Yard Bar

Yard Bar

Stilfuld bar med privat gårdhave og lækkert personale uden overkrop.

The Yard Bar

Placeringsikon

Rupert Street 57, London, Storbritannien, W1D 7PL

Set tilbage fra Rupert Street med sin egen private gårdhave med udendørs varmelegemer, er The Yard især populær blandt dem, der stadig kan lide at ryge.

Det er et indbydende tilflugtssted fra Londons stress og jag. Udover dens opvarmede gårdhavebar har stedet også en komfortabel loftsbar med balkon, perfekt til at tilbringe lange sommer- eller hyggelige vinteraftener med venner og kære.

The Yard er et af de mest stilfulde homoseksuelle spillesteder i Soho, hvilket også gør det til et perfekt sted til særlige festligheder. Borde og VIP-områder kan reserveres gratis. De kan også holde private fester i deres ovenpå bar. Cocktailmenuen er en af ​​de mest omfattende i byen, også serveret af eye-candy-barmen.

Indgangen er lige overfor Rupert Street bar.

Mon:16: 00 - 23: 30

Tir:16: 00 - 23: 30

Funktionalitet:
bar
Musik
Sats Yard Bar
4.1
Publikums vurdering

Baseret på 35 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

A
Antony

27-Apr-2019

Dyre drinks og uhøfligt personale. De opkrævede to gange for en runde.

Besøgt 24/4/19 - Ginen blev serveret i et meget lille glas. Jeg bad om et større glas med mere tonic. Personalet gav et større glas, men opkrævede derefter mit kort to gange. Vil aldrig gå tilbage her igen.
D
David

13-Mar-2017

Mr

Har intet imod hetero folk på homoseksuelle steder, men de sidste 2 gange jeg gik, var homoseksuelle i mindretal.
R
Robbie

16-Jun-2015

Mandag aften besøg

Har ikke været i The Yard i et stykke tid, men besøgte mandag den 15. omkring kl. 7 for en hurtig drink før middag på den nærliggende Balans. Må sige, at det var meget mere behageligt at tidligere besøg - fuld, men stadig manged for at få en plads, ingen kø i baren. Rigtig god stemning. Den eneste ting at passe på er, at baren serverer dobbeltværelser, medmindre du beder om en enkelt. En pint øl, en pint cider og en (dobbelt) gin en tonic kom til £16.80...
J
Jamie

18-Apr-2015

Udviklere holder sig væk!

Den bedste homoseksuelle bar i London, med mere end en yard - mindst mile. Lad håbe, at de luskede, pengesvindende udviklere holder deres hænder væk fra The Yard.
M
Marc

19-Apr-2014

Favorit Bar

Skriv normalt ikke anmeldelser, men som en stamgæst på The Yard i flere år, end jeg bryder mig om at huske, ville jeg bare sige, at dette bestemt er en af ​​de bedste homoseksuelle barer i London. Den "lukkede" udendørs terrasse betyder, at den er meget mere rummelig end andre som landsbyen. Stilfuld, god stemning og venligt personale, der tiltrækker en fantastisk blanding af overvejende homoseksuelle kunder.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.