Brighton

Brighton Gay Beach

Brightons strand er blevet forvandlet i løbet af det sidste årti og er nu en af ​​de sejeste dele af byen.

De victorianske strandbuer, der engang var forladte tomme rum, er blevet trendy barer, caféer, restauranter og klubber. Brolægning og ny belysning har gjort stranden mere attraktiv og mere sikker både dag og nat.

Der er blevet installeret skulpturer ved strandpromenaden fra lokale kunstnere med titler som f.eks. Afloat (også kendt af lokalt som den 'grønne donut'), Passacaglia (en kæmpe jernbølge, der rejser sig fra stranden) og Kiss Wall på promenaden.

Mange af de mindre buer er nu kunstneres atelier, og i Fiskerkvarteret, med det gratis Fiskerimuseum, sælger fiskerne deres friskfangede fisk. Ellipsen er en naturlig arena og et fokus for udendørs arrangementer, herunder samba-konkurrencer, gadeteater og musikudstillinger.

Selve stranden er for det meste singel med en flad sandstrand, kun synlig ved lavvande. En eller anden form for strandmåtte og strandsko anbefales. Havvandet er rent og er blevet tildelt et europæisk blåt flag for kvalitet. 


Med en så stor homoseksuel befolkning vil du finde homoseksuelle solbadere langs stranden, men den officielle nudistsektion er generelt den mest populære.

Brighton Gay Beach

Official Nudist Beach
Placeringsikon

nær Brighton Marina, Brighton, Storbritannien

Vis på kort
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 67 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

Ja. Brighton har en officiel nudiststrand. Faktisk er det en af ​​de mest tilgængelige og populære nudiststrande i Storbritannien - især hos det homoseksuelle samfund.

Vær opmærksom på, at stranden er af sten og småsten, så tag flip-flops til at have på til vandkanten.

I sommermånederne er det muligt at tage Volks Electric Railway fra Brighton Pier til Black Rock station, hvorfra det kun er 5 minutters gang (tilbage mod Brighton) til nudiststranden.
Funktionalitet:
Beach

Sidst opdateret den: 1-Feb-2024

  Dukes Mound
  Placeringsikon

  Brighton, Storbritannien

  Vis på kort
  3.6
  Publikums vurdering

  Baseret på 9 stemmer

  Lige bag nudiststranden finder du Brightons førsteklasses krydstogtplads. Dette er ikke en strand - lol. Dukes Mound er bekvemt skjult af 15/20 fod høje buske. Det har længe været accepteret som et krydstogtsområde. Det er også et af de travleste krydstogtområder i Storbritannien både nat og dag.

  Det er temmelig mørkt derinde - af indlysende årsager - så hold øje med dig. Gå ned ad esplanaden og se, hvad du finder. Der er et tempelområde, der også kan blive ret travlt.
  Funktionalitet:
  Cruise

  Sidst opdateret den: 12-Apr-2024

  Har vi noget galt?

  Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.