Trin Madrid

Trin Madrid

Step Madrid

Placeringsikon

Costanilla de los Capuchinos 1, Madrid, Spanien, 28004

Step Madrid, tidligere kaldet The Paso, er en populær homoseksuel bar i Chueca, der tiltrækker alle typer fyre. Det er dog især populært blandt bjørne og deres beundrere.

Baren har videoskærme, der afspiller musikvideoer og et lille mørkt rum i ryggen. Venligt personale og atmosfære. Pakket selv i weekenden og stadig ret travlt på hverdage sammenlignet med andre homoseksuelle barer i området.

Ugedag: 20:00 - 03:00

Weekend: 20 - 00

Nærmeste station: Chueca, Gran Via

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Musik
Sats Trin Madrid
3.8
Publikums vurdering

Baseret på 29 stemmer

A
Alan

26-Jul-2015

Turister opkrævet

Jeg besøgte denne bar på grund af din anbefaling på dit websted. Desværre blev jeg oplevet en diskriminerende for alle homoseksuelle mennesker, der besøgte denne bar i Madrid. Ejeren, der normalt sidder uden for baren, sælger kun adgangsbilletter til turister, der kommer ind i denne bar. (overpris billet, priserne indeni er meget lavere). De lokale kommer gratis ind og ingenting. Jeg oplever, at vi homoseksuelle bliver diskrimineret nok i det daglige, og vi har ikke brug for en diskrimination i det homoseksuelle samfund, når vi besøger andre lande. Jeg beder dig derfor om at annullere denne placering fra din liste. Kan slet ikke anbefale det. Det er virkelig forfærdeligt og ikke rigtigt at blive snydt. Jeg talte med personalet i baren, og de fortalte mig, at de vidste om det, men at de ikke kunne gøre noget ved det, for det var ejeren, der besluttede det. Så venligst boykot dette sted. Der er nok andre barer og steder, der tjener det homoseksuelle samfund på en retfærdig og underholdende måde.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.