Gran Canaria Gay Kort

Gran Canaria Gay Kort

Vores interaktive Gran Canaria homoseksuelle kort. Du kan finde et sted, filtrere din søgning og få mere detaljeret information om lokalet.

Spillestedstype-ikon
Hoteller

Spillestedstype-ikon
Beach

Spillestedstype-ikon
Danseklub

Spillestedstype-ikon
Krydstogtsklub

Spillestedstype-ikon
bar

Spillestedstype-ikon
Sauna

Spillestedstype-ikon
Alt andet

Spillestedstype-ikon
Fitness

Spillestedstype-ikon
Spise

Spillestedstype-ikon
Shop

Spillestedstype-ikon
Massage

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Hotel hurtig søgning

Axelbeach Maspalomas

AxelBeach Maspalomas

Axel Hotels er en hotelkæde med fokus på LGBTIQ+ samfundet. Men først og fremmest har de skabt et frit og tolerant samfund, hvor mangfoldighed og respekt værdsættes, og alle er lige velkomne uden at det går ud over deres kønsidentitet og udtryk. AxelBeach Maspalomas - Apartments & Lounge Club tilbyder den bedste oplevelse og sjov på øen med den bedste atmosfære, faciliteter og fritid, så du kan nyde din ferie på Gran Canaria, både dag og nat. Beliggende i Maspalomas, kun 1.5 km fra havet, har AxelBeach Maspalomas 92 moderne lejligheder, fordelt på 4 etager og perfekt udstyret til at give maksimal komfort og bekvemmelighed. Komplekset, kun for voksne, har også adskillige fritidsområder designet og designet eksklusivt for at du kan finde Axel Hotels' cool atmosfære og det mest kosmopolitiske møde. Udenfor kan vi finde Sky Bar, den mest overfyldte plads i Axel og klar til at -lev sjove øjeblikke, med en fantastisk udendørs pool, hvor du kan forfriske, solbade og koble af i liggestolene, desuden kan du deltage i de bedste begivenheder og fester, vi arrangerer i løbet af sæsonen. Få meter væk er der Axel Lounge Garden , beliggende i et stort og behageligt haveområde omgivet af palmer, der gør det til det ideelle sted at slappe af og flygte fra verden. Hvis du er fitnessafhængig, har hotellet sin Axel Wellness-plads med et fuldt udstyret fitnessrum med tørre og våde saunaer og massagekabiner til at forme din krop og slappe af i dit sind.

Hvad sker der i dag

Gay Gran Canaria Events