Mykonos vs Ibiza vs Sitges - hvilket er Europas bedste homo-destination?

Mykonos vs Ibiza vs Sitges - hvilket er Europas bedste homo-destination?

Hvilken er bedre? Vi sammenligner Sitges, Ibiza eller Mykonos, tre af Europas mest populære gay hotspots.

Travel Gays team har været på Ibiza, Sitges og Mykonos ved mange lejligheder. Her er vores sammenligning af disse destinationer og vores placeringer for den homoseksuelle strandscene, homoseksuelle natteliv, hoteller, restauranter og overordnet værdi for pengene på Europas bedste gay-stranddestinationer.

Mykonos, Grækenland

  • Smuk, rummelig homoseksuel strand ca. 30 minutter i bil fra Mykonos by.
  • Helt chic homoseksuelt (og lige) natteliv med homoseksuelle barer, der åbner hele natten.
  • Premiumpriser for næsten alt.

Den græske ø Mykonos er en meget stor klippe midt i Det Ægæiske Hav. Alt fra flaskevand til champagne og mænd importeres.

Ud over den uimodståeligt smarte hvidkalkede by og smukke strande har øen få andre attraktioner. Men at bekymre sig om det er at gå glip af pointen. Du kommer til Mykonos for at komme på stranden, nyde restauranterne og se og blive set i barerne. Dens popularitet vokser hvert eneste år.

Mykonos Gay Strande 5 stjerner

De to vigtigste homoseksuelle-populære strande er Elia og Super Paradise.

Den mest populære er Elia Beach. Det er en blanding af fint og groft hvidt sand, der forsigtigt oversvømmes af krystalklart vand. I løbet af juli og august tiltrækker stranden tusinde eller flere fyre hver dag. Det homoseksuelle strandområde er også bemærkelsesværdigt fredeligt (ingen højttalersystemer, der pumper musik ud).

Elia-Beach-gay-area-2015-redaktionel

Liggestole og parasoller kan lejes, og der er mulighed for mad og drikke "på plads". Elia Beach restaurant tilbyder en omfattende menu med fremragende frisk fisk. I den fjerne ende af Elia-stranden er der et krydstogtområde, der bliver interessant tidligt om aftenen.

Superparadis, som en homoseksuel-populær strand, har haft en renæssance i de senere år med åbningen af ​​den meget homoseksuelle Jackie O's Beach Club. Efterhånden som dagen skrider frem, bliver Super Paradise levende med musik, og en festatmosfære overtager.

Mykonos Gay Natteliv 5 stjerner

Mykonos tiltrækker så mange homoseksuelle rejsende, at det nogle gange kan føle, at hele byen er en del af scenen.

Mens der mangler de store danseklubber, som Ibiza tilbyder, Mykonos homoseksuelle natteliv er en magisk oplevelse hele natten, der tiltrækker smukke og rige fra hele verden. Klæd for at imponere og vær forberedt på at starte sent - de fleste barer kommer først i gang efter midnat. Den verdensberømte Jackie O's i Mykonos by er der, hvor du vil finde fyre af en aften såvel som Elysium Sunset Bar hvilket er fantastisk til en cocktail og en udsigt, når solen går ned.

Hotel i Mykonos 5 stjerner

Der er åbnet mange nye hoteller på Mykonos i de senere år, især inden for boutique- og luksussektoren. Indkvartering er dog stadig dyr i sammenligning med Ibiza eller Sitges.

Restauranter i Mykonos 5 stjerner

Mykonos by pakker i et forbløffende udvalg af restauranter fra traditionelle græske taverner til et voksende antal sofistikerede, budgetstødende fine madoplevelser, der ikke ville være malplacerede i London, Paris eller New York. Den kulinariske mangfoldighed i denne lille by er virkelig bemærkelsesværdig.

Mykonos - værdi for pengene 4-stjerner

Uden tvivl kan en ferie på den magiske ø Mykonos aldrig kaldes billig. Forvent at betale præmiepriser for næsten alt. Fly, hoteller, restauranter og barer er generelt dyrere end Ibiza eller Sitges.

Hvornår skal jeg til Mykonos

Mykonos er meget sæsonbestemt, hvor langt størstedelen af ​​turisterne besøger mellem begyndelsen af ​​juni og slutningen af ​​september. August og begyndelsen af ​​september er sæsonens højdepunkt.

Som et benchmark baserede vi vores vurderinger på et samlet planlagt forbrug på $ 2,500 USD pr. Person for en uges ferie i højsæsonen (eksklusive flyvninger).

Læs mere: Ting at gøre i Mykonos, Sådan får du en taxa i Mykonos.

Ibiza, Spanien

  • Populær og smuk homoseksuel strand, uden for byen.
  • Fremragende homoseksuel bar og clubbing scene.
  • Hoteller, restauranter og flyrejser er relativt dyre.

Ibiza er kendt for sit legendariske natteliv og strandfester ved solnedgang. De fleste homoseksuelle rejsende vover ikke meget ud over den (historiske) Ibiza by og Playa Es Cavallet homoseksuelle strand. Men Ibiza er et fantastisk sted at udforske med masser af seværdigheder at se.

Ibiza Gay Strande 5 stjerner

Den bløde hvide sandstrand Es Cavallet homoseksuelle strand er en rigtig godbid. I juli og august kan du forvente at finde tusind eller flere fyre, der nyder solen. Selv i juni og september vil der normalt være hundreder af fyre, der fylder deres solbrun. Det buskede område bag stranden er et populært krydstogtområde.

