Top Gay Rejsetips til Gay Paris

Udforsk Gay Paris

Planlægger du en rejse til Paris? Her er vores bedste tips til din rejseplan.

Paris er altid en vidunderlig by at besøge når som helst på året, med en enorm mængde af ting at gøre og se.

Yes, du skal besøge Eiffeltårnet, Notre Dame og Champs-ÉlyséesMen for homoseksuelle turister er der så meget mere at opleve.

Det vigtigste homoseksuelle område er i Le Marais, et distrikt beliggende nogenlunde mellem Louvre og Bastille. Der er dog homo-steder spredt over hele Paris. Heldigvis lukker metroen sent (omkring 1 am) og åbner tidligt (omkring 5 am).

Shop

Paris er næsten synonymt med shopping. Du kan tilbringe mange timer i de store stormagasiner som Printemps og Galeries Lafayette, som ligger bekvemt ved siden af ​​hinanden på henholdsvis Boulevard Haussmann 40 og 64 (man-lør 09:30-20:00, 21:00 torsdage).

Færre besøgende kender til den anden Galeries Lafayette-butik i Montparnasse, på Rue du Départ 22. Tag dertil for at undgå folkemængderne og for bedre tilbud.

Den største homoseksuelle shoppinggade er Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie i Le Marais. Butikkerne har åbent dagligt 12-00 (søn 20-00). Factory's på nummer 14 (www.factorys-paris.fr) og Boy'z Bazaar (www.boyzbazaar.com) på nummer 00 er de to bedste mandlige butikker. Overfor, på nummer 20, har IEM sexshop (www.iem.fr) betjent homoseksuelle kunder i over tredive år.

Åben Cafe ParisSpis

Efter shopping, hvad er der andet at lave i Paris end at spise? Først skal du tage en kop kaffe på Cafe Beaubourg på 100 Rue Saint-Martin, overfor Pompidou-centret for at se publikum gå forbi. Bagefter skal du gå til Åben café i hjertet af homoseksuelle Le Marais, hvor søde tjenere serverer ordentlig mad.

Anfora på 30 Rue Beaubourg byder på fremragende italiensk mad. Tjek også den nyåbnede Who's på 14 Rue St Merri med sin store brunchbuffet eller Chez Paul på 13 Rue de Charonne for et typisk fransk bistromåltid.

Drikke

Populære homoseksuelle barer i Paris omfatter Cafe Cox (butch crowd), Banancaféen (yngre skare), Quetzal (til en samtale) og RAIDD-bar hvor varme strippere tager et offentligt brusebad hver nat.

CUD Parisdans

Efter midnat, gå til en klub. Den berømte dronning på Champs-Élysées er stedet at tage dine hetero venner med, men de fleste homoseksuelle foretrækker DUC til en dans. Hvis cruising er, hvad du ønsker, Indskuddet har en dansestueetage og en cruisingkælder, mens L'Impact er kun nøgen hver aften (med gratis søndagsbuffet kl. 9).

Sved

Saunaer i Paris er placeret væk fra Le Marais. Det populære Key West er tæt på Gare du Nord, så det tiltrækker nogle briter, der kigger ind, før de går ombord på Eurostar. Du finder flere lokale i IDM hvor ingen gider et håndklæde og alle går nøgne rundt.

Mere centralt er Til'T, der startede i 1974 som det første homoseksuelle badehus i Frankrig og stadig er en af ​​de mest bekvemme saunaer at komme til.

Ur

Endelig, hej, du er i Paris! Gå ikke glip af en aften i Moulin Rouge i Montmartre, fødestedet for can-can siden 1889. Og hvis du vil se et dragshow, kan intet sammenlignes med Michou på 80 Rue des Martyrs, et par gader væk.

billedkredit

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Paris

Gennemse et udvalg af ture i Paris fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Paris til din rejseFå din guide