Covent Garden Health Spa

Covent Garden Health Spa

Central London sauna for homoseksuelle og biseksuelle mænd.

Covent Garden Health Spa

Placeringsikon

29 Endell Street, London, Storbritannien, WC2H 9BA

Covent Garden Health Spa er førsteklasses London-sauna kun for homoseksuelle og bi-mænd. Funktionerne omfatter dampbad, sauna, åbne brusere, stor jacuzzi, videorum og private hytter.

Der er en loungebar, og massageservice er tilgængelig. Rabatter til fyre under 25 (gyldigt ID kræves) - tjek hjemmesiden for aktuelle tilbud.

Indgangspriser

Indgang: 22 £

Under 30: £12 (med fysisk ID)

25'er og derunder: gratis om onsdagen (med fysisk ID og tilbuddet vist fra et åbent CGHSpa-websted)

Indgang før kl. 14: 00 £

Entré efter 20:00: 15 kr

Massage priser

Fra hovedmassage til helkropsmassage, vi afhjælper enhver spænding, du måtte have.

55 minutter: 65 kr
30 minutter: 55 kr

*Få gratis adgang til spaen, når massagen er reserveret på forhånd

Nærmeste station: Covent Garden

Funktionalitet:
bar
Afslappende hytter
Café
Dampbad
Sauna
Massage
Jacuzzi
Varm pool
Gratis Wi-Fi
Sats Covent Garden Health Spa
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 186 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

K
Keith George

9-Sep-2023

Stadig her?

Jeg kan ikke tro, at dette sted stadig handler? I løbet af tredive år har den konstant genopfundet sig selv og skiftet navn. Alt sammen til ingen nytte. Spar dine £22.00...…
M
Martin

22-May-2022

Martin

2019 var sidste gang jeg var der. Den eneste gang, jeg nogensinde har haft en negativ oplevelse, var, da en af ​​fyrene i saunaen fortalte mig, at det ikke var et sted for gamle fyre, dvs. 80 år som mig. Ellers var personalet, massørerne og klientellet fantastisk. Kan ikke vente på, at den yngre fyr fylder 80 og ser, hvordan den homoseksuelle verden behandler ham.
J
Jason

4-Mar-2022

Ubehagelig

Personalet i denne sauna er uhøfligt over for turister. På billederne ser stedet ud til at være stort, men det er meget lille, og alt er opladet, selv håndklædet. At undgå.
D
Daniel

23-Jul-2019

Daniel

Dette er et dejligt og afslappet rum. Dens meget ren og komfortabel. Personalet aftenen jeg gik werr virkelig venlige og nede på jorden. Anbefale
K
Keith George

29-May-2019

Falske nyheder.

Eventuelle positive anmeldelser om dette sted er skrevet af personalet.
K
Keith George

13-Mar-2019

navneskifter

Hvorfor bliver de ved med at ændre navnet på dette sted? Undgå uanset titel ....
C
Charlie

26 Nov 2018

Fantastisk afslappende sted

Gik for første gang i sidste uge og har været tilbage to gange siden. Ny i hele spa-scenen, så jeg er ikke sikker på, hvad jeg forventede, men glædeligt overrasket. Gode ​​faciliteter og personale klar til at gøre rent. Bestemt et udvalg af fyre der, da jeg gik og slet ikke nøjeregnende. Kommer snart tilbage.
P
Paul

22 Nov 2018

Pletfri

Jeg var i denne sauna i går for første gang. Jeg var lidt bekymret over kommentarerne til deres personale. Det er sandt, de er høflige og korrekte, men ikke ekstremt venlige. Men for at holde en gay sauna så ren og pæn, som de gør, skal du have en lille smule attitude, for at undgå, at kunderne skralder stedet lidt efter lidt. Jeg havde det rigtig godt, mænd i alle aldre og præferencer. Går definitivt tilbage.
J
John

5-Oct-2018

Havde en rigtig god tid

Jeg kom her med en ven tidligere på ugen, efter at have læst anmeldelser fra 2017 forventede jeg ikke for meget. Hvad jeg kan sige er, at jeg fandt personalet venligt og hjælpsomt. Faciliteterne var rene og alle funktionelle. Jeg ankom omkring 4:30, og det var meget travlt, og vi blev til omkring 10:30. Min ven jeg og havde en fantastisk tid med en række af de andre fyre i saunaen. Det er lidt lille, men alt hvad du behøver er der, og det er rent, så jeg var glad. Jeg ville trodsigt gå tilbage. Jeg bemærkede, at de havde en plakat for begivenheder - receptionisten fyren også påpeget til mig. Måske vil jeg tjekke dem ud. Havde en rigtig god tid, du burde prøve det.
K
Keith George

19-Sep-2018

Ustabil

Forfærdeligt sted. Undgå. Uhøfligt personale.
G
Gerry

24 Aug 2018

Ingen velkommen!

