Sauna Sitges

Sauna Sitges

Langvarig gay-sauna med moderne faciliteter.

Sauna Sitges

Placeringsikon

Carrer d'Espalter 11, Sitges, Spanien, 8870

Sauna Sitges er en forholdsvis lille homo-sauna (180 m²), der har været i drift i over 18 år. Moderne faciliteter på Sauna Sitges omfatter tør sauna, dampbad, labyrint og hytter. Personalet er venligt og stedet vedligeholdes regelmæssigt, så det er rent.

Populære skumfester finder sted i weekenden. Massage og gratis WiFi til rådighed.

Sauna Sitges er åben hver dag fra 4 til 9 og genåbner fra 12 til 8.

Mon:04: 00 - 08: 00

Tir:04: 00 - 08: 00

Ons:04: 00 - 08: 00

Tor:04: 00 - 08: 00

fre:04: 00 - 08: 00

Sat:04: 00 - 08: 00

Sol:04: 00 - 08: 00

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Gratis Wi-Fi
Jacuzzi / varm pool
Massage
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Sauna Sitges
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 89 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

M
Marcel

25-Jun-2022

MERIT UNE BESØG

Mellemstor sauna, nyligt renoveret og udvidet. Temmelig varm kundekreds i alle aldre. Cirka 15-20 fyre om eftermiddagen. Travleste periode 4.30 til 7 (åbning kl. 4). Meget venlig receptionspersonale. Under et ophold i Sitges er et besøg i denne sauna et must. Åbner også om natten fra 00:00, men jeg ved ikke om der er folk på nuværende tidspunkt.
L
Ludovic

1 Nov 2021

Meget fint

Suis assez étonné de sures commentaires . Ayant la chance de beaucoup voyager ce sauna est certes pas très grand mais pas minuscule non plus! bien équipé et propre j'y suis allée un dimanche veille de jour fériée et il y avait une quinzaine de personnes plutôt beaux garçons . Personale très sympathique. Merci pour votre accueil je reviendrai avec grand plaisir .
D
DJ

24 Aug 2021

Det gjorde ikke Wow Me!

Da jeg første gang gik ind i saunaen, var jeg chokeret over, hvor lille den er for et større mødested i Sitges, kendt for en enorm homoseksuel befolkning. Saunaen var ikke optaget, men så kom jeg ind kort efter åbningstid. Jeg gik en tur rundt for at få en fornemmelse af stedet, og intet var virkelig overraskende for mig. Jeg var meget skuffet over, at de private kahytter ikke havde døre, der lukkede og låste, de var alle meget åbne for folk at se, hvilket jeg for en ikke rigtig sætter pris på. Jeg kan for meget lide mit privatliv. Ville jeg besøge igen, måske. Jeg har lige set og besøgt mange fantastiske saunaer, og i Storbritannien er de meget større!
M
Maze

22-Oct-2019

let ikke travlt

Nå ja, det er ikke altid travlt selv i bjørneugen i september, da jeg var her. Og ja, den er lille sammenlignet med andre saunaer i store byer i Europa, men personalet er så imødekommende David den hollandske dreng gav mig 10 dages billet til nedsat pris, fordi jeg købte for alle dage én gang og på forhånd under mit besøg 2 dage, de havde skumfest og det var fuld pakke en dag, jeg måtte vente i 10 minutter, indtil skabene blev tomme, det er et dejligt sted at møde alle størrelser og typer af mænd rundt om i verden, og det er den eneste sauna i byen. Så jeg kunne godt lide og foreslå nogen et must-besøg, hvis du er i Sitges for sjov.
g
graham

3-May-2019

engelsk fyr

Behagelig sauna meget ren en del fyre, men ikke meget action, måske gik jeg på det forkerte tidspunkt omkring 17.00.
m
moscardini

3-May-2019

Nej ..

Forudsætning: Vi kom ind første og eneste gang torsdag den 2. maj 2019, omkring kl. Det var bjørneweekenden. Beliggenhed: Nær Sitges station. I en lille gade ud af kaosset. Type klientel: Selvom byen var fuld af bjørne, og vejret var koldt, var vi 8 af os i alt (udover os to ældre bjørne, to i 7'erne og en i 40'erne). Vi tvivler meget på, at den fylder, men den er så lille, at selv 30 personer ville være trang. Struktur: For lille. Meget få siddepladser (10 stole i baren og en bænk til 3 personer). Meget lille boblebad. Lille tv-stue. Mikroskopisk sauna. 4 kahytter, i to hvoraf der ikke er madras. Rengøring: Ganske rent, men er næsten tom er det svært at blive snavset. Priser: For høje i forhold til, hvad det tilbyder. Hjemmesko, pareos og håndklæder er inkluderet i entréprisen. Råd til kunder: Ingen grund til at komme ind. Råd til ledere: Du er venlig og hjælpsom. Intet at anbefale.
M
Maze

2 Nov 2018

Ikke overfyldt, men havde altid handling

Under mit 5 dages besøg gik jeg til denne sauna 3 gange. Fyren i receptionen fortalte mig efter kl. 3, at det bliver overfyldt efter alle barer lukker og fulde fyre kommer ind, men jeg så ærligt talt ikke mange fyre selv under BearWeek. Men ved siden af ​​dette havde jeg altid noget action og en gang var jeg heldig med Texas buttede far. Han var en rigtig perle. Elskede at røre ved og kysse ham. Dejligt sted - vil helt sikkert besøge igen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.