München

Gay München Mellemklasse + budgethoteller

Vi har udvalgt nogle af Münchens bedste hoteller for homoseksuelle rejsende, tæt på populære sightseeingattraktioner i den historiske gamle bydel, shoppingområder og homoseksuelle scener

Homoseksuelle mellemklasse- og budgethoteller i München efter område

Glockenbachviertel / Gay Scene

Glockenbachviertel (GBV) er kendt som Münchens homokvarter. Disse hoteller er beliggende nær metrostationen Sendlinger Tor, inden for gåafstand fra homobarer, butikker, mange restauranter og caféer.
Hotel Exquisit
Placeringsikon

Pettenkoferstr. 3;,, München

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Gå til homoseksuelle barer. Store værelser. Stor værdi.
Udsøgning er fantastisk til sightseeing og homoseksuel scene i München, kun en kort gåtur fra Sendlinger Tor station, hvilket betyder at du er få minutter væk fra Ochsengarten alle homoseksuelle barer.

Alle de store værelser har eget badeværelse, satellit-tv og gratis WiFi. En tysk morgenbuffet serveres indtil kl. 11. Du kan spise frokost / middag i restauranten og nyde drinks på gården om sommeren.

Den berømte Marienplatz-pladsen Oktoberfest-mødestedet ligger kun en kort køretur derfra.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Sauna

Bymidte/Gamle By

Hoteller i Münchens gamle bydel (Altstadt) er gode til at udforske byens turistattraktioner, berømte museer og gågader.

München Hauptbahnhof

Hoteller i nærheden af ​​hovedbanegården (Hauptbahnhof) er fremragende til den berømte Oktoberfest og tæt på byens centrum, turistattraktioner, shopping og spisesteder.
Eurostars Book Hotel
Placeringsikon

Schwanthalerstraße 44, München

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Meget centralt. Stor værdi for pengene. Populært valg.
Et af de mest populære hoteller i centrum af München. Eurostars Book Hotel ligger i hjertet af shoppingområdet, 5 minutter til hovedbanegården og ca. 10 minutter til det populære Garry Klein homoseksuel fest.

Hvert værelse er indrettet i kreativt 'bogtema' og har fladskærms-tv, minibar samt te- og kaffefaciliteter. Hotellet har en stilfuld lobbybar, en buffetrestaurant og et fitnesscenter. Gratis WiFi.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Restaurant
Sauna
Cocoon Stachus
Placeringsikon

ADOLF KILPING STRASSE 11 munich MUNICH 80336 Tyskland,, München

Vis på kort
2017 Mest bookede
2017 Mest bookede

Top 100

Hvorfor dette hotel? Populær blandt homoseksuelle gæster. Godt valg til Oktoberfest.
En anden gren af ​​det populære Cocoon-hotel, der ligger på en stille sidegade nær München hovedbanegård og shoppingområdet Karlsplatz.

Hvert stilfulde, ikke-ryger værelse med retro-tema har gratis WiFi, DVD-afspiller, regnbruser og den underskriftshængende stol. Der er en restaurant og bar.

Cocoon Stachus er et godt valg til Oktoberfest (10 minutters gang væk). Marienplatz og homoseksuelle barer omkring kvarteret Glockenbachviertel ligger også inden for gåafstand.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Restaurant

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.