Brusebad og bar

Brusebad og bar

Krydstogtsbar med masser af XXX faciliteter i Madrid.

Shower & Bar

Placeringsikon

Calle Pelayo 25, Madrid, Spanien, 28004

Populær homoseksuel krydstogtbar (tidligere 'Sauna Men'), beliggende kun 50 meter fra Chueca metrostation.

Funktionerne på Shower & Bar omfatter skabe, et dampbad, private kahytter, kabiner, et videorum, en labyrint osv. Temaaftener med påklædningskoder. Åbent fredag ​​til søndag.

Weekend: 11 - 10/3

Nærmeste station: chueca

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Brusebad og bar
4.2
Publikums vurdering

Baseret på 215 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

5 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

5 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

R
Ralf Taylor

22-Jun-2024

Jeg fandt en mandlig atmosfære

"Jeg fandt en homoseksuel mandlig atmosfære, der simpelthen er utrolig. Fra det øjeblik, du træder ind, føler du dig velkommen og accepteret. Musikken er fantastisk, og dekorationen er hyggelig og inviterer dig til at gå på opdagelse i det to-etagers etablissement. Personalet er venligt og opmærksomt , altid villig til at sikre, at du får en fantastisk oplevelse. Det er absolut et perfekt sted at tilbringe en sjov aften fyldt med god energi.
J
Javier

30-Oct-2022

Bar sworer

En ren bar Gode tjenere, god musik og en god royo og en masse sjov
D
Dave

2 Nov 2019

godt sted for sjov

Vi gik en fredag ​​aften omkring 12:30. Lidt langsomt i starten, men jeg tilsluttede en gang. Flere fyre begyndte at dukke op mellem 1:30 og 2:00, og handlingen tog fart for mig med flere flere hookups. Stedet er rent så vidt jeg kunne se, hvilket ikke var noget i hytter og mørke rum. Det eneste problem var rygere. Godt de har brusere til var off sex og røg. Virkelig havde det sjovt. Crowd var fra 7 til 20 mænd, 30 til 70 år gamle, der alle ledte efter sjov.
D
Duncan

27-Feb-2019

Sex eller sex og mere sex

Fantastisk sted, hvis du vil have sjov sjov sjov hele natten. Mænd bugner mere mindre mellem 25 og 45 år i gennemsnit, stærkt anbefales.
B
Billy

2 Dec 2018

Min anmeldelse

Jeg ankom til klubben omkring kl. 2.30, og jeg skulle stille op i ti minutter. Det var undertøj & nøgenfest. Det blev meget overfyldt. Fyre har sex på øverste etage eller i kælderen. I kælderen kan man se mere eller mindre fyrene, fordi der er lidt lys. På øverste etage, det er der de mørke rum og tre hytter er. Fyre kommer i forskellige aldre. Meget god atmosfære. Når det er overfyldt, kan det være lidt varmt.
F
Frans

18 Nov 2018

skuffet

Jeg var der lørdag 12:30-1:30 kun omkring 10 ældre tykke mand og en ung, havde det godt med ham, men stedet er meget lille. Steambad er bare varmere end resten. Bruser og håndvask i WC er med koldt vand? Mørkerummet er omkring 3mx3m lille! Bare lidt skuffende!
J
J.M.

10-May-2018

stort palads for sjov

Ankom tidligt en lørdag aften omkring kl. 11.30, og fyrene begyndte at komme dertil den ene efter den anden. Masser af områder at spille, i nogle baglokaler er alle i en uhæmmet. Mørke rum, herlighedshuller, brusere, bar, du kan spille hele natten, det er et fantastisk palads for sjov.
A
Alfred

29-Mar-2018

Et godt sted

Var der lige i marts, og det er lige så travlt som nogensinde - og måske endnu bedre, da der har været et par indretningsrenoveringer siden jeg var der for et år siden. Shower bar er et godt sted at være, med mange hytter og masser af gloryholes. Har lige fundet det tætpakkede mørkekammer denne gang efter flere besøg. Vidunderlig, positiv atmosfære. Bring et åbent sind og hav det sjovt!
A
Abel