Jeg er en nybegynder, så jeg håbede på at komme ned på, hvor og hvordan faciliteterne er. Men intet. Skabet låses ikke, før nogen forklarer om en skive på bagsiden af ​​døren. Er der senge der? Jeg fandt ingen. Faciliteterne fungerer OK, men en atmosfære af nytilkomne skal selv opdage tingene. Da jeg spurgte, hvor bruserne var, hilste et personale mig med hån, da jeg allerede var i nærheden af ​​dem, men ikke vidste det. Jeg vil ikke gå tilbage.
T
Tim

25-Mar-2018

varm

Har gået her i årevis. Pålidelig til varm handling de fleste gange. Altid en vis grad af chance for, hvem der ellers dukker op.
S
Stephen

19-Feb-2018

Rent og relativt smart sted

Besøgte omkring frokosttid, tidlig eftermiddag på en hverdag; det var overraskende travlt - ikke pakket, men nok mennesker til ikke at føle sig alene. Det er meget rent sammenlignet med andre steder, og receptionspersonalet var meget behageligt. Bemærk at entréprisen er nedsat inden kl. Ankom ikke (som jeg gjorde) kl. 2!
A
Alex Alex

15-Feb-2018

jeg er ikke sikker

Var der en fredag ​​aften. Jeg var imponeret over faciliteterne, men det var lidt stille - ikke mange mennesker og ikke meget action. Så jeg havde det ikke så sjovt. Men så slap jeg med en meget varm fyr og gik glad hjem. Hvis du vil have et lidt mere roligt og afslappet sted og et lidt pænere sted, kan du godt lide det her.
S
Spunky

12-Jan-2018

Fantastiske steder og ikke for store

Jeg har gået omkring 20 gange i løbet af de sidste 35 år og har aldrig haft nogen grund til klager undtagen en gang for omkring 30 år siden, da jeg blev nægtet adgang, vel at mærke, jeg var lidt høj på det tidspunkt lol.
S
Samuel

27-Sep-2017

Sexet sauna

Dejligt sted og meget rent. Dejlig bar. Meget høfligt personale. Venligt publikum. Jeg nød. Jeg vil vende tilbage.
M
Marcus

5-Jul-2017

Venter på at tjekke ud

Jeg plejede at gå til denne sauna, da den havde et andet navn. Det er en lille, rolig, men hvis du er i Covent Garden og har brug for lidt tid til at slappe af eller en massage, er det ok. I går havde jeg en forfærdelig oplevelse. Jeg blev omkring 3 timer, ingen af ​​faciliteterne blev kontrolleret. Da jeg gik, var der ingen til at lukke mig ud, så jeg ringede på klokken mange gange og ventede og ventede og ventede... Medarbejderen havde sin cigaret ved døren, og jeg måtte ringe til ham og forklare, at jeg ventede et stykke tid. Han blev aggressiv, begyndte at råbe og truede derefter med at sige 'du vil se, hvad der sker med dig, hvis du kommer tilbage.' Ville du komme tilbage? Ikke mig. Hvis jeg var ejeren, ville jeg tjekke på cctv, før der sker noget mere alvorligt.
E
Enanuele

7-Jun-2017

FANTASTISK STED!

Smukt og meget meget rent sted. Venligt og nyttigt personale. Meget varmt hold, tør sauna og jacuzzi. Jeg elskede det virkelig. Tak fyre for en god tid.
H
Henry

22-Mar-2017

Dårlig teknik

Ikke imponeret i dag. Har brugt dette sted i årevis på besøg i London, da det altid var pålideligt til en anstændig massage og chill out. Havde en times massage i dag. Dårlig teknik, ret brutal for, hvad der skulle være en afslappende og stressende massage...det var sådan en prøvelse, at jeg opgav og gik ud. Det er en skam, da jeg for mit vedkommende vil tage andre steder hen fra nu af.
J
John

29-Jan-2017

Ikke et besøg værd

Hvis du kan lide at være et sted, der har faciliteter, der ikke fungerer, er koldt, en sauna, der aldrig er varm, et dampbad, der har så meget damp som en kedel, og det mest uhøflige personale, du nogensinde kunne støde på, så gå efter det. MEN altså... Hvorfor tænke på det, når der er masser af andre steder i byen, der har mere charmerende personale og en meget yngre kundekreds!
A
Andy

16-Jan-2017

Smukt sted, venligt personale

Gik der en søndag eftermiddag i januar. Meget attraktivt sted, alt på ét niveau. Skifteområde lidt lille og hytter vi så var små med for det meste enkelt, smal madras. Gulvet i dette område var meget glat. Jeg er en ældre fyr og fandt personalet meget venligt og effektivt. Jacuzzi stor og ren, saunahytte god.
K
Keith George

4-Jan-2017

McNee

Forfærdeligt sted. Uhøfligt personale. Undgås bedst....
N
Nekete

8 Nov 2016

Ikke godt nok

Denne sauna ser ud til at være OK, men det er den ikke. Alt er i samme rum. Jacuzzien, tørsaunaen, dampsaunaen og hytterne er placeret i et mellemstort område. Dette er lidt ubehageligt, fordi du i hvert øjeblik ser på alle på stedet (og alle ser på dig). Du kan ikke gemme dig. Jeg kunne ikke lide det. Jacuzzien er som en lille swimmingpool, men vandet er koldt. 15 pund, og du skal forlade fem i receptionen som garanti. Kommer ikke tilbage.
E
E

22-Sep-2016

Ikke besøget værd

Personalet er uhøfligt her. Ikke imødekommende. Meget få kunder.
R
Robert

22-Jul-2016

Fantastisk sted!!!

Jeg gik der et par gange. Meget ren, stor jacuzzi, meget varm sauna og damp. God bar. Venlige mennesker og personale. Jeg kommer snart tilbage.
P
PAULO

5-Feb-2016

BEDSTE SAUNA

Dejligt, smukt og rent sted. Dejligt personale. Elsker det.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel