sitges-gay-strand

Gay Sitges · Byguide

Planlægger du en tur til Sitges? Så vores homoseksuelle Sitges byguide er noget for dig.

sitges-gay-strandSitges "gay beach"

 

Sitges

Sitges er en middelhavskystby, der ligger 35 km vest for Barcelona med nogle af de bedste strande i Spanien.

Det smukke centrum består af smalle gader fyldt med barer, restauranter og butikker, der i modsætning til mange andre spanske kystbyer ikke er blevet ødelagt af overudvikling.

Byen drager fordel af et klima, der i gennemsnit leverer over 300 solskinsdage om året med temperaturer fra 25 ° C til 34 ° C.

Læs mere: Oplev Sitges - Spaniens homoseksuelle by.

homoseksuelle-sitges-travelgayeuropeSitges Gay Pride (fotos fra 2016)

Homoseksuel scene

Sitges har en af ​​Europas længste etablerede homoseksuelle scener, der går over 30 år tilbage. For nylig har byen nydt godt af et skift i sommerfester for homoseksuelle fra Ibiza til Barcelona. Der er et godt udvalg af homobarer og (relativt små) danseklubber, der tilbyder noget for enhver smag.

I løbet af sommeren (juni til slutningen af ​​oktober) kommer homoseksuelle natteliv i gang fra kl. 10, hvor de fleste barer forbliver åbne indtil mindst kl. 3 og danseklubberne indtil solopgang. Der afholdes et antal regelmæssige bøssebegivenheder hvert år, herunder Sitges Gay Pride (juni) og to årlige internationale homoseksuelle bjørnemøder.

Den homoseksuelle scene når sit højdepunkt i de første to uger i august, når strande, barer og hoteller er fyldt op til kapacitet.

For en alternativ aften ude Bøssebarer og Homoseksuelle saunaer i Barcelona kan nås hurtigt og nemt med tog (ca. 30 minutter).

Sitges-gamle bydelSitges gamle bydel

At komme til Sitges

Den nærmeste lufthavn er Barcelonas Aeroport del Prat. Denne internationale lufthavn, der håndterer mere end 30 millioner besøgende hvert år, ligger omkring 20 km fra Sitges by. Der er tre hovedtransportmuligheder fra lufthavnen til Sitges - taxa, bus og tog.

Taxa

Der er en taxaholdeplads umiddelbart uden for ankomsthallen. Rejsetiden er omkring 40-50 minutter og koster mellem € 40-70 afhængigt af tidspunktet på dagen og hvilken sæson du rejser.

Bus

MonBus kører en regelmæssig busforbindelse mellem lufthavnen og Sitges med afgange hvert 30. minut i spidsperioden. Bussen afgår uden for terminal 1. Hvis du ankommer til terminal 2, skal du først tage den gratis bus til terminal 1. Busruten fra lufthavnen kører først til Barcelonas centrum og derefter videre til Sitges. Fra Sitges er ruten direkte til lufthavnen. I spidsbelastningsperioder kan det kun være stående. Klik her for MonBus-webstedet og tidsplan. Prisen for en enkeltbillet er € 4.

Tog

Der er en RENFTE-togstation i lufthavnen, der ligger overfor Terminal 2 og forbundet via en luftbro. Der er også gratis shuttle mellem RENFTE-stationen og Terminal 1. Herfra kan du tage det første tog og stå af ved det første stationsstop - El Prat de Llobregat. Tag et tog på vej mod Vilanova og stå af ved Sitges. Enkeltrejser koster 4.10 €.

Sitges butik

 

Hvor skal man bo i Sitges

For vores komplette liste over anbefalede Sitges -hoteller til homoseksuelle rejsende, besøg vores Siden med homoseksuelle Sitges.

Sitges-promenadeSitges Promenade 

 

Visa

Spanien er inden for Schengen-visumområdet. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for Schengen-visum.

Penge

Valutaen i Spanien er Euro. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Kredit- og betalingskort accepteres bredt. Foto-ID kan være påkrævet, hvis du betaler med kort i nogle butikker.

Elektricitet

220 volt ved hjælp af standard europæiske 2-runde stikkontakter.

Medicin

Spanien har en god national sundhedstjeneste og en lang række private sundhedsmuligheder. Der er et antal apoteker i Sitges, hvor mindst et er åbent uden for normal tid.

Det nærmeste hospital med en 24-timers ulykkes- og akutmodtagelse er imidlertid Sant Camil i det nærliggende Sant Pere de Ribes, (El Garraf) - omkring 10 km fra Sitges. Så du bliver nødt til at tage en taxa. Dette hospital kan tilbyde PEP (Post-exposure profylakse) behandling.

Hospital Clinic, Barcelona giver også PEP-behandling.

Du skal betale for din behandling, så privat medicinsk forsikring er afgørende.

Drikkevand

Vi anbefaler, at du drikker flaskevand.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.