Omklædningsrummet

Omklædningsrummet

For dem, der kan lide tingene lidt mere grove.

The Locker Room

Placeringsikon

6-8 Cleaver Street, London, Storbritannien, SE11 2DP

Omklædningsrummet

Denne rene, moderne og komfortable sauna er et af de mere 'hardcore' steder i London for dem, der kan lide at spille lidt mere barsk. Omklædningsrummet, der opererer i hjertet af Kennington og er frisk efter en omfattende renovering, er en af ​​Londons bedst bevarede hemmeligheder. Med plads til godt 20 fyre er der masser af plads til at læne sig tilbage og nyde varmen i dampbadene og saunaerne!

"Vov dig ind i vores mørke labyrint af pulserende legerum, private afslapningskabiner og bruseområder, som du kan bruge alene eller sammen med din partner. Der er rigeligt med krydstogtpladser til ukompliceret sjov – eller hvis der sker for meget, så tag med os til en kop kaffe i kulden -out lounge. Uanset hvad du leder efter, så finder du det i omklædningsrummet. Vi håber, at dette fascinerer og ophidser dig til at udforske stedet." 

Ugedag: Mandag - søndag: 11:00 - 12 midnat

Nærmeste station: Kennington eller Vauxhall

Funktionalitet:
Gratis skabe og luksushåndklæder
Gratis te
kaffe og filtreret vand
20 mand sauna
16 mands dampbad
3 x Legerum
3 Power brusere
12 private afslapningshytter
Sats Omklædningsrummet
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 197 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

D
Darryl Wadley

6-Mar-2024

Darryl

Jeg har gået her i 25 år nu, jeg startede ungt og er vokset op med det, der plejer at være en ældre skare her oftere end ikke, et pænt udvalg af typer, gode, rene faciliteter, godt personale (det eneste uhøfligt medarbejder er blevet fyret), jeg synes, tirsdage og søndage er mine personlige yndlingsdage, men de nøgne kammeraters dage (første torsdag i hver måned) og de nøgne dage (første lørdag i hver måned) er rigtig gode dage at gå også, især sidstnævnte er simpelthen fyldt med fyre, plus det er den billigste gay sauna i London (hvis ikke landet).
S
Steve Marriott

2-Mar-2024

Min favorit sauna i London

Har været her i mange år og set et par ændringer. Frøken frække smukke Richie. En god blanding af mænd her. Venlig atmosfære. God størrelse dampbad og sauna. Gratis te og kaffe. Tilpas prissat adgangsgebyr.
M
Mike chisholm

3-Sep-2023

anmeldelse september 2023

Alle disse anmeldelser er forældede. Gå ned i LOCKER ROOM og tjek det selv ud.
R
Richard

16-Feb-2020

Pleasant

På trods af manglen på en jacuzzi fandt jeg saunaen var næsten perfekt. Det gode: - Behageligt personale. Især én, hvis navn var Richard (tror jeg). - Personalet gjorde rent regelmæssigt. -Hvis du er der for et langt besøg, og du falder i søvn, er der ingen, der har noget imod det. -Te, kaffe er tilgængelig uden omkostninger. Den eneste tilgængelige snack er Pot Noodle. -Dyre varer i automaten. -Jeg var heldig at møde en sød 23-årig fra Luton, da jeg besøgte. -Nærmeste undergrund er Kennington.
A
Alex

17-Jan-2020

God blanding af mænd.

Jeg havde en fantastisk tid på dette sted ved flere lejligheder. Jeg bemærker, at om dagen er der en ældre crowed, men om natten er mængden yngre samlet set en god blanding af mænd. Dette sted er mere afslappet end andre saunaer, hvilket giver det en fantastisk atmosfære.
J
Jon

14-Jan-2020

Jon

Tænkte jeg ville prøve dette spil igen stor stor fejl personale Meget uhøfligt ved døren belastning af våde håndklæder nede på gulvet nedenunder og hele stedet kunne klare sig med en dyb rengøring meget stille samt totalt spild af penge tilbage efter 20 minutter bedt om en refusion og den udenlandske fyr. På døren var meget uhøfligt og fik ingen refusion.
j
jo

5 Dec 2019

stor værdi

Har været der et par gange, får mere travlt i weekenden og vil helt sikkert besøge igen. Altid venligt personale og billigere end de andre i nærheden. Der er altid action i dampbadet.
D
David

