Ibiza bøssekort

Ibiza bøssekort

Vores interaktive Ibiza homoseksuelle kort. Du kan finde et sted, filtrere din søgning og få mere detaljeret information om lokalet.

Spillestedstype-ikon
Hoteller

Spillestedstype-ikon
Beach

Spillestedstype-ikon
bar

Spillestedstype-ikon
Krydstogtsklub

Spillestedstype-ikon
Fitness

Spillestedstype-ikon
Spise

Spillestedstype-ikon
Shop

Spillestedstype-ikon
Danseklub

Spillestedstype-ikon
villa

Spillestedstype-ikon
Alt andet

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Hotel hurtig søgning

AxelBeach Ibiza

Axel Hotels er en hotelkæde med fokus på LGBTIQ+ samfundet. At skabe et frit og tolerant samfund, hvor mangfoldighed og respekt værdsættes, og alle er lige velkomne uden at det berører deres kønsidentitet og udtryk. AxelBeach Ibiza ligger lige ved stranden, et unikt landskab i Sant Antonio-bugten. Dens trendy og eksklusive indretning gør vores moderne lejligheder eksklusive og stilfulde, som har en privat suite, stue, privat terrasse og udstyret køkken. De 96 eksklusive AxelBeach Ibiza-lejligheder har alt hvad du behøver for at gøre din ferie uforglemmelig, sofistikeret design og komfort i et idyllisk miljø med klart vand med den bedste solnedgang på øen. Alle lejligheder er fuldt udstyret og dekoreret med de nyeste trends, så du kan nyde og ikke gå glip af noget under dit ophold. Nyd fuldstændig afslapning og sluk krop og sind på Axel Wellness. En glas-spa med den bedste udsigt over havet, en sauna, et hammam, et stålboblebad med massagekredsløb, en aromaterapibruser, farveterapi, regn og en massage- og tilpasset behandlingsmenu er tilgængelig for dig. Det hele har udsigt over havet og den magiske ø. Der er også et storslået udendørs solarium til at slappe af og solbade med en utrolig udsigt. I løbet af dagen kan du nyde den vidunderlige pool med udsigt over havet og solbade i dens liggestole, mens du nyder udsigten. Hvis du ønsker det, kan du få adgang til stranden lige under hotellet direkte for at bade i havet. Om natten bliver Sky Bar det perfekte sted at nyde de eksklusive omgivelser på Ibiza og de mest spændende cocktails i vores lounge og chill bar, hvor du vil finde de sejeste og sjoveste mennesker på øen.

Gay Ibiza Events