Stranden ligger ca. 5 kilometer fra Ibiza by, så du bliver nødt til at leje en bil, motorcykel eller tage en (overfyldt) bus til strandparkeringen og derefter gå langs en sandsti i 10 minutter for at nå det homoseksuelle område.

Ibiza Gay strand scene

Solsenge og parasoller kan lejes. Det stilfulde Chiringay restaurant og bar tilbyder et bredere udvalg af mad (inklusive nogle fremragende friske skaldyr) og drinks, men forvent at betale premiumpriser.  Læs mere om Es Cavallet hereller se videoen!

Ibiza Gay Natteliv 5 stjerner

Ting er måske ikke så vilde som for ti år siden, men det homoseksuelle natteliv skuffer ikke.

Det er et fremragende udvalg af homoseksuelle barer i den historiske Ibiza by. Men det er de store homoseksuelle dansefester, der afholdes tre eller fire gange om ugen med internationale DJ-opstillinger, der er hovedattraktionen.

Hotel i Ibiza 3-stjerner

De fleste homoseksuelle rejsende ligger i gåafstand fra Ibizas centrum. Der er et relativt begrænset udvalg af hoteller af god kvalitet i dette område, og priserne er ikke billige, især i højsæsonen. Læs mere: Ibiza Gay-klassificerede hoteller.

Restauranter i Ibiza 3-stjerner

Ibiza by har mange turistmæssige restauranter, men der er ikke meget forskelligt mellem dem. Øen har sine kulinariske perler - du skal bare se lidt sværere ud for at finde dem.

Værdi for pengene 4-stjerner

Ibiza er ikke så dyr som Mykonos, men ikke så billig som Sitges. Hotel- og flyrejser koster raket i løbet af august.

Hvornår skal jeg til Ibiza

Ibiza sæson løber fra maj til oktober. Juli og august er højsæson, men juni og september gode tider at besøge, da stranden er mindre overfyldt, og hoteller tilbyder bedre værdi for pengene. De fleste af de homoseksuelle natteliv, restauranter og butikker i Ibiza Town lukker fra slutningen af ​​oktober til maj.

Sitges, Spanien

  • Meget populær, undertiden for overfyldt, men meget let at nå til homoseksuelle strand.
  • Venlig homoseksuel bar scene og mange vilde cruise klubber og mørke rum.
  • Betydeligt billigere end enten Ibiza eller Mykonos.

Denne smukke spanske kystby har været en homoseksuel destination i årtier. Faktisk er den lyserøde euro en vital del af den lokale økonomi. Ud over den homoseksuelle strand og det homoseksuelle natteliv har Sitges en stor fordel. Byen ligger 30 minutter med tog fra Barcelona, en by med et uendeligt antal seværdigheder at udforske og en meget omfattende homoseksuel nattelivsscene at opleve.

Sitges Gay Strande 4-stjerner

Platja de la Bassa Rodona ligger lige overfor promenaden fra byens centrum, og så kun en kort gåtur fra de fleste hoteller. Selvom det ikke er så naturligt smukt som strandene på Ibiza eller Mykonos, tiltrækker det bløde lysebrune sand masser af fyre i alle aldre.

Playa-de-la-Bassa-Rodona-Sitges-gay-beach-2015-1

Sitges er især populær blandt den sjove "fortidsklubberende" generation, bjørne og grupper af fyre i alle aldre på udkig efter en værdi for pengene strandferie (& shagging) ferie.

Liggestole og parasoller kan lejes, selvom de kan være mangelvare i højsæsonen. To strandbarer serverer drinks og giver en afslappende musikalsk akkompagnement til solnedgangen. Der er et stort udvalg af restauranter og caféer langs promenaden og i byen.

Der er også to nudiststrandmuligheder i Sitges, hvis det er vigtigt at få en all-over-tan.

Sitges homoseksuelle natteliv 4-stjerner

Sitges har et blomstrende homoseksuel bar scene. Scenen er afslappet, venlig og meget mindre glimrende end den, der findes i Ibiza på Mykonos. Drikkevarer er generelt også billigere.

Sitges er især kendt for sine forbudte krydstogtklubber hvor efter midnat stort set alt og alt sker i de mørke rum.

Hotel i Sitges 4-stjerner

Sitges har et godt udvalg af relativt små hoteller i eller tæt på byens centrumplus et par større luksusindstillinger lidt længere væk. Priserne er billigere end på Ibiza eller Mykonos, men book tidligt, da mange hoteller bliver fuldt bookede til Gay Pride-ugen i juni, hele juli og august. Se vores anbefalinger her.

Sitges Restauranter 4-stjerner

Sitges har masser af restauranter med noget for enhver smag og budget. Der er et bredere udvalg af fine madoplevelser i det nærliggende Barcelona.

Sitges - værdi for pengene 5 stjerner

Flyrejser til den nærliggende Barcelona El Prat lufthavn, hoteller, restauranter og endda drinks i barerne er billigere i Sitges end i Ibiza eller Mykonos.

Hvornår skal man gå til Sitges

Juli og august er de varmeste måneder, og stranden og barerne er fyldte. April til juni, september og oktober er fremragende tidspunkter at besøge - vejret er normalt godt og nattelivet lidt mere afslappet. Meget af det homoseksuelle natteliv er åbent hele året rundt.

Læs mere: Ting at lave i Sitges.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture på Ibiza

Gennemse et udvalg af ture i Ibiza fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Ibiza til din rejseFå din guide

Fremhævede hoteller

Bog A Travel Gay Godkendt hotel