17-Oct-2019

Ben

Jeg har været der to gange i de sidste par uger, og begge gange blev jeg mødt af venligt personale. Kundekredsen var lidt ældre, men der var nogle yngre fyre og inden for min aldersgruppe, så jeg havde en fantastisk tid!!!
b
bill

4-Jun-2019

fantastisk afslappende sauna

Jeg finder dette en af ​​de hyggeligste saunaer i London, især onsdage og fredage, hvor personalet er meget imødekommende, unge og gamle. Plus den gratis te og kaffe og de lækre kiks er en behagelig overraskelse.
G
Gary

7-May-2019

Sperm i din bukseaften

Gik til undertøjsaften, men kun nogle få var desværre klædt ud. Ret travlt kl. 9 med blandet publikum, jeg var yngst, men mange fyre i 30'erne, 40'erne og 50'erne. Mødestedet er ok, som andre sagde, og alle værelser fungerer godt. Jeg spillede med et par andre i jockstraps og mine trusser fik masser af opmærksomhed fra ældre publikum, så havde en sjov aften.
B
BRIAN A

6-Oct-2021

Hot pik

Hvilken ugedag er det på?
m
moscardini

11-Apr-2019

Aldrig set en værre sauna

Beliggenhed: Stå af ved stoppestedet Kennington og gå ind i dette smukke kvarter, indtil du når den meget synlige indgang. Type kunde: Hvis du ikke kan lide gamle mennesker eller overvægtige mænd, skal du ikke gå ind i denne sauna. Struktur: Forfærdelig. Et af de rum, der bruges som sauna, opvarmes af en el-radiator, der er tilsluttet en stikkontakt uden for rummet. Det er overflødigt at sige mere. Rengøring: Dårlig. Priser: For høje for det, den tilbyder. Råd til kunder: Hvis du leder efter afslapning i et SPA, så gå til et for en lige kundekreds; London er fuld af dem. Hvis du leder efter sjov med søde fyre, er det nytteløst for dig at komme her. Tips til lederne: Saunaen er meget travl og de gamle virker glade, så set fra dit synspunkt er alt ok. Det er overflødigt at give råd.
F
Frank

7-Apr-2019

Første gang

Første gang på denne type mødested. Var ikke sikker på, hvad jeg skulle forvente, men nød mig virkelig. Let at få action og ønsker at gå tilbage til den anden nat for damerne. Kom helt sikkert dertil.
m
mike blue

7-Apr-2019

For ældre fyre

Jeg var der en fredag ​​aften. De fleste kunder var ikke min type. Dørmanden var dog meget sexet og sød. Det er ærgerligt han ikke ville være med til festen ;)
H
Howard

6-Apr-2019

Locker Room er en fantastisk klub

Locker Room er en fantastisk klub
H
Harry

3-Mar-2019

Et indbydende sted uden holdning.

Vi tager ofte hertil på vores rejser til London. Stedet er rent, personalet er hjælpsomt, opmærksomt og venligt og klientellet er meget blandet med hensyn til alder, form og etnicitet... hvilket betyder, at der normalt er en god blanding. Dette er en af ​​de billigere London saunaer og er relativt let at finde fra Northern Line. Du skal være forsigtig med de glatte gulve nedenunder og også være opmærksom på, at der ikke er nogen jacuzzi (hvilket er grundene til, at jeg gav faciliteterne tre ud af fem stjerner). Ikke desto mindre, giv denne sauna en chance, hvis du leder efter action i afslappede, venlige omgivelser.
h
hall

3-Mar-2019

Er omklædningsrummet uærlig virksomhed?

Jeg gik til omklædningsrummet kl. 6.15 i aften (02/03/2019) efter at have slået op på deres hjemmeside, som ser ny og meget imponerende ud. Det tog mig en time at komme dertil, kun for at blive mødt af et surt personale, der bad om entré på 23 £, selvom der stod £20 på webstedet. Da jeg spurgte prisen, insisterede han på, at adgangsgebyret var £23. Da jeg viste ham skærmbilledet af hjemmesiden med prisen og spurgte ham, hvornår prisen var steget, besluttede han, at han ikke kunne engelsk – og samtalen sluttede. Jeg sagde til ham, at jeg ville skrive en anmeldelse – og han grinede. En virksomhed, som Locker Room, der annoncerer én pris på deres hjemmeside og derefter åbenlyst hæver prisen, når kunderne ankommer, producerer en bedragerisk hjemmeside. Bedrag er en handling af uærlighed, og det følger heraf, at omklædningsrummet er en uærlig forretning. Jeg vil råde enhver, der tænker på at besøge omklædningsrummet baseret på deres hjemmeside, til at tænke sig om to gange, da oplysningerne på deres hjemmeside, selvom de er imponerende, er falske. Jeg håber, at omklædningsrummet vil ændre deres hjemmeside, så den afspejler korrekt information, og desuden ansætte medarbejdere, der kan og vil tale med kunderne – i stedet for at gemme sig bag et fremmedsprog for at undgå kommunikation. Det er uheldigt, at denne sauna i øjeblikket behandler deres homoseksuelle kunder med så respektløshed.
H
Howard

