Gay Luksus hoteller i München

Gay Luksus hoteller i München

München har et stort udvalg af luksushoteller, der hovedsageligt henvender sig til et enormt forretningsrejsemarked, men er også perfekte til homoseksuelle rejsende, der elsker at spendere

Luksushoteller for homoseksuelle i München efter område

Bymidte / Gamle By

Disse bedst bedømte hoteller i Münchens gamle bydel (Altstadt) er gode til at udforske byens turistattraktioner, berømte museer og gågader med gågader.

München Hauptbahnhof

Hoteller i nærheden af ​​hovedbanegården (Hauptbahnhof) er fremragende til den berømte Oktoberfest og tæt på byens centrum, turistattraktioner, shopping og spisesteder.

München Hoteller i andre områder

Rocco Forte The Charles Hotel
Placeringsikon

Sophienstr. 28, Maxvorstadt,, München

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Overdådigt og luksuriøst hotel med udsigt over den tidligere botaniske have med byens længste indendørs pool
Charles Hotel by Rocco Forte er et luksuriøst 5-stjernet designhotel i München, med udsigt over den gamle botaniske have. Dette hotel har til huse i det tidligere universitetsbibliotek og lover dig et luksuriøst ophold med et omfattende spa-tilbud, herunder saunaer, dampbade, byens længste indendørs pool og forskellige behandlinger.

Nyd en cocktail i baren, mens du lytter til levende klavermusik, eller udforsk byens bedste restauranter og barer, som alle er en kort gåtur væk. GBV-kvarteret (Münchens homoseksuelle område) ligger kun 10 minutters metrotur væk.

Samtlige værelser har fladskærms-tv og kalkstensbadeværelse med badekar og separat brusekabine. Kæledyr er tilladt, og der er en 24-timers reception.
Funktionalitet:
24 timers reception
klimaanlæg
bar
fladskærms TV
Fitness
indendørs pool
Dyr er tilladt
privat garage
restaurant
Sauna
lydisolerede værelser
spa
Dampbad
Beyond by Geisel
Placeringsikon

Marienplatz 22, München

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Eksklusivt og luksuriøst hotel i hjertet af München, med badekar på værelset
Dette luksuriøse 5-stjernede hotel i centrum af München er et af de mest sofistikerede af sin slags. Gulv-til-loft-vinduer, badekar på værelset, store fladskærms-tv'er, Bluetooth-højttalere og en regnbruser er blot nogle få af de detaljer, der gør dette homovenlige hotel til et særligt sted at bo.

Gratis morgenmad er inkluderet i værelsesprisen, og en privat kok er tilgængelig for roomservice-måltider.

Hotel kun for voksne med lydisolerede værelser. Lige ved Marienplatz, hovedtorvet i München. Kun en kort sporvognstur væk fra det homoseksuelle kvarter, Glockenbackviertel.
Funktionalitet:
24 timers reception
kun voksen
bar
gratis WiFi
badekar på værelset
lydisolerede værelser

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.