Homoseksuel Battambang

Homoseksuel Battambang

Et populært turistmål. Den charmerende by Battambang byder på nogle af Cambodjas bedste koloniale arkitektur, gamle templer og helligdomme.


Battambang ligger i det nordvestlige Cambodja og har smukke omgivelser med den lille Sangkae-flod, der løber gennem byen og blander det klassiske og moderne.

Battambang · Hoteller

The Sanctuary Villa
Placeringsikon

No, 509, Tea Cham Rath St, Krong Battambang Province, City Center, Battambang, Cambodia,, Battambang

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Bøssejet. Moderne villaer. Fremragende beliggenhed.
Den gay-ejede Sanctuary Villa er fantastisk til at udforske Battambang og de omkringliggende områder. Hver unikke, smukt møblerede tropiske villa repræsenterer hvert af de 5 elementer: vand (Nero Villa), jord (Geo Villa), ild (Pyro Villa), vind (Aero Villa) og det 5. element (Quintessence Villa).

Det meste af feriestedet overgives til haver, saltvandspool og storslået traditionel Khmer Pavillion. Gratis WiFi og gratis kuglecykel at bruge rundt i byen. 

Også på The Sanctuary
· L'Mait Massage - professionelle og dygtige massører, der tilbyder en række Khmer-massage.
· 'Oh yeah!' Fiske- og skaldyrsbuffetrestaurant - åben til frokost og aftensmad for både beboere og ikke-residenter.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Svømmepøl
Au Cabaret Vert
Placeringsikon

655 Street 154, City Centre, Battambang

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Central placering. Veludstyrede bungalows. Gay-venligt.
Au Cabaret Vert har bungalows med king-size senge, fuldt udstyrede badeværelser, aircondition og direkte adgang til poolen og haven, der ligger i det gamle koloniale centrum,

Resortet har den første miljøvenlige pool i Cambodja, hvor vand filtreres efter naturlige plantebaserede metoder. Haverne vandes med regnvand, der er fanget under monsunen, og der bruges energibesparende lamper overalt.

Ledelsen tilbyder ture i Battambang og det omkringliggende område, hvor der fremhæves lokale håndværkere og humanitære foreninger.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Svømmepøl
Bric-a-Brac
Placeringsikon

112 Street 2 (hjørnet af 119 Street), City Centre, Battambang

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Bøssejet. Stilfuld indretning. Fantastisk beliggenhed.
Stilfuldt, homo-ejet boutique-B&B i Battambangs gamle kvarter. Bric-a-Brac tilbyder kun 3 værelser fordelt på tre etager med udsigt over byen fra balkonen, en kort gåtur fra Psar Nat og populære attraktioner.

De japansk-inspirerede, ikkeryger-værelser har gratis WiFi, privat badeværelse, aircondition og kunstværker fra hele Asien. Baren Alfresco Libations er en destination i sig selv.

Bric-a-Brac har en souvenirbutik, og der kan arrangeres cykeludlejning og lufthavnstransport. Det venlige personale kan tale på engelsk, fransk og thai.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi

Battambang · gay-ejede spillesteder

Woodhouse
Placeringsikon

Gade 2.5, #77, Battambang

Vis på kort
Hvorfor dette hotel?
Gayejet restaurant og bar i hjertet af Battambang. Ejet af et khmer-fransk homoseksuelt par tilbyder Woodhouse en bred vifte af traditionelle khmeriske og vestlige opskrifter, crêpes, drinks og cocktails.

Åben til morgenmad, frokost og middag med happy hours, afslappende jazzmusik, blomstret terrasse og velsmagende mad. Store grupper er velkomne; speciel menu tilgængelig på anmodning.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Musik
Restaurant

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.