5-Feb-2019

EN fremragende internationalt mangfoldig klub

Locker Room er en fantastisk gay sauna klub. Jeg har været deres faste kunde konstant siden 2000. år. Jeg elsker denne meget afslappende og venlige gay sauna klub, endnu bedre end en massage afslapning den giver, meget pænt og rent og professionelt, passet af en flåde af deres meget ekspert personale, der er meget venlige og smukke og professionelt erfarne, at møde og træne forskellige situationer uanset din race køn religion udseende.
I
Ian Mowat

12-Jan-2019

Forbedring i de seneste år

Den nyligt udvidede del af omklædningsrummet er fantastisk med den nye sauna. Nedenunder er der stadig våde håndklæder på gulvet ved bruserne. Svømmebassinmåtter ville være bedre under foden. Det gamle dampbad ovenpå var pænere, men det nuværende ville være ok, hvis det ikke lå ved siden af ​​rygerummet og derfor lugter af røg indenfor. Er det virkelig nødvendigt at have et rygerum i disse dage, kunne de fjerne det og erstatte det med en dejlig jacuzzi eller bedre dampbad. Kunderne var ældre fyre og tilsyneladende mange bi-fyre.
Z
Zack

8 Dec 2018

Elsker den nye tilbygning og den nye sauna.

Dette sted er altid godt. Det er altid holdt rent, selvom rodet nogle gange skyldes, at dovne kunder ikke lægger ting i skraldespandene. Jeg mener, hvis du lægger en kondomindpakning i toilettet, er det DU, der er skyld i, ikke personalet. Den nye saunaudvidelse er fantastisk - de overtog pladsen, hvor frisørsalonen var, og den har nu fået et nyt stort tv-område, nogle flere sengekabiner, toilet og helt ny sauna, dobbelt så stor som den anden. Den gamle bliver nok en slynge eller mørkt rum, efter hvad jeg har fået at vide.
M
Mark

14-Sep-2018

Præcist billede

Ved at læse alle anmeldelser kan du få et ret præcist billede. Som mødested mangler omklædningsrummet bestemt visse funktioner. Der er ingen jacuzzi, saunaen og dampbadet er ret små, der er meget begrænsede private værelser, og disse er ubehagelige og ofte ikke rene. Hele bygningen trænger til at blive opdateret, selve skabene er gamle, og nøglerne fungerer muligvis ikke. Der er også meget begrænset aircondition eller opvarmning, så det er enten for varmt eller for koldt i de generelle områder. Blandingen af ​​mennesker er meget varieret, og det er rigtigt, at der er meget lidt attitude. Men fordi mange af fyrene er stamgæster, har de en tendens til at sidde og se tv eller lave ingenting. Du får dog hvad du betaler for, og dette er den billigste sauna i London. Også, hvis du tilfældigvis møder mennesker, du kan lide, er det næsten ligegyldigt, hvordan stemningen er.
M
MOSHE

18 Aug 2018

Min yndlings London -sauna

Jeg har en tendens til at gå der midt på ugen, middag, så det er ikke på sit travleste. Det gode: Lille facilitet, venligt, faktisk charmerende personale - Rich er munter, holder stedet rent, har et venligt ord for alle, sandsynligvis den bedste fyr, de har. Publikum er generelt på den modne side, folk er snakkesalige, venlige og afslappede. Jeg har været i større, mere sofistikerede saunaer (i Tyskland og over hele Europa), men ingen steder så behageligt som The Locker Room. Det dårlige: trænger til en opdatering, nogle skabe defekte.
T
T

23-Jul-2018

Omklædningsrum sauna- Frygtelig/ sanitetsafdeling bør lukke det

Frygtelig - nasty- kælder - Ingen aircondition - gamle fans - beskidt. Sanitet burde lukke det ned - det er næsten farligt.
A
Andrico

20-Apr-2018

Ingen jaccuzi !!

