E20 Entre Deux Eaux Gay Cruise Club Paris Bar

E20 mellem to farvande

E20 Entre Deux Eaux

Placeringsikon

45 rue de la Folie-Méricourt, Paris, Fransk vin, 75011

E20 Entre Deux Eaux Gay Cruise Club Paris Bar
I dag: Gratis adgang lørdag eller søndag ved køb - Hver fredag
I morgen: Seleparti - Hver lørdag

Lille, 100% homoseksuel nudistkrydstogtklub, der tidligere var en bar, beliggende lige nord for Le Marais homoseksuelle distrikt.

Tjek Entre Deux Eauxs hjemmeside for kommende dagsorden.

Ugedag: 17:00 - 01:00

Weekend: 17:00 - 05:00; 15 - 00

Nærmeste station: Oberkampf

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Musik
Sats E20 mellem to farvande
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 60 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

V
Valdix

16-Jan-2019

Superb

J'adore cette sted: toujours chaud, agréable. Les garçons toujours sont beaux, désirés et conviviaux. Vedhæng chaque ma visite je passe ici très belles soirées. Merci à protektor, godt mod.
M
Mikey

19 Nov 2018

Lille og sjovt

Besøgte en torsdag og fredag. Meget lille, med bar, rygerum. Intet separat bandeområde fra baren. Atmosfære ret sjovt. Der sker dog ikke meget. Har et lille område med et par legetøj skruet ind i sæderne. Fantastisk til noget solosjov.
S
Seb

12-Apr-2018

Y aller sans tøven

merci pour cette magnifique soirée au bar. Même s'il ny avait pas énormément de monde. C'était largement suffisamment pour une bonne touz a 7! Puis à 5. Quand på veut på peut. Les habitués sont super conviviaux. En barmand er sexet eller muligt. J'ai vite rangé ma timidité quand j'ai vu que c'était endroit était le paradis. J'ai hâte de ma prochaine spillested i Paris. En fremtidig vane.
J
Jack

14-Mar-2018

ENESTÅENDE

Det er anderledes, det er lille bar, men varmt, og bartenderen er nøgen, det er virkelig anderledes, i første omgang var det svært, men efter en eller to drink, er du u-på stedet, dit sted. Folk er søde.
A
Andrew

10-Mar-2018

Andrew

Fantastisk sted, rart personale, udvalgt kundekreds og mest af alt rent!
z
zizi

7-Mar-2018

vidunderlig!

Et af de mest sexede og varme og venlige steder, jeg nogensinde har været! Og jeg har set mange af dem! Du skal komme dertil og have det sjovt, folk så venlige (kunder og tjenere! hot hot hot!)
N
Nicholas

28-Feb-2018

Stedet at møde sexet fransk fyr!

Jeg plejede at besøge E2O, hver gang jeg besøger Paris. Denne bar er det bedste sted i Paris at møde ægte fransk fyr. I en venlig atmosfære kan du tale med alle og have det sjovt. Jeg elsker dette sted, jeg har aldrig set dette andre steder: en venlig homoseksuel nøgen bar
M
Mikael

28-Feb-2018

Nutre nu à Paris

Bar anderledes. J aime bien. Je lis les commentaires des autres. Si on veut être intégré, il faut donner envie de l être aussi!! Moi j aime bien et je le recommande.
p
paul

28-Feb-2018

mon bar foretrækker

j aime ce bar à l stemning unik i Paris. Les barmen sont nus comme les clients et rien que cela vaut le détour. Etablissement pas cher du tout. je vous le conseille vivement. Paul
J
Jack

28-Feb-2018

jeg kan lide det

Lille område, men varmt. Bartenderne er nøgne, det er det unikke sted i Paris. Det er anderledes. Jeg kan lide det.
J
Jack

27-Oct-2016

Varm bar

Det er et lille område, og det er fint, for med ti fyre er det varmt. God pris et spændende kælderrum. Det er anderledes, og jeg kan lide det. Hver gang jeg er i Paris, går jeg.
D
DT

2-Jul-2016

HOT

e2o er altid hot! Også for mig som udlænding. Men den er lille, ja. Og jeg kan lide det. Tirsdag den 5. juli er jeg der. Bare for at have det sjovt.
r
roland

18-May-2016

Udlændinge ??

Et ekstremt lille område. Ikke imødekommende for udlændinge. De lokale får serveret i baren, men som udlænding, der stod nøgen, blev jeg ignoreret.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.