Homoseksuel Ibiza

Ibiza Gay Strand

Playa Es Cavallet er den mest populære homoseksuelle strand på Ibiza. Den homoseksuelle del af stranden ligger længst væk fra parkeringspladsen foran (næsten) udelukkende homoseksuelle strandrestaurant kaldet Chiringay.

Ibiza Gay Strand

Playa Es Cavallet
Placeringsikon

Playa Es Cavallet, Ibiza, Spanien

Vis på kort
4.1
Publikums vurdering

Baseret på 27 stemmer

Officielt en nudiststrand får denne sandstrand Playa Es Cavallet strand travlt omkring middagstid med en festatmosfære, der sparker ind fra omkring kl. 4 foran restauranten.

Masser af liggestole og parasoller kan lejes, og en 'at seat'-drinks- og snackservice leveres af Chiringay. Umiddelbart bag stranden er der buskede klitter, der er populære sejlture i sig selv.

Der er to måder at komme til Es Cavallet på: Kør. parkering kan være et problem i højsæsonen, så kom ikke for sent. Eller tag en bus fra Ibiza by. Tidligere var det muligt at tage båden fra Figueretas Strand, men denne service er ikke længere tilgængelig.

Højsæsonen er juli og august. Imidlertid er juni, september og begyndelsen af ​​oktober gode måneder at besøge med masser af solskin og en meget mere afslappet og afslappet stemning, og stranden tiltrækker stadig hundreder af homoseksuelle solbadere.

Funktionalitet:
Beach

Sidst opdateret den: 5-Jun-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.