I kabinerne ingen skabe og ingen madrasser til at have det sjovt ordentligt og ingen jacuzzi hvorfor??
T
Tony

23-Jan-2018

Det er hvad det er, få det til at ske!

Jordnær sauna, ingen dikkedarer her, kunne gøre med opdatering, men det er ikke Homes and Gardens ffs! Personalet har altid været meget venligt og hjælpsomt, når jeg har besøgt, gratis læskedrikke. Lidt nedslidt, ja, men hvis du leder efter action, finder du det... Generelt venligt og forekommer mig som en almindelig skare, du skal bare snakke med folk, hvem ved hvad det kan føre til? hvis du er standoffish, så sikker på at du bliver skuffet, række hånden ud og røre ved... Kom ikke her ofte, men formår altid at have det godt.
D
Dvir

14-Jan-2018

Undgå.

Jeg gik der lørdag aften, og der var næsten ingen mennesker. Jeg er 35 og jeg var den yngste der. Desuden er selve stedet urent, og cellerne er ubehagelige at være i - skabene lukker ikke ordentligt.
p
phill

5-Feb-2018

Phill

Gik lørdag. havde en god tid.
M
Michael

6-Jan-2018

Min yndlingssauna i London

Jeg synes, at denne saunas lillehed og personalets venlighed og mændenes lyst til handling bare fungerer perfekt. Så mange saunaer handler om holdningen hos personalet, kunderne eller bare en kombination af begge. Det, jeg kunne lide ved dette, er, at der var en intimitet i en stor by som London, som bare føltes rigtigt, og handlingen var fantastisk.
B
Ben

19 Dec 2017

Min nye favorit

Har ikke været i London i et par år. Jeg plejede at gå til Chariot på Shoreditch. Nu hvor det er væk, tog jeg over til The Locker Room på min 11-timers pause mellem flyvninger. Elskede det! Jeg blev budt velkommen ved døren, fik den laveste entrépris i London og fandt stedet fyldt med søde mennesker i forskellige aldre, kropstyper og etniciteter. Alle kom her for at spille. Stedet er gammelt, og det kan ses overalt, men det er rimeligt rent. Jeg havde en fantastisk tid, og dette er nu min nye favorit i London.
A
Anton

15 Nov 2017

Bare et sted for mig

Har lige været der i aften. Ankom omkring kl. 6 og gik helt tilfreds omkring kl. 8.30. Stedet er kompakt, men bygget på en meget god måde at spille på. De fleste af fyrene er bare min yndlingsalder, som er 40+ og meget interesserede i at spille. Havde det meget sjovt. Bliver stadig i London i et stykke tid, så gå helt sikkert igen.
S
Seamus

19-Oct-2017

Mit besøg

Dejligt venligt personale, blandet skare i forskellige aldre med masser af offentlig sjov udstillet - hvad man ikke kan lide!!
S
Stephen

13 Aug 2017

Plads til forbedring

Dette sted ser ud til at være etableret for 20 år siden, og intet har ændret sig siden da. Ikke moderne, ingen opdaterede faciliteter. ... ikke desto mindre personalet er venligt og opmærksomt.
j
john

1 Aug 2017

John

Virkelig rart sted, rent venligt personale og hurtig til at reagere på vanskeligheder og ulykker / pænt læs af fyre.
G
Gilles

19-Jul-2017

venligt personale, meget lille og ingen handling

Overraskende nok har London kun få steder til varme dates. Og selv dem kan sammenlignes dårligt med klubber i Paris, Berlin eller Bruxelles. Jeg havde forventet mere action på dette sted. Fire personer inklusive mig, meget lille, varm, våd og ikke godt ventileret... Rimeligt prissat, men stadig for dyrt, hvis der ikke er nogen inde. Jeg ville ikke gå igen...
V
Víctor

20-Feb-2017

Masser af sjov! Elskede det!

