Gay Madrid Services

Gay Madrid Services

Vores samling af andre homoseksuelle virksomheder, tjenesteudbydere og LGBT-organisationer i Madrid

Der gøres alt for at sikre, at de oplysninger, der offentliggøres på dette websted, er nøjagtige og informative. Dette websted er kun til information. Det er ikke beregnet til at erstatte en konsultation med en behørigt kvalificeret læge. TravelGay.com er ikke ansvarlig for oplysninger, der gives personligt på ethvert sted, der er vist på webstedet, og rådgivning foretages efter brugerens skøn.

Gay Madrid · Tjenester

Madrid Orgullo (MADO)
Placeringsikon

Madrid, Spanien

5
Publikums vurdering

Baseret på 3 stemmer

Årlig homoseksuel fest, der finder sted i Chueca homoseksuelle landsby i Madrid. Denne begivenhedsrige LGBT Pride Week byder på udendørs koncerter, sceneoptræden, dansefester, udstillinger, film, kultur, sport og meget mere.

Højdepunktet i Madrid Orgullo er den farverige parade, der har tiltrukket mere end to millioner tilskuere hvert år.

Madrid er hjemsted for flere hundrede homo-/homovenlige virksomheder (restauranter, caféer, barer, natklubber, saunaer, butikker, fitnesscentre, hoteller osv.). Så det er ingen overraskelse, at MADO er den største begivenhed af sin art i Europa og en af ​​de vigtigste i verden.

Sidst opdateret den: 26-Jan-2024

Grupo HOT
Placeringsikon

forskellige spillesteder, Madrid, Spanien

4.3
Publikums vurdering

Baseret på 3 stemmer

I over et årti har Grupo HOT etableret sig som Madrids førende homoseksuelle festarrangør for bjørne, buttede og modne mænd (selvom alle er velkomne).

HOT er vært for det internationalt anerkendte 'HOT Bears Party', en uge med begivenheder, aktiviteter og fester for bjørne, der afholdes kl. HØJT og deltagende spillesteder.

Tjek Facebook for kommende begivenheder.

Sidst opdateret den: 26-Jan-2024

Centro Medico Open House
Placeringsikon

Calle Atocha 117, Madrid, Spanien

Vis på kort
2.8
Publikums vurdering

Baseret på 21 stemmer

Gay-venlig, privat medicinsk klinik med engelsktalende personale. Open House tilbyder rådgivning og STD / HIV-blodprøver.

Besøg webstedet for åbningstider.

Nærmeste station: Atocha, Anton Martín

Ugedag: 10:8 - XNUMX:XNUMX

Weekend: lukket

Sidst opdateret den: 8-Jun-2024

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.