Homoseksuel Brighton

Gay Brighton · Byguide

Første gang i Brighton? Så er vores homoseksuelle Brighton byguide side noget for dig.

At komme til Brighton

Brighton skylder en del af sin popularitet på den lette måde at komme derhen. Byen har regelmæssige hurtige tog fra London (fra både Victoria og London Bridge med stop ved East Croydon og Gatwick Airport undervejs) med en rejsetid på omkring en time fra London. Priserne kan variere ret dramatisk.

Hvis du flyver til Gatwick, tager de hurtigste direkte tog fra lufthavnen til Brighton kun 20 minutter, men der er billigere, der er lidt langsommere.

Der er også gode vejforbindelser med A23 fra London til Brighton og A27, der løber langs kysten. Trafikken bygger altid op omkring lange weekender, især når solen skinner (og altid til Gay Pride weekend i begyndelsen af ​​august).

At komme rundt i Brighton

Busser og taxaer er rigelige for at få dig rundt i byen, men er ikke billige (svarer til priserne i London). Hvis du opholder dig i centrum, vil den homoseksuelle scene omkring Kemptown, strandene og de største shopping- og restaurantområder være inden for nem gåafstand.

Brighton-pavillon

Hvor skal man bo i Brighton

For vores liste over anbefalede hoteller nær stranden og Kemptown homoseksuelle landsby, besøg vores Gay Brighton Hotels-side.

Seværdigheder i Brighton

Den store mængde og variation af hvad der er at se og gøre i Brighton er meget en del af dens varige appel. Her er kun en kort smagsprøve på, hvad der tilbydes:

British Airways i360 - Et helt nyt 162 meter stort observationstårn på strandpromenaden i Brighton. En enorm donutformet glasindkapslet platform løfter dig 140 meter. Spektakulær udsigt over Brighton og sydkysten. Højt anbefalet.

inde i Brighton i360

Brighton Palace Pier - Alt det sjove ved en traditionel engelsk kystmole, fra fish and chips til penny arkader og tivoli til sidst. Brightons anden, West Pier, har længe været en spøgelsesagtig ruin, der stadig kan ses fra stranden og stikker ud over bølgerne.

Brighton Beach - Kilometervis af stenstrand, fra nudiststranden i den fjerne østlige ende af byen (den lille Volks-jernbane vil spare noget af gåturen) hele vejen til Hove i vest. En velholdt række stier, boardwalks og cykelstier løber langs hele stranden, med mange anlagte områder, barer og caféer spredt over hele vejen. Kysten er perfekt til vandreture ved havet på alle tider af året.

Brighton Royal Pavilion - Dette Brighton vartegn blev bestilt som et kongeligt palads af prinsregenten (senere kong George IV) og designet af John Nash, mellem 1815 og 1823. Med indiske og kinesiske påvirkninger har det en finurlig og unikt engelsk excentrisk appel og er det værd et besøg.

Banerne - Denne labyrint af små gader tæt på strandpromenaden er en berømt Brighton-attraktion og er hjemsted for mange smykke- og kunsthåndværksbutikker sammen med små caféer og restauranter.

Nord-Laine - Et helt netværk af smalle gader fyldt med uafhængige forhandlere, der sælger alt fra smarte til de nyeste trendy T-shirts og kondisko, med masser af caféer, barer og restauranter og små gallerier blandet sammen. Unikt Brighton, og altid sjovt at slentre rundt og nyde atmosfæren og møde de mange lokale karakterer.

Teatre og gallerier - Fra Theatre Royal til Pavilion Theatre, Corn Exchange Theatre og Dome Concert Hall til en række mindre teater- og musikforestillingsrum og kunstgallerier i massevis, Brighton har en blomstrende kunstscene, som virkelig kommer til sin ret under den årlige Brighton Festival (afholdes hver maj).

Brighton Marina - Beliggende øst for byens største strandpromenade (tag bedst en lokal bus eller taxa) er den bådfyldte Marina med butikker, caféer, restauranter og en biograf.

udsigt fra i360 - ikke et af vores bedste billeder

Hvornår skal Besøg

Brighton er populært året rundt, selvom det som en kystby altid tiltrækker det største antal gennem de maksimale engelske sommermåneder juli og august.

Enhver varm solrig weekend (potentielt fra april til september) bringer horder af dagtripere og weekendbrydere ned fra London på det øjeblik.

Brighton Pride er enormt populær og finder altid sted i den første uge i august. Gay London sænker hvert år på Brighton til lørdagsparaden og fester i parken, nostalgisk med minder om, hvordan London engang havde en stolthed, så sjovt og inkluderende. I de senere år har Pride in Brighton budt store headlinere som Kylie Minogue og Britney Spears velkommen. I 2021 var Mariah Carey planlagt til at udføre, men coronavirus satte en stopper for det!

Med aktiv støtte fra kommunalbestyrelsen har Brighton på en eller anden måde formået at bevare magien og fejringen af ​​det, der gør en god Pride-begivenhed virkelig speciel og mindeværdig, og længe kan den fortsætte med at gøre det.

Visa

I de senere år har Storbritannien strammet sine indvandringsprocedurer og indført brugen af ​​biometri.

De fleste besøgende fra Hong Kong SAR, Singapore og Taiwan har ikke brug for visum. Andre besøgende fra Asien har brug for et visum, inden de rejser til Storbritannien. Du bliver normalt bedt om at deltage i et interview på din lokale britiske ambassade.

Indrejse er normalt tilladt i en periode på 6 måneder, og du er fri til at rejse hvor som helst i England, Wales, Skotland og Nordirland. Et britisk visum er ikke gyldigt for rejser til andre europæiske lande.

Penge

Den britiske valuta er pund sterling, symboliseret med £. Euro accepteres ikke som betaling i Storbritannien.

Visa & MasterCard og betalingskort accepteres næsten overalt. American Express og Diners-kort accepteres bredt. Det Forenede Kongerige bruger et 'Chip and PIN' -system til alle betalinger. Hvis dit kort har en mikrochip, kan du forvente at blive bedt om at indtaste dit pinkode i stedet for at underskrive. Hvis du ikke har en PIN-kode, kan du forvente at blive bedt om at vise officielt foto-ID.

Det kan være dyrt at veksle kontanter til britiske pund i Storbritannien. De fleste asiatiske rejsende får en bedre pris ved at veksle valuta, inden de rejser til Storbritannien.

Andre nyttige oplysninger

Udover den årlige Brighton Arts Festival, der afholdes hver maj (kun i størrelse til Edinburgh), er der mange andre specielle begivenheder, som det er sjovt at opleve i Brighton.

Der er en lang tradition med specielle begivenheder, der forbinder London med Brighton, som alle kulminerer ved strandpromenaden i Brighton. De største af disse er:

London til Brighton cykeltur - afholdes hver juni til gavn for British Heart Foundation.

London til Brighton veteranbilkørsel, som startede helt tilbage i 1896, og som stadig går stærkt - holdt over 3 dage hver juli.

Og bare så du kan imponere lokalbefolkningen med din dybtgående lokale viden, blev Brighton officielt en by ved at slutte sig til sin nabo Hove for at danne Brighton og Hove i 1997, hvor officiel bystatus blev tildelt af HM dronningen i 2000 som en del af Millennium-festlighederne.

Hove er mere støjsvag og mere gentrified end sin store søskende og har mange smukke Regency Terrasser ved strandpromenaden, hvor Brunswick Square er en af ​​de mest berømte og stadig intakte.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.