Brugte til at gå til Charriots Shoredicht og følte mig lidt desperat efter at finde et nyt mødested. Jeg besøger denne lille sauna. Positivt: 1 - stor værdi for pengene, £10 før kl. 1 og £13 efter, te, kaffe og kiks gratis og godt prissat læskedrikke og snacks. 2 - super venligt personale. De spørger endda om dit navn, den smukke unge mand blev ved med at kalde mig Mr. V. Jeg troede jeg havde en chance, da han sagde jeg var smuk og blev ved med at kalde mig smuk, indtil jeg lagde mærke til at han kaldte smuk til alle! Lol! 2- god sauna og hammam. 3- personer går efter sex ikke for at paradere 4- meget god blanding af mennesker, og de er ikke generte for at engagere sig i seksuelle aktiviteter i offentlige områder. 5 - let at finde 6 - store brusere Negativt: 1 - selv om konstant rengøring af stedet har set bedre dage. Især området omkring dampbadet (indgangen) skal ordnes. 2 - området nedenunder er ret køligt. Som du kan se, er der flere positive end negative. Det vigtigste: På 3.5 timer havde jeg [action med] 15 mænd... Jeg er en stor bjørn, og jeg havde det rigtig sjovt!
D
David

12-May-2018

Lang levetid til omklædningsrummet!

LR er den bedste sauna i London! Tjenesten er fantastisk!!
A
Andrew

13-Jan-2017

Vi har brug for jacuzzi !!

Hvorfor er der ingen jacuzzi i denne sauna ??
D
Dave

18 Dec 2016

Spild ikke din tid

Jeg har det dårligt med at sige dette, fordi personalet er super venligt og entréen var rimelig (£ 13), men jeg ville ikke gå her igen. Stedet er trangt, faciliteterne virkede lidt nedslidte, og det lugtede overalt. Dampsaunaen var ikke rigtig varm, så jeg gik efter et par minutter, bruserne var kolde, og hele nedenunder lugter som en dårlig kombination af fugt og cigaretter. Jeg vil sige, at den tørre sauna var god, og blandingen af ​​fyre var overraskende god - et par gamle fyre, et par varme muskuløse fyre, en skægget fyr, en anden bjørn og et par fyre imellem. Apropos bjørne - for en sauna, der henvender sig til en mangfoldig skare, gav de mig et lille håndklæde, som jeg ikke kunne vikle rundt om min talje.
w
w0rms

4 Dec 2016

w0rm

Har været her et par gange og må sige, at det simpelthen er fantastisk! Venlig, god atmosfære og faciliteter og klientel er lige så stor og respektfuld også. Glemte at nævne, at dette sted også er fremragende værdi! Var nervøs igangværende min første gang, som var den første sauna, jeg har været i, men blev gjort til at føle sig velkommen på få sekunder!! Boderne har også skærme, hvilket gjorde det meget liderligt, når de blev låst inde med nogen, kendte ikke til slyngerummet, men vil vende tilbage for at undersøge det, forhåbentlig på drenge- og fars aften.
A
Adam

24 Nov 2016

Dejligt sted.

Et dejligt sted. Meget venligt personale
J
Jason

9 Aug 2016

Meget ghetto

Spild ikke din tid. Pleasuredrome er meget bedre, meget renere. Dette sted er lille, lugter som cigaretter og virker meget ghetto.
P
Phil

2 Aug 2016

Hjemmeside fungerer

Saunaens hjemmeside fungerer nu - så den viser alle detaljer om arrangementer. De er også på Facebook og Instagram nu - alle fra juni 2016.
P
Phil

2 Aug 2016

Omklædningsrumsinformation online

The Locker Room har nu en opdateret hjemmeside med al den aktuelle information om, hvilke begivenheder der finder sted. Der er nu en aktiv side på Facebook og Instagram - så du er velkommen til at tjekke det ud, skrive kommentarer/anmeldelser og stille spørgsmål. Det er stadig det hyggeligste sted i London - og dets kunders og personales nul-attitude er det fantastiske ved stedet. Ligesom den 'totale nøgenhed altid velkommen'-etos her. Nogle gange er der obligatoriske nøgen sessioner, hvor du SKAL være helt nøgen. Igen er det på deres websteder at sige hvornår.
D
Daniel

20-Jun-2016

Strålende sauna

Hvis du leder efter champagne, jacuzzier og opvarmede udendørs terrasser, så er dette ikke spaen for dig, hvis du leder efter noget action, så er dette langtfra en af ​​de saunaer, der leverer hver eneste gang. Lederen af ​​denne spa er også utrolig venlig og kan også lide at have det sjovt, hvilket jeg opdagede, efter at jeg ubevidst havde afsluttet ham gennem et gloryhole nedenunder. Jeg er sej med det her, men det ville have været fedt at få et heads up først, for nu er det lidt akavet, når jeg ser ham i receptionen, men ikke desto mindre er han en rigtig flink fyr, og han klarer saunaen godt.
B
Bob

