Gran Canaria

Gay Gran Canaria Services

Vores sammenstilling af bøsseejede virksomheder, tjenesteudbydere og LGBT-organisationer på Gran Canaria.

Gay Gran Canaria Services

Maspalomas Gay Pride
Placeringsikon

Maspalomas, Gran Canaria, Spanien

Vis på kort
5
Publikums vurdering

Baseret på 1 stemmer

Den største årlige LGBT-fest på Gran Canaria og en af ​​de mest populære i Spanien.

Hvert år, den 10 dages festival tiltrækker titusindvis af deltagere fra hele verden, og byder på en kæmpe parade, shows, dansefester, begivenheder og sjove aktiviteter.

De fleste fester og begivenheder finder sted i det verdenskendte Yumbo Center i Playa del Ingles. Hvis du er gået glip af noget, er der også en Winter Pride Maspalomas i november.

Funktionalitet:
bar
Cabaret Show
Dancing
GoGo Show
Musik
Restaurant
Shop

Sidst opdateret den: 5-Jun-2024

Bottoms Up Gay Boat Party
Placeringsikon

Gran Canaria, Spanien

3.4
Publikums vurdering

Baseret på 20 stemmer

Bottoms Up Gay & Lesbian Boat Party har været stærkt siden lanceringen i Maspalomas den 25. oktober 2013! Den vidunderlige gæstfrihed og fantastiske minder, der er skabt, vil sikre, at du forlader som en del af familien.

Festen finder sted hver onsdag, mødes hos Buddies i Yumbo Center, og tager bussen til havnen i Puerto Rico - inden da er du klar til at ramme dansegulvet! Derefter sejler du Nordatlanten i 5 timer og stopper ved Anfi Del Mar, Amadores og Puerto Mogan - nogle af de smukkeste strande på denne ø!

Under turen vil DJ'en sætte dig i humør til at danse - først og fremmest med Best of Vocal House, efterfulgt af nogle Cheesy Pop Classics og endelig de bedste i 80'erne og 90'erne! Efter galskaben vender du tilbage til havnen klar til at fortsætte festen, eller måske en hurtig lur for at forberede dig til aftenen efter festen, hvor du kan se DVD'en fra fantastiske tider haft hele dagen!

Book din standardbillet her. Book din gruppebillet her.

Inkluderet i din billetpris:
Gratis bar, gratis mad, gratis champagne, gratis underholdning - live DJ-sæt & drag queen, gratis bananbådtur, gratis transport, forsikring inkluderet.

Hvis det ikke er nok, er der også 50% nedsat vandsport inklusive jetski og parasailing! Jetski er kun € 25 enkelt eller dobbelt, og parasailing er € 25 per person - begge normalt € 50!

Funktionalitet:
strande
bådfest
Dancing
underholdning
fri bar
gratis mad
gratis transport
Musik
havsvømning
sejlads

Hverdag: hver onsdag kl

Sidst opdateret den: 5-Jun-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.