Guayadeque kløft - stedet for en gammel bosættelse på Gran Canaria beliggende i den sydøstlige del af øen.
  • Kanariske Museum - grundlagt i 1879, er dette museum dedikeret til studiet af De Kanariske Øers oprindelse, historie og arkæologi.

Læs mere: Ting at gøre på Gran Canaria.

Visa

Spanien er inden for Schengen-visumområdet. Hvis du rejser uden for Europa, bør du tjekke, om du har brug for et Schengen-visum.

Penge

Valutaen i Spanien er Euro. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Kredit- og betalingskort accepteres bredt. Foto-ID kan være påkrævet, hvis du betaler med kort i nogle butikker.

Elektricitet

220 volt ved hjælp af standard europæiske 2-runde stikstik.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.