Pride

Gay Valencia strande

Valencia er hjemsted for et par strande, der er populære blandt homoseksuelle solbadere og nudister

Gay Valencia · Strande

Playa de l'Arbre del Gos
Placeringsikon

mellem Pinedo og El Saler, Valencia, Spanien

Vis på kort
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 22 stemmer

Roligt strandområde i den sydlige del af Valencia, mellem landsbyen Pinedo til El Saler, langs hvilken der er fodgængerpromenader, restauranter og badeværelsesfaciliteter

Den tøj-valgfri homoseksuelle del af stranden ligger ca. halvvejs ned ved siden af ​​en forladt fabrik bag klitterne.

Nu fører rute 24 og 25, begge fra Puerte Del Mar, dig til Camping Col Vert. Turen tager cirka 25 minutter. For Pinedo ender begge ruter 14 og 15 ved stranden. Begge ruter tager cirka 40 minutter at nå stranden fra et stop tæt på Estación Del Nord

Stå af ved Camping Verte og gå 100 meter tilbage til trafikøen. Tag den korte vej ned til havet. Den homoseksuelle strand er direkte til venstre.

Ellers kan du tage bus nr. 14 fra hovedstationen Estación del Norteto til Pinedo, som tager cirka 45 minutter. (Bus 14 har to forskellige destinationer, så få dig til at komme til den rigtige).

Funktionalitet:
Beach
Café
Restaurant
Shop

Sidst opdateret den: 14-Feb-2024

Playa de las Arenas & Playa de la Malvarrosa
Placeringsikon

Passeig de Neptú - Passeig Marítim de la Patacona, Valencia, Spanien

Vis på kort
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 12 stemmer

Playa de la Arenas (aka 'Cabanyal') er den nærmeste og mest tilgængelige strand til byen. Stranden er foret med promenader, restauranter og et par barer. Området bruges dog mere til fritidsaktiviteter og begivenheder snarere end stedet til solbadning.

Der er ingen bøsseafsnit på stranden, men den nordlige og mere støjsvage Playa de la Malvarrosa er populær blandt bøssesolbade og vandsportfans.

Nærmeste station: metro / sporvogn 5: Neptú; metro / sporvogn 4,6: Les Arenes, Eugenia Viñes

Funktionalitet:
bar
Beach
Café
Restaurant
Shop

Sidst opdateret den: 14-Feb-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.