XXL Sitges

XXL Sitges

Gay bar med dansegulv og cruising område.

XXL Sitges

Placeringsikon

Carrer Joan Tarrida 7, Sitges, Spanien, 8870

Populær homoseksuel krydstogtklub beliggende overfor El Horno bar. XXL har et dansegulv og er vært for regelmæssige begivenheder og fester. Krydstogtzonen, en labyrint af smalle stålpassageveje på anden sal, bliver pakket efter midnat.

Åben hver aften om sommeren, ellers på fredage og lørdage.

Ugedag: man fre 19:00 - 03:00

Weekend: Lør-søn 19:00 - 03:00

Funktionalitet:
bar
Dancing
Mørkt rum
Musik
Sats XXL Sitges
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 34 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

A
Antonio Martinez

11-Sep-2023

Fantastisk bar, men med ændringer...

Baren er stadig et godt sted at starte natten. Personalet er meget venligt og drinksene er gode. Hvad angår labyrinten på anden sal, er det historie. Det er blevet omdannet til et godt oplyst loungeområde uden vinduer og slet ikke, hvad det plejede at være. Badeværelserne er ovenpå, hvilket er den eneste grund til at vove sig derop længere.
K
Kal

9-Jul-2023

Sjov bar, men tag dine forholdsregler

XXL er en sjov bar. Det har god musik og dans nedenunder, og et krydstogtsområde ovenpå. De to rum er forbundet af en jernvindeltrappe. Hold ALTID fast i rækværket på trappen -- jeg trådte på et stykke is (tror jeg) og faldt delvist ned af trappen. Jeg havde en benskade, og det var heldigvis overfladisk. Og som andre siger, tag ikke din pung, telefon eller smykker med ovenpå - efterlad disse ting hos dine venner nedenunder eller på dit hotel. Når jeg besøger baren alene, har jeg haft det fint med lidt kontanter i skoen.
A
Anthony

4-May-2023

berøvet

Stiges er ikke sikker om natten, især omkring homobarer. Jeg troede aldrig, at jeg ville blive angrebet og bestjålet mandag den 1. maj 2023. Desværre for mig var jeg alene, da jeg gik tilbage til mit hotel et par minutter væk, da dette mareridt skete. Jeg kommer aldrig tilbage til Stige igen, og det er en skam, da jeg indtil da virkelig kunne lide Stiges. Var nødt til at gå på hospitalet til kontrol, og også til politiet for at rapportere hændelsen med min stjålne telefon, kreditkort og meget dyre gyldne halskæde og kors.
L
Loulou

26-Jul-2020

Fantastisk sex

Jeg har de fleste af mine partnere på XXL, der har action i boksene eller på mit hotel. Det er nemt at møde nogen, og fyre er unge og søde, især i august. Musik er meget rart nedenunder, og du kan skifte fra dans til action hele natten lang.
M
Maze

19-Oct-2019

Action og sjov pakket

Ligesom sidste år, gik næsten dagligt under Bearweek i september. Den er spækket med alle mulige hotte sexede mænd oppe og nede. Sjov og fest som sædvanlig.. Man kan aldrig gå utilfreds. Jeg tror, ​​det er så fyldt med fyre, der leder efter action. Fantastisk sted og skal besøge på bear allieret.
J
Jim

3 Aug 2019

lommetyve

Fantastisk sted, men tag ikke noget med dig. Også selvom du tror, ​​du er beskyttet. Jeg har en bum bag om halsen og fik revet min telefon ud af den. Heldigvis fandt en sød lokal mand det næste morgen med mit hotelnøglekort i etuiet og ringede for at returnere det.
P
Paul

12-Jul-2019

paul

Gik med min partner i går aftes, fik stjålet min pung, så hold øje med lommetyve
j
james

25-Mar-2019

uden for sæsonen

Kun åbent i weekenden og kun få mennesker i. Stedet ser lidt beskidt ud, men personalet virkede OK. Vindeltrappen til toiletterne er en dødsfælde. Jeg faldt med hovedet først fra toppen! En kombination af, at det er glat og at skulle gå for tæt på de smalle trappetrin.
J
Jean-Paul

13-Mar-2019

Fyre liderlige

Meget godt sted, fyrene var fantastiske og dejlige.
A
Alan

6 Nov 2018

Meget dårligt sted

Dårlig oplevelse, beskidt, ikke rent og ikke sikkert, få af mine venner mistede deres mobiltelefoner og kontanter.
M
Mike

14-Oct-2018

Jeg ANBEFALER IKKE.

Vær forsigtig, forvent at blive lommetyve ovenpå i krydstogtområdet. Tag ikke kontanter med dig xx nogen har stjålet mine penge. Jeg vil ikke tage dertil igen xx Det er meget dårligt, jeg ANBEFALER IKKE.
M
Maze

2 Nov 2018

Intet som dette

Nå, du skal være forsigtig, mens du er sådan et sted, hvis du bærer en masse kontanter, som du ikke har brug for, og så har det løst for nogen at let lommetyv gætte, hvem der har skylden, godt jeg kunne lide stedet, hvor det er ret travlt og ingen mangel af hotte fyre har så meget action, som du kan. Og ja vær forsigtig, jeg elskede og kunne godt lide stedet, som stærkt anbefales.
D
David

8-Sep-2018

Fantastisk, men vær forsigtig

Cruising-området er travlt, og fyrene er liderlige, men forventer at blive lommetyve. Gå derfor ovenpå til krydstogtområdet uden kontanter og ingen telefon i lommen, og du vil klare dig.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.