Gå til Gran Canaria

Gran Canaria Gay Strand

For mange homoseksuelle rejsende er den homoseksuelle strand og klitterne i Maspalomas hovedårsagen til at besøge Gran Canaria.

Oplev Gran Canarias berømte homo-strand ved siden af ​​de ikoniske Maspalomas-sandklitter. Denne solskinsdestination året rundt er populær blandt LGBTQ+-rejsende fra hele Europa med sin unikke blanding af sol, hav og sand, der tilbyder et ekspansivt tøj-valgfrit område til solbadning og afslapning.

Gran Canaria Gay Strand

Maspalomas Sand Dunes & Gay Beach
Placeringsikon

nær Hut 7, Gran Canaria, Spanien

Vis på kort
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 132 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

Den homoseksuelle strand i Maspalomas ligger nær "Hut 7" strandbaren på kysten foran Maspalomas sandklitter.

Dette er en tøj-valgfri strand, selvom mange foretrækker at holde deres private i skyggen, men hvis du leder efter en øjenfuld, så vil du være tilfreds! Liggestole og parasoller kan lejes.

Drikkevarer og snacks (sandwich osv.) Fås fra Hut 7. Dette er en meget populær og meget venlig bar, men ikke den billigste i byen. Toiletter til rådighed.

Hvordan man kommer dertil

Stranden er ikke den nemmeste at nå. Der er to ruter.

1) Tag en taxa til Plaza del Faro i Maspolomas og gå derefter langs stranden til Hut 7.

2) Gå på tværs af klitterne fra Riu Palace Maspalomas i Playa del Ingles. Gå gennem buegangen ved Rui Palace og derefter videre til klitterne. Du finder en sti, der fører til stranden.

Klitterne, især de buskede områder, er populære krydstogtområder i sig selv, især sent på eftermiddagen. Sørg for at have en flaske vand med dig, da nogle af klitterne, der stiger op til 20 meter i nogle områder, kan være en udfordring at krydse. Vi har hørt rapporter om en nedkæmpelse af cruising i klitterne, så sejl forsigtigt.

Vind og sol kan være meget stærk. Tag masser af beskyttelse til din hud og ethvert spil, du måtte have i Dunes.

Funktionalitet:
Beach
Café

Sidst opdateret den: 4-Jun-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.