ibiza-strand-travelgayeurope

Gay Ibiza Island Guide

Planlægger du en rejse til Ibiza? Så kan vores guideside for homoseksuelle Ibiza-øer hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg

Ibiza

Inden for den spanske baleariske øgruppe i Middelhavet er der en frodig, grøn lille perle med et stort ry for en klub og festscene som ingen anden. Velkommen til Ibiza.

Ibiza har tiltrukket homoseksuelle og hetero sjovt-søgende sommerferiegæster i årtier. Det tiltrækker også en meget anderledes skare af både homoseksuelle og heteroseksuelle besøgende, der nyder øens smukke skjulte bugter, gamle landsbyer og nogle af Europas mest fantastiske ferievillaer, der spreder landskabet over hele den nordlige del af øen.

ibiza-travelgayeuropeDalt Villa

Homoseksuel scene

Homoseksuelle festdyr skal simpelthen orientere sig mellem to nøglesteder. I løbet af dagen kan du tage til Playa Es Cavallet, Ibizas homoseksuelle strand. Om natten kan du prøve nattelivet i Ibiza by (hvor langt de fleste homoseksuelle besøgende opholder sig).

Den eneste afvigelse er at opleve en af ​​de homoseksuelle fester, som arrangeres af øens legendariske superklubber, som er forskellige steder rundt omkring på den sydlige del af øen.

At komme til Ibiza

Med fly

Ibiza betjenes af adskillige charterfly fra folk som Thomas Cook og First Choice og de fleste af Europas lavprisflyselskaber, herunder EasyJet, Monarch og RyanAir. Regelmæssige ruteflyvninger er tilgængelige fra British Airways, Air Berlin og Iberia.

Hvis du rejser uden for Europa, skal du oprette forbindelse i en europæisk hub med lufthavne som Madrid, Barcelona, ​​London eller Berlin.

En taxa fra lufthavnen til Ibiza by koster omkring € 20. Rute 10-bussen afgår hvert 30. minut og koster € 3.50.

Med båd

Der er færgeforbindelser fra det spanske fastland. Barcelona og Valencia har helårssejlads med højere frekvensmuligheder i den primære feriesæson.

At komme rundt i Ibiza

For mange homoseksuelle besøgende på Ibiza er det lidt mere at komme rundt end den daglige tur fra Ibiza by til Es Cavallet-stranden. Du skal bare beslutte dig for din transportform, da det er for langt at gå. Dine bedste muligheder er at tage den lokale bus eller leje en scooter eller bil (læs mere om dette nedenfor).

Til bussen har du brug for masser af tålmodighed, da køerne er meget lange i spidsbelastningsperioder, og det er 2.90 minutters gang til Es Cavallet-stranden fra busstoppestedet (en enkelt buspris koster XNUMX €). Scooterkørere skal være opmærksomme på farerne, især fra de mange andre sjov-søgende, uerfarne scooterkørere, der fylder den travle vej fra strand til by. Ulykker, stød og skrammer er alt for almindelige.

Når du er fristet til at prøve en af ​​Ibizas superklubber, er en lokal taxa den bedste mulighed for at komme derhen og tilbage sikkert.

For at udforske øen og tage det smukke og mindre udviklede nord, dets fiskerlandsbyer, lokale håndværks- og produktionsmarkeder og smukke afsondrede små sandbugter, er den bedste mulighed at leje en bil.

Vejnetværket er godt, og trafikken forsvinder hurtigt, når du forlader Ibiza Town.

Hvor skal man bo på Ibiza

For vores liste over anbefalede hoteller i Ibiza Town nær det homoseksuelle natteliv, besøg vores Homoseksuel Ibiza Hoteller-side.

cala-dhort-strand-ved-solnedgangCala d'Hort Strand ved solnedgang

Ting at se og gøre

Ibiza Town vil fange din opmærksomhed som centrum for øens natlige homoseksuelle scene, med adskillige barer og små klubber spredt rundt om dens maleriske brostensbelagte gader og stræder.

Det er også en UNESCO kulturarv, befæstet gammel bydel, der er værd at udforske, helt op til slottet (Dalt Villa) på toppen af ​​et klippefremspring, med en fin udsigt ned over byen og ud over Middelhavet.

Ibiza har hundrede miles kystlinje og halvtreds strande, så hvis du kan rive dig væk fra Es Cavallet, selv kun i en dag, vil din indsats blive godt belønnet.

Undgå San Antonio helt (centrum for den lige festmassescene) og gå nordøst for at opdage en helt anden, rolig og smuk side af øen. Stop ved de charmerende landsbyer Sankt Miguel og Sant Joan de Labritja inden du går tilbage til Ibiza Town.

En anden god dagstur er at besøge Ibizas søsterø, Formentera, en times bådtur væk, og let tilgængelig med færge fra Ibiza by. Når du først er der, kan du leje en cykel eller scooter for at udforske og virkelig værdsætte den skønhed og fredelige ro, som denne ø er berømt for.

Der er også et godt udvalg af ferieophold på øen, hvis en dag med fred og ro giver dig lyst til mere.

Hvornår skal Besøg

Ibizas sommersæson løber fra slutningen af ​​maj til slutningen af ​​september. Du kan være heldig med varmt og solrigt vejr ved at vælge en tur i april, selvom mange af homoseksuelle spillesteder kun er åbne i højsæsonen.

August er særlig travl og et populært "add-on" stranddestination for dem, der besøger Barcelona til Circuit Festival.

Maj, juni og september er gode tidspunkter at besøge. Chancerne er store for, at du dag efter dag har smukt solskin og hele scenen, fra stranden til barerne, har en mere afslappet og afslappet stemning. Du vil stadig møde masser af andre homoseksuelle rejsende, men generelt er indkvartering, flyrejser og biludlejningspriser billigere.

Visa

Ibiza er en del af Spanien og inden for det europæiske Schengen-visumområde. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for et Schengen-visum.

Penge

Spanien er medlem af euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Du kan blive bedt om foto-id, hvis du betaler med et kredit- eller betalingskort i en butik.

Skal du leje en bil?

Gay-stranden Playa Es Cavallet ligger 5 km fra Ibiza by. Du kan tage en (ofte overfyldt) bus og gå den sidste kilometer, leje en bil eller scooter eller bestille en (dyr) taxa.

Vores foretrukne mulighed er at leje en bil. Parkering ved stranden kan dog være besværligt i højsæsonen, så det er bedst at ankomme før kl.

Mange hoteller tilbyder parkeringsmuligheder. Der er en række relativt billige offentlige parkeringspladser i Ibiza by og nogle ubegrænsede gadeparkeringer. Blå linjerede zoner er tidsbegrænsede løn- og udstillingsområder. Gul-linede zoner betyder ingen parkering. En kompakt model er absolut den bedste mulighed.

Kørsel i Ibiza

Der er en moderne dobbelt kørebane fra lufthavnen til Ibiza by. De fleste andre veje er velholdte, selvom nogle kan være ret smalle. Der er nogle fremragende naturskønne ruter rundt om øen og nogle fantastiske strande, som kun kan udforskes i bil.

Biler køres i højre side af vejen. Sikkerhedsseler er obligatoriske for både forreste og bagerste passagerer.

Brug af en mobil eller håndholdt GPS-enhed under kørsel er ulovlig i Spanien. Du må ikke overhale eller krydse en enkelt hvid linje midt på vejen. Hold dit kørekort på dig, mens du kører.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.