Sitges Gay Danseklubber og fester

Sitges Gay Danseklubber og fester

Sitges klubscene er ikke så stor som Barcelona, ​​men alle de homoseksuelle natklubber bliver meget overfyldte om sommeren, især under Sitges Pride.

Generelt har natklubberne tendens til at få travlt fra kl. 2 til 3, da barerne begynder at vinde ned.

Sitges Gay Danseklubber og fester

Privilege Dance Bar
Placeringsikon

Carrer Bonaire 24, Sitges, Spanien

Vis på kort
4
Publikums vurdering

Baseret på 3 stemmer

Populær stilfuld homoseksuel dansebar, der tiltrækker et ungt publikum, der kan lide de lettere lyde fra retro disco blandet med Ibiza-stil dansespor.

Privilege har 3 barer og et relativt stort dansegulv (for Sitges), der har travlt fra midnat. Åben hver aften om sommeren. Beliggende lige nede på gaden fra Queenz.
Funktionalitet:
bar
Dancing
GoGo Show
Musik

Ugedag: 22:00 - 02:30

Weekend: 22 - 00

Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

Bitch Bar Sitges
Placeringsikon

Carrer Bonaire, Bonaire, Sitges, Barcelona 08870, Spanien, Sitges, Spanien

Vis på kort

Bitch Bar Sitges er en af ​​de mest populære homoseksuelle barer og natklub i Sitges. Lokalet er også vært for dragshows regelmæssigt. Besøgende, der har brug for forfriskninger efter timers dans, kan vælge mellem et bredt udvalg af drikkevarer, serveret af sexede, letpåklædte mænd i baren. Happy hour er fra 8 til 11 hver aften, og drag-shows finder sted torsdag til søndag. 

Sidst opdateret den: 23-Oct-2023

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.