L'Impact

L'Impact

L'Impact

Placeringsikon

18 rue Greneta, Paris, Fransk vin, 75002

L'Impact
I dag: Slipsfest - Hver torsdag
I morgen: Naturist Night - intet tøj tilladt - Hver fredag

Strengt nøgen homoseksuel cruise klub og bar på to niveauer med regelmæssige fester. Ved indgangen modtager du en taske til at lægge dit tøj og dine ejendele i.

Meget populær og travl. Forvent action overalt, fra labyrinten nedenunder til baren. Besøg L'Impacts hjemmeside for kommende begivenheder.

Ugedag: 21:00 - 04:00

Weekend: 22:00 - 06:00; 17:00 - 03:00

Nærmeste station: Étienne Marcel, Réaumur - Sébastopol

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Musik
Sats L'Impact
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 129 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

I
Ivan Glez

17 Dec 2023

Fantastisk sted at besøge i Paris

Jeg har besøgt homobarer, saunaer og sexklubber i Paris - og der er intet som L'impact. Simpelthen - deltagerne har den bedste indstilling til at have det sjovt - de ved, hvorfor de er på dette sted. Der er action overalt for enhver smag – og stemningen er så erotisk og indbyder til at ’interagere’ med andre. Bartendere er så søde (hej Chile og Spanien :)) og fyren i receptionen også. Jeg har det altid sjovt og sluttede glad og 'udmattet' - dette sted er et must, hvis du vil have alle dine forventninger 'opfyldt' :)
L
Lew reginwald@icloud.com

8 Nov 2023

Er det godt sent om lørdagen?

Er det overfyldt om søndagen 4-6 am (efter fester), eller er det bedre tidligere på natten?
J
Jose

30-Oct-2019

Vidunderligt, sexet og sjovt

Besøgte Paris fra Seattle, og dette sted var sexet, sjovt og indbydende. Hot og sjove bartendere, der fik denne amerikaner til at føle sig hjemme.
B
Bob

10-Mar-2019

Sjovt sted!

Altid en varm og hård oplevelse her! Dejligt personale, en drink inkluderet og masser af action.
D
Dave

11-Jan-2019

Gode ​​gamle dage

Før i tiden havde travlt (blandet publikum). Gik for nylig torsdag aften kl. 22-23. Der var næsten ingen mennesker, mens dækslet gik op til 18 euro.
G
George

13 Dec 2018

det har været ned ad bakke for nylig

Dette plejede at være et varmt sted. Ja, jeg forstår dets Paris, men det er blevet for dyrt 18 euro entré og drikkevarer er også dyre... personalet kan være stille humørsyge og en smule uvenlige, men jeg gætter på, at de bare er franskmænd. OK nu toiletfaciliteter... de skal begynde at lægge papirhåndklæder der er ikke nogen. Og det ene toilet har brug for en anal douching facilitet! De er nødt til at starte deres spil, ellers er enden nær for dem.
L
Luke

25-Jun-2018

Fuldstændig overpris

Jeg kender stedet fra begyndelsen. Det var fantastisk på det tidspunkt. Jeg gik der mindre og mindre, hvert år en EURO mere entré og en drink. Nu er de på 18 EURO, den inkluderede drink dækker ikke engang mere en stor øl, men en lille. Ikke tale om drikkevarepriser. Ingen tager en anden. For 21 euro har du adgang til saunaen. Der er ikke noget papir til at stryge hænder eller andre længere. Dette har indflydelse på mængden. Unge fyre har simpelthen ikke råd. Vil ikke vende tilbage og kan ikke anbefale.
M
Matt

21-Jul-2018

Aftalt

Ja Luke jeg er enig, det var fantastisk dengang, men nu fattigt.
M
Matt

3-Jun-2018

Grande Dame har mistet sin påvirkning!

Jeg har besøgt denne klub siden 2004, hver gang jeg kommer til Paris, men i aftes følte jeg, at den havde mistet sin kant. 18 euro er meget dyrt for entré, og de serverer kun flasker pilsner nu, hvilket er 7.20, virkelig dyrt. Jeg var skuffet i går aftes, det ser ikke ud til at være så godt, som det engang var.
J
Jeff

15-Mar-2018

Strengt nøgen?

Var ikke så streng omkring nøgenhed, men jeg og kæresten gik totalt, nogle beholdt undertøj eller jocks på. Bredt udvalg af fyre, alle aldre, interesser og størrelser. Venligt personale.
M
Martin

6-Jan-2018

Cruisy sted med nice bar mænd og masser af handling nedenunder

Tunge aktiviteter i kælderen, hvor du kan have det sjovt i sengebåse eller på en madras, ideel til gruppehandling. Første sal er bar stil, men ingen klude på! Alle aldre og både lokale og turister samles.
N
Norman

15 Dec 2017

Stor cruising bar

Det var min første gang i en fuld nøgen bar, og det var spændende. Hvis du kan lide ældre fyre eller nogle yngre fyre, der kan lide ældre fyre, er det det rigtige sted. Personalet er venligt og gæsterne kan også lide udlændinge. Jeg havde det meget sjovt med normale fyre, som ved, at det er vigtigt med sikker sex.
P
Paris

14 Nov 2017

Dyrt

Dette sted er meget dyrt og meget lille. Personalet, der lukker dig ind, kan være ret lejesoldat. Barpersonalet er sexet. De bærer intet tøj undtagen lædertrusser. Nogle gange bærer de jock-stropper med metalnitter. Du kan bestille drinks hos dem og tale med dem. Men du må ikke røre. Det er ikke tilladt. Det er kun for dine øjne. De kan kun sælge dig drikkevarer. Som sådan er det noget af en drilleri. Dette gør alle dem, der hænger rundt i baren, begejstrede. De fleste af de franske fyre, der hænger rundt og taler til bartendere, ser ud til at være enorme, selvom de er slappe. Franske fyre ser ud til at have de største aktiver i Europa. De er alle tynde, magre, let muskuløse, ret smukke og deres aktiver er store. Men for den pris, de tager, synes jeg, det er meget dyrt. Mange franske mænd elsker udlændinge og engelsktalende. De er ofte romantiske og inviterer dig på cafe, eller hvis de har lyst til dig, vil de invitere dig i en biograf. De vil normalt holde din hånd og kysse dig, og hvis de vil have det sjovt, inviterer de dig normalt hjem med det samme. Franske fyre er meget romantiske og opkræver ikke penge for at bringe dit hjem eller forvente gaver. Tag dog ikke fejl af at blive forelsket i dem. De er lidt psykotiske og forvirrede omkring kærlighed, og hvis du bliver forelsket i dem, vil de knuse dine hjerter. Så i sidste ende ender de knuste turister med at frekventere steder som disse for at genvinde den tabte romantik. Der er ikke noget vaskerum at vaske op.
J
Joop

6-Oct-2017

Onsdag aften

Ingen dækaften om onsdagen var travl. Venlig fyr ved indgangen og baren. Folkemængden er varieret fra gammel til ung. Ville foretrække, at det var en smule mørkere for anonymitet. Generelt vil jeg anbefale at tage dertil, hvis du er en besøgende, du Paris leder efter en god nat med action.
T
Tomas

12-Sep-2015

Meget action, men et par varme mænd

Jeg var der fredag ​​aften fra 00 til 4 om morgenen, det var overfyldt og en masse action, gratis kondomer og lub. Hvis du kan lide modne mænd, er det dit sted, et par unge mænd inklusive mig selv, kl. 3 begynder det at blive tomt. For at sige sandheden, kedede jeg mig. Men hvis du er ligeglad med, hvem du spiller med, vil du have en fantastisk tid.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.