Trans Pride Manchester

UK Trans Pride Guide

Trans Pride er stigende

Trans Pride-begivenheder i Storbritannien vokser år for år fra nyere og ydmyg oprindelse. Tilbage i 90'erne var Brighton Pride en ret beskeden begivenhed centreret omkring en march, en fest i parken og en lille koncert. I dag er det forvandlet til den homoseksuelle Glastonbury med A-listers overskrift og hundreder af tusinder af ledsagere. Nogle hævder måske, at gay Pride nu er for kommercialiseret, men at debatten bare viser, hvor langt homoseksuelle rettigheder er kommet.

Ud over den kedelige støj fra kulturkrigene lever transpersoner deres faktiske liv og forsøger at komme videre i verden. Trans Pride er den bedste måde for transpersoner at komme sammen, fejre og fortsætte kampagnen for ligestilling. Efterhånden som trans-accepten vokser, bliver Trans Pride-begivenheder mere synlige. Trans Pride-begivenheder har kun været i gang for alvor i få år. Bevægelsen er i sin tidlige fase, men der sker store fremskridt. Her er vores guide til nogle af Storbritanniens største Trans Pride-begivenheder.

Trans Pride London

Trans Pride London

London var vært for sin første Trans Pride-begivenhed i 2019. Ganske forbløffende at tænke på, at den britiske hovedstad tog så lang tid at have en officiel Trans Pride-begivenhed. Det var organiseret af Lucia Blayke - hun fik tatoveret ordene Trans Pride på brystet.

Nogen havde mindeværdigt et skilt, der lyder "It's Raining Them". Omkring 1,500 deltog i Londons første Trans Pride.

Trans Pride London skulle vende tilbage i 2021, men en global pandemi kom i vejen. Husk, "London Trans + Pride er og vil altid være en protest."

Trans Pride Brighton

Trans Pride Brighton

Brighton er berømt som Storbritanniens uofficielle homoseksuelle hovedstad. Det er en by, hvor transpersoner føler sig mere sikre ved deres forretning. Det er kendt som en alt, hvad der går by. Brightons Trans Pride-begivenhed er en af ​​de bedste. Vejret har tendens til at være bedre på sydkysten, og Brighton har et forholdsvis stort antal transboere. Det er bestemt en destinationsbegivenhed for transpersoner rundt omkring i Storbritannien.

2020 markerede 6-årsdagen for Trans Pride Brighton. Marchen begynder normalt på Marlborough Pub og tager vej til Brunswick Gardens i Hove, hvor du finder en bar, levende musik og boder. Det er så et tilfælde af at drikke i solen.

Trans Pride Manchester

Sparkle / Trans Pride Manchester

Trans Pride i Manchester er organiseret af trans advocacy group Sparkle. Det finder sted i Sackville Gardens i hjertet af Manchesters Gay Village i juli. Sparkle blev grundlagt i 2005, og det afholdt sin første begivenhed i det år, hvilket gør det til en af ​​de længst kørende Trans Pride-begivenheder i Storbritannien. I 2019 deltog omkring 26,000 mennesker i Trans Pride i Manchester.

Trans stolthed Leeds

Trans Pride Leeds

Leeds havde sin første Trans Pride-begivenhed i 2018 med stolthedsmarschen, der finder sted på Trans Day of Visibility lørdag den 31. marts. Arrangementsprogrammet er mere omfattende end mange andre Trans Pride-arrangementer. En række kulturelle begivenheder, møder og koncerter finder sted i løbet af marts, der fører op til selve marchen.

Trans Pride Liverpool

Trans Pride i Merseyside & Cheshire-området blev først diskuteret i 2018, og den første begivenhed fandt sted i 2019. Liverpool Queer Collective er stedet at gå til info om Gay Pride og Trans Pride begivenheder i Liverpool.

Som vi har set fra disse vigtige Trans Pride-begivenheder i Storbritannien, er trans-rettighedsbevægelsen på et tidligt tidspunkt, men der opnås store gevinster. Disse begivenheder vil sandsynligvis vokse betydeligt i de kommende år.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Brighton

Gennemse et udvalg af ture i Brighton fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Brighton til din rejseFå din guide