Valencia Spanien

Gay-hoteller i Valencia

Valencia har et stort udvalg af hoteller i byens centrum, nær den historiske gamle bydel, populære restauranter, shoppingområder og homoseksuelle natteliv

Gay-hoteller i Valencia

Zenit Valencia
Placeringsikon

Carrer de Bailen 8,, Valencia

Vis på kort
2018 Mest bookede
2018 Mest bookede

Top 25

Hvorfor dette hotel? Praktisk beliggenhed. Fremragende værdi. Tæt på gay saunaer.

Beliggende ved siden af ​​hovedbanegården (Estación del Norte) med metro / sporvogn / busvalg ved hånden, er Zenit Valencia også tæt på gay-cruisescenen. Hòmens krydstogtklub er inden for gåafstand.

Hvert moderne værelse er pænt møbleret med gratis WiFi, skrivebord, fladskærms-satellit-tv og værdiboks. Hotellet har en middelhavsrestaurant, bar, fitnesscenter og sauna.

Stor værdi for pengene og venligt personale.

Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Restaurant
Sauna
Flatsforyou Bed & Bike Turia
Placeringsikon

Carrer de Ripalda 15, Valencia

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Tæt på den homoseksuelle scene. Veludstyrede lejligheder. Stor værdi.
Fantastiske lejligheder i den gamle bydel i det charmerende Carmen-distrikt, hjemsted for Valencias største homoseksuelle scene - TRAPEZZIO café og Café Q-Art er begge inden for gåafstand.

Hver moderne lejlighed har en stor stue med spiseplads og sofa, tekøkken med ovn, mikroovn og køleskab, aircondition, fladskærms-tv, gratis WiFi og balkon.

Flatsforyou ligger 10 minutters gang fra katedralen. Der er en række restauranter og butikker i området. Valencia hovedbanegård ligger mindre end 1 km væk.
Funktionalitet:
Gratis Wi-Fi

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.