SecteurX

SecteurX

SecteurX

Placeringsikon

49 rue des Blancs Manteaux, Paris, Fransk vin, 75004

Gay cruise club i Le Marais, homoseksuelle centrum i Paris. Hver aften har SecteurX et andet tema end SM, jocks, nøgen til læder.

Diskret indgang tæt på det vigtigste homoseksuelle område.

Ugedag: 15:00 - 04:00

Weekend: 15 - 00

Nærmeste station: Rambuteau

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats SecteurX
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 32 stemmer

M
Mario

15 Aug 2019

Frygtelig

Lånere er gamle og dronninger. Alkoholiske drikkevarer dyre. Aldrig igen !!!!!!
F
Franck

3-Mar-2019

Great

Efter dårlig oplevelse i den modsatte bar Fantastisk tid der. Venligt personale og lånere. Handling nedenunder. Uanset hvad din scene er. Godt sted. Blev overfyldt ved 11-tiden. Kommer tilbage.
M
Mikey

25-Feb-2019

Small

Gik omkring kl. 8 en søndag aften. Det er en lille klub med en bar og cruising-område i kælderen. Intet område at ændre. Meget lille nedenunder og ingen reel plads til enhver handling. Nej fantastisk.
A
Al

1-Feb-2019

Dejligt og høfligt, men ingen cigar

Torsdag aften var stort set uden handling..
J
Joop

8-Oct-2017

Søndag eftermiddag sjov

Mit andet besøg på en søndag eftermiddag var meget sjovt. Mange hotte fyre. Stærkt anbefalet for turister til Paris, der ønsker en god nat eller søndag eftermiddag med frække sjov. Jeg vil helt sikkert vende tilbage igen på mit næste besøg i Paris. Venlig bartender og fyr, der arbejder i garderobe.
P
Paul

31-May-2020

Jeg har 1 spørgsmål plz

Godt jeg har 1 spørgsmål må jeg stille?
J
Joop

7-Oct-2017

Fredag ​​på SecteurX

Dette sted er optaget mellem kl. 11 og kl. 2. Bartenderen og garderobeassistenten var venlige. Ingen dækningsafgift, men du skal betale €2 for at tjekke frakke og købe en drink. To niveauer af legeområder. Det er lille og intimt. Hvis du leder efter unge fyre, er dette ikke stedet. Hot 40+ barske parisere, der kan lide at spille hårdt. Krydstogtsområdet har en stærk lugt - ikke et sted for sarte sjæle eller vaniljefyre. Kan varmt anbefale det, hvis du er det frækt.
D
David

26-Jun-2017

Sjove tider for moi

Jeg har været på masser af cruising barer gennem årene. Den her var ret fantastisk. Det var ikke en rip-off (ingen dækning). Drikkevarer var rimeligt prissat; min Perrier var under fem euro. Personalet var venligt. Hvis du har en taske, skal du betale for at tjekke den og efterlade den hos personalet. Sidste sommer besøgte jeg der tre gange, og ENDELIG mistede jeg min kirsebær til en smuk ung franskmand. Der medfølger kondomer og glidecreme, hvilket jeg satte pris på. Til dem, der spiller sikkert, husk på, at nogle fyre laver nogle ret vilde ting. Meget af tiden er du en af ​​få mennesker der. Af mine tre besøg er jeg ikke sikker på, hvornår det var mest travlt. Muligvis sent lørdag eftermiddag.
B
Billy

25-Apr-2017

En behagelig overraskelse!

Jeg havde hørt krydstogtklubber i Paris var dyre, akavede for udlændinge og generelt ret uhøflige. Dette sted var dog ingen af ​​disse ting. Overkommelige drinks, meget venligt og imødekommende personale (især med min mangel på fransk) og en indbydende og aktiv kundekreds sørgede for en behagelig og meget sexet aften! Hvis du vil have flash og hårløse mavemuskler, er det måske ikke din plads, men hvis du vil have en flok sexede fyre ned og have det sjovt, så tøv ikke med at kigge forbi og tjekke det ud!
F
Franck

8-Jul-2015

Fantastisk sted og stort personale

Venligt personale, godt udvalg af drinks. Glade timer hver dag fra 3:9 til XNUMX:XNUMX. To etager, kælder med aflukker, gratis kondomer og glidecreme. Varm atmosfære og lånere. Jeg havde en fantastisk tid i WS-zonen, hvor en fyr ventede på at blive hydreret og drikke fra hanen. Pas på glatte trin. Nogle kunder faldt.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.