Legends

Legends

Legends

Placeringsikon

31-34 Marineparade, Brighton, Storbritannien, BN2 1TR

Legends
I morgen: Feber torsdag - Hver torsdag
Café om dagen, bar om natten. Legends serverer te og kaffe og lette måltider i løbet af dagen på en terrasse med havudsigt. Om aftenen starter baren og forbliver åben langt ud på natten.

Fredag ​​og lørdag bliver Legends travlere lidt senere end andre barer i Brighton (omkring kl. 11), selvom vi foretrækker at ankomme tidligere, da barservicen var super hurtig og det var lettere at finde et sæde.

Regelmæssig kabaretunderholdning og DJ's i weekenden i underetagen af Kælderklub.

Ugedag: 11:00 - 05:00

Weekend: 11 - 00

Funktionalitet:
bar
Café
Internetadgang
Musik
Sats Legends
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 15 stemmer

P
Paul

2-Jan-2014

Brightons bedste

Legends er den bedste bar i Brighton til en aften i byen. Var der nytårsaften - det var næsten pakket ved 10.30, da vi ankom og betalte vores 5 £ entré. Musik var for det meste ostediskotek i baren - men denne slags passede til stemningen i et meget forskelligartet publikum i alle aldre. En eller anden lejrdronning tællede ned over mirkofonen til 2014 – men ellers gled vi sådan set ind i det nye år uden rigtig at mærke noget. Nedenunder kom virkelig i gang omkring kl. Da jeg gik omkring 1 var der stadig en kø af mennesker udenfor, der ventede på at komme ind. Generelt er Legends nok den bedste bar i Brighton til en støjende, sjov aften i byen med venner. Rene, moderne toiletter og en rimelig effektiv barservice.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.