Ringen Privat

Ringen Privat

The Ring Private

Placeringsikon

Calle Amparo 78, Madrid, Spanien

Åbnet i 2013, The RING er en privat bøssekrydstogklub med 500 m² legeplads til mænd, der søger uhæmmet sjov.

Faciliteterne omfatter våde områder, bur, fangehuller, labyrinter, håndjern og alt det nødvendige værktøj. Medlemskab påkrævet (10€ for en dag; 20€ for en uge). Lukket mandage og tirsdage.

Hverdag: ons-tors: 7 - 2

Weekend: fre-lør: 9 - 5; Søn: 30-7

Funktionalitet:
bar
Maze
Afslappende hytter
Mørkt rum
Kun voksne
Krydstogt / fetish
Sats Ringen Privat
2.3
Publikums vurdering

Baseret på 177 stemmer

A
Anonymous

20-Jul-2019

Mange hot fyre og masser af action!

Gik på en fredag ​​aften (lørdag morgen) omkring kl. Havde det meget sjovt her med flere hotte fyre. Crowd var for det meste 2'erne - 30'erne, de fleste i ganske god form, og flere MEGET VARME muskuløse og smukke fyre. Tonsvis af action. Var ret travlt indtil omkring 40:4 eller 30:5 am. Mange områder at lege... et par private rum, men de fleste fyre har det sjovt offentligt. Vil anbefale et besøg, hvis du er i Madrid og leder efter noget sjov ;-)
J
Julio

27-Apr-2019

Sjovt sted!

Jeg var der for første gang fredag ​​aften, og det var pakket! Mænd overalt og alle ønsker handling. Som nævnt i en tidligere anmeldelse er det et stort rum og kan være overvældende. Alle typer mænd kan findes fra 30 år og opefter. Jeg anbefaler stærkt dette sted!
J
Julio

27-Apr-2019

Stor plads og bedste cruising nogensinde!

Dette var min første gang der, og som tidligere nævnt er det enormt og kan være lidt overvældende. Når det er sagt, var der så mange fyre der, at det er svært at vælge, hvem man skal spille med først. Kondomer og glidecreme er overalt. Det har noget for enhver smag. Du skal registrere dig, når du kommer dertil, men alt var nemt at gøre. Jeg vil vende tilbage mange flere gange.
M
Mikey

25-Jun-2018

Næsten for meget!

Gik omkring kl. 1 på en lørdag morgen (fredag ​​aften). Et ekstraordinært sted. Store, mange forskellige rum og kan være forvirrende. Det er temmelig godt holdes, så ikke som et snusket miljø som nogle steder. Slynger, nogle meget mørke områder, lille rygerum. Klokken 1 var den fuld af nøgent kød. I nogle områder chattede folk, men for det meste var der fuld aktivitet. De (meget) mørke områder var fulde af vridende, jamrende, udsvævende kroppe. Handlingen var upersonlig og objektiveret. Gode ​​ting! Den eneste kritik af dette sted er, at det er så stort og så fyldt med kød, at det kan være lidt overvældende.
M
Matt

5 Nov 2017

Stor klub, alle klar til det!

Jeg gik i aften. Forskellige udvalg af fyre alle nøgne og liderlige. Alle er klar til det og meget sexede. Drikkevarer er også billige. Ville helt sikkert gå igen
M
Mikey

9-Jul-2017

God cruising en lørdag aften

Var her omkring 1.30. Alle nøgne. Det er en stor klub og kan være forvirrende i starten. Masser af forskellige åbne områder og har et par hytter. To store komfortable sejl (selv om der skal fodstropper). Attitude af fyre var fuld på. Alle så ud til at ville have handling. Lille rygerum. Som en tidligere anmelder sagde, er dette den bedste cruisingklub i Madrid. Og meget venligt personale.
M
MadridFun

26-Sep-2016

Det bedste i Madrid - så meget action

Dette må være den bedste krydstogtklub i Madrid. Når du har indtastet, har du skabe til at lægge dine ting i. Der er bar ovenpå. Så går man ned i kælderen for at lege områder. De fleste fyre er nøgne, dette er et nøgent sted. Nogle i donkrafte, men de bliver normalt nøgne efter et par timer. Efter kl. 2-3 er alle nøgne. Store legeområder, boksering i midten. Få sengebåse, men sjovest ude i offentligheden. Kondomer og glidecreme er bredt tilgængelige. Perfekt sted at være nøgen og lege hele natten. Blandet alderen mandligt udseende skare. Omkring 20-30 fyre lørdag aften. Separat legeplads til vandsport. Stedet er meget rent, personalet går rundt og gør rent. Højt anbefalet!
E
Eddie

4-Mar-2016

Meget sjovt

En masse action med hot guyz
M
M

30-Jan-2016

stedet er godt

Stedet er godt, rent, ingen holdning. Aldersinterval starter for 30+, selvom du finder nogle (mange) gamle mænd, men dette er typisk et lignende sted. Jeg plejer at gå på fredag ​​aften start 11:30, denne nat er altid overfyldt. Kondomer og glidecremer er overalt. Tingene er meget venlige (fransk og engelsk). Faciliteten er enorm, godt opvarmet og har aircondition om vinteren og sommeren. Tingene renser periodisk tilladelserne. Alt i alt er stedet godt. Du skal tilmelde dig, før du går indenfor. Der er skabe til at lægge dine ting samt et rygeområde. Jeg anbefaler det.
L
Luca

19 Dec 2015

Rigtig sjovt her.

Jeg gik glip af, hvor mange fyre jeg havde her. Nogle gange et par top og nogle gange et par nederste. Det er dog et fantastisk sted for gruppesjov! Personalet er meget venligt. Især den sorte fyr til indgangsdøren!
R
Randy

8 Aug 2015

Stor klub, meget varm og sexet, når det er travlt

Dette er en stor klub med gode faciliteter. Fantastisk på en travl aften, generelt flot, oppegående publikum, midt i 30'erne til 50'erne, hvilket for mig er en stor aldersgruppe. Ikke for meget attitude. Har været der et par gange. I aftes, fredag ​​i begyndelsen af ​​august, var der ret travlt med omkring 60 fyre. Havde en god tid. Anbefales stærkt.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.