30-May-2016

Skuffet, men ikke afskrækket

Har været i denne sauna et par gange nu. Første gang jeg elskede det. Ensindede fyre. Masser af karakter (lidt laset på steder, men rent). Fantastisk manager. Meget varmt dampbad, som jeg kan lide. Nu sidste gang jeg gik, var jeg meget skuffet. Deres hjemmeside havde været nede i evigheder, og jeg ville gerne vide, hvad der skete på torsdag, da de har mange temadage. Jeg ringede til dem og talte med en medarbejder, der var sød, men som ikke havde en anelse om, hvad der skete, da de datoer, han havde løb ud i onsdags, og jeg ringede til dem i tirsdags. Ok sejt intet problem, jeg er easy going. Da jeg ankom torsdag fik jeg at vide, at det lukkede kl. 6 for lesbiske. DAM, har glædet mig til dette i omkring en uge og har nu kun 45 min til at være heldig. Jeg var ikke glad, som du kan forestille dig, men vil vende tilbage, hvis det ikke bliver ved med at ske.
J
Jason

18-Apr-2016

Jason

Jeg besøgte omklædningsrummet for første gang i sidste uge, og jeg må sige, at det er et fantastisk sted, meget mere personligt og lille og malerisk, men alt så nemt at finde dit eget rum, hvis du har brug for et besøg værd
l
luis

21-Mar-2016

Bedste sauna nogensinde

Personalet er virkelig venligt og stedet er virkelig rent med en gratis kaffe.
G
George W.

12 Dec 2015

Effektiv!

Det kræver kun én tilslutning at lave en vellykket aften på et badehus, og da jeg besøgte The Locker Room, havde jeg fire. Så aftenen var vellykket, selvom badehuset er åh så lille og beskedent indrettet. Kunderne er ikke de yngste eller de stærkeste i hele London, men de er der af den rigtige grund, og de spilder ikke tiden. Hvis du ønsker at blive lagt, vil The Locker Room levere. Hvis du leder efter en overdådig spa, hvor du kan forkæle dig selv... fortsæt med at lede.
M
Masa

18 Nov 2015

Anbefaler virkelig dette sted!

Hvor skal jeg starte. Jeg købte en weekendbillet på 20 pund. Som udgangspunkt kan jeg gå ind og komme ud fra fredag ​​til søndag så mange gange som muligt. Da jeg var en gæst, kunne jeg nyde både London og Londons mænd. (@ ̄ρ ̄@) Personalet er alle venlige og sjove, og det lader til, at der er almindelige mennesker, og de var også søde mennesker. Jeg følte, at de hele tiden rensede hele området, og jeg følte mig godt tilpas ved at bo der. Når vi taler om sjov, så får jeg altid nogen at lege med, da jeg er en nybegynder, kan jeg få fordel. (≧∇≦) Jeg har allerede bedt min ven om at besøge der. Deres aldersgruppe er sandsynligvis 35 op. Så hvis du leder efter folk i 20'erne, er dette sted måske ikke ideelt, men alle de mennesker, jeg mødte, var søde og blide. Jeg er i øvrigt asiatisk. Jeg vil virkelig gerne have, at asiatiske mennesker, der kan lide 35 plus mennesker, besøger der og møder alle herrerne inklusive personalet!!
P
Per

9-Jul-2015

En lokal stemning

Dette sted har brug for en ordentlig gennemgang.Stedet føles som en behagelig lille lokal butik nede på gaden. En meget venlig ejer, der gør alt for at få dig til at føle dig velkommen og passe dine behov. En lokal skare, der ser ud til at kende hinanden og også nogle nytilkomne. Først og fremmest er den stadig meget lille, selvom den er renoveret. Enten kan du lide dette og synes, at det tilføjer stemningen, eller også kan du, som jeg gjorde, finde det en smule klaustrofobisk. Publikum er især ældre, selv porno er af ældre mænd nu og da. Så perfekt, hvis du er til det. Ejeren deltager nogle gange i handlingen, hvilket er en smule cheezy i mit sind. Rimeligt prissat, rent og behageligt, men jeg ville ikke gå igen.
A
Anson

19-Feb-2014

Fremragende!

Et fremragende sted!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.