18 Nov 2017

Nød atmosfæren

Gik til baren omkring 3 am på en lørdag. Fyren ved døren var høflig og hjælpsom, bartenderen var lige så venlig. Sæt stemningen på en god måde, så jeg følte mig godt tilpas stort set, så snart bukserne tog af. Jeg nød virkelig atmosfæren. Opholdt sig omkring 6 timer, ville prøve at besøge igen på mit næste besøg i Madrid.
J
Johann

13-Sep-2017

Ikke for de genert

Jeg gik en lørdag aften omkring kl. Jeg har aldrig set så mange hotte fyre på ét sted - alle virkede venlige og fandt altid action nedenunder i det mørke rum. det er sikkert. Kondomer og glidecreme medfølger. Skabe du kan opbevare dit tøj. Stedet er enormt, fantastisk layout, noget for enhver smag. Bartenderen var også venlig og smilende (og smuk!). Jeg ville komme her hver gang jeg er i Madrid!
R
Richard

2 Aug 2017

Åbnet hele natten lang

Dette sted er meget populært, hver fredag ​​og lørdag åbner klubben sent kl. 11 hele natten lang. Handlingen starter omkring kl. 2 for at have det sjovt, indtil morgenen kommer.
M
Mikey

9-Jul-2017

Ikke godt

Gik på en lørdag omkring 11.30. Den eneste fyr der. Masser af hytter men ingen offentlige områder. Åbenbart ingen stemning. Rejste hurtigt. Ikke min type klub.
F
Ferguson

27-May-2017

Godt sted

Jeg havde en fantastisk tid. Alle var venlige. Stedet er rent, hyggeligt med et cruisingområde nedenunder med brusere, område til at lave ud. Super venlig atmosfære med masser af fyre, der havde meget få hæmninger. Masser af action. Barpersonalet er super venligt.
R
Ronald

8-Apr-2017

Et vidunderligt udvalg af mænd

God beliggenhed og let at finde, ikke kun er det meget pænt bygget og holdt, men det tiltrækker også et vidunderligt udvalg af mænd, stedet var stort, skabe, brusere, masser af forskellige hytter, jeg fandt personalet venligt og hjælpsomt og travlt rengøring. Så denne klub ville være mit førstevalg for mest sjov og en dejlig krydsblanding af besøgende
R
Robert

30-Sep-2016

Et sted at nyde

Jeg kan altid godt lide at gå der, og jeg har altid masser af liderlige fyre, men nok smukke fyre fra 25-40. Meget sjovt, det gjorde jeg i hvert fald 3 gange. Jeg har haft noget af det bedste, jeg nogensinde har haft i mit liv.
R
Roman

11-Sep-2016

Sjov hele natten

Gik på en lørdag aften omkring 3 am. Dette sted er OK - en bar ovenpå, nogle kahytter ovenpå og et meget mørkt cruisingområde, nedenunder med flere kahytter. Der er også et herlighedshul ovenpå. Der var sikkert 30 fyre der. Jeg strippede og cruisede i et stykke tid. Kondomer udleveres rundt omkring på stedet. Fyren i baren var venlig nok. Der er ikke et klædeskab som sådan - du lægger bare dine ting i et skab. Dette sted er åbent hele natten.
J
John

20 Aug 2016

Absolut affald

Var der en fredag ​​aften fra kl. 2.30 til omkring 5. Der var omkring ti fyre der, alle midaldrende og i undertøj. Den eneste nøgne mand der var i slutningen af ​​tresserne. Den unge mand i receptionen var flink nok, og drikkevarer var billige, men det er et trist lille sted uden nogen atmosfære. Frygtelig musik. Der var INGEN handling i gang. Jeg hadede det. Gå ikke her, hvis du leder efter en god tid.
A
Adam

13-Feb-2016

Sjovt sted for mænd

Det er et sted at overnatte, hvis du vil have kontakt med andre mænd, sjovt sted, billige drinks
L
Luca

3-Jan-2016

Åbnet sent

Jeg har kun været én gang i min ferie. Virkelig uvenligt personale. På hjemmesiden står der, at der åbnes kl. 11. I stedet halv to midnat. De var meget uvenlige, da jeg forsøgte at forklare, hvorfor jeg kom ind. Jeg venter siden 2 en .. og meget få mennesker... Mere sjov ved sauna lavapies.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.