Homoseksuel Sihanoukville

Homoseksuel Sihanoukville

Sihanoukville er en kystby med de bedst kendte strande i Cambodja, herunder Serendipity Beach og Otres Beach.

Sokha Strand

 

Strandene her er generelt mindre overfyldte, men kan stadig få travlt i weekenden. Otres Beach har en 4 km lang strækning med hvidt sand og er den mindst overfyldte. Den private Sokha Beach er tilgængelig mod et gebyr.

Sihanoukville har en meget lille homoseksuel scene med OGA bar er byens eneste homoseksuelle spillested - meldt lukket (okt 2018).

Homoseksuel Sihanoukville

Nature Life Resort - Gay Friendly
Placeringsikon

Street 1035, Village 3, Serendipity Beach, Sihanoukville, Cambodja

Vis på kort
Det prisvenlige Nature Life homoseksuelle hotel ligger i Serendipity Beach-området i Sihanoukville og har 16 værelser, 2 duplex-lofter, en dejlig udendørs pool med liggestole, solterrasse med tagterrasse og en cocktailbar.

Velsmagende morgenmad serveres på terrassen omkring poolen. Resortet har døgnåben reception, og personalet kan tale khmer, engelsk, fransk og italiensk.

Den franske ejer og hele hans team giver gerne information om omgivelserne og organiserer dine transporter og udflugter i Sihanoukville.

Feriestedet kun for voksne ligger 3 minutter fra Den Gyldne Løve, de hvide sandstrande, byens centrum og turist-populære seværdigheder samt mange barer, restauranter og butikker.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Solterrasse
Svømmepøl

Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

Sihanoukville · Homoseksuel scene

OGA Bar - CLOSED
Placeringsikon

Ekareach Street 276B, Sihanoukville, Cambodja

rapporteret LUKKET (Oktober 2018).

Den største homoseksuelle bar i Sihanoukville og et populært hangout med det lokale LGBT-samfund. OGA har et moderne interiør med hyggelig atmosfære og venligt personale.

OGA har også en gay spa & sauna, lokaliseret inden for den samme forbindelse.

Sidst opdateret den: 7 Aug 2023

OGArden Massage Relax Spa
Placeringsikon

Ekareach Street 276B, Sihanoukville, Cambodja

rapporteret LUKKET (Oktober 2018).

Drevet af OGA Bar-teamet har den nye OGArden massage Spa et imponerende udvalg af fritidsfaciliteter kun for mænd.

Udendørs er der en privat have, hvor du kan slappe af, slappe af (og selvfølgelig tjekke gutterne ud), en jacuzzi, tør sauna, dampbad, vandfald og meget mere. Massageservice er tilgængelig, og baren serverer nogle unikke cocktails og snacks.

OGA's sauna & spa afdeling er lige bagved OGA bar. Kun mænd (undtagen fredage - blandet).

Sidst opdateret den: 7 Aug 2023

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.