Sauna blæksprutte

Sauna blæksprutte

Stor homo-sauna i Madrid med opvarmet pool og private hytter.

Sauna Octopus

Placeringsikon

Calle de Churruca 10, Madrid, Spanien, 28004

Stor homo-sauna (1,000 m²) besøgt af modne mænd og deres beundrere.

Faciliteterne på Octopus inkluderer en tør sauna, to mørke værelser, en opvarmet pool, 20 private hytter og en biograf. Massageservice er også tilgængelig. 

Ugedag: 10 - 12

Weekend: 10 - 12

Nærmeste station: Retten, Bilbao

Funktionalitet:
bar
Mørkt rum
Internetadgang
Jacuzzi / varm pool
Massage
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Sats Sauna blæksprutte
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 108 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

R
Rob

11 Nov 2021

Rent men ubehageligt

Gik der i sidste uge på en hverdag. Offentligheden var omkring 40, 50 og ældre. De fleste af dem var bjørne, unge eller unger. Synet yngre mænd, der var der. Var ikke interesseret i ældre eller federe mænd, så vidt jeg kunne se. Ingen af ​​kunderne var interesserede i at få en snak. Meget arrogante mennesker. I hvert fald ikke min kop te.
J
Joseph

2-Mar-2019

Frygteligt sted

Gik der den 1. marts 2019. Receptionspersonale uvenlige. Du skal betale for at bruge en maskine. Kundekredsen var uinteressant, overvægtig og for gammel (jeg er 47!). Vand i poolen lugtede virkelig dårligt. En af de værste saunaer, jeg nogensinde har været i (og jeg har været i mange af dem).
E
Emilio

2-Mar-2019

CARA PEQUEÑA GENTE DEJO DE IR

Det er ikke værd at betale mere, end hvad andre saunaer koster, endda op til det dobbelte af det beløb, der opkræves af den, der har forladt den bedste kundekreds. Rengøringspersonalet er meget uhensigtsmæssigt at få folk til at føle sig utilpas. Det er ikke det bedste, det er lille, få hytter.
C
Charles

31-Jan-2019

God eftermiddagsmængde på OCtopUS

Jeg ankom omkring kl. 1700 på en mandag, og stedet var ret travlt. Det så ud til at være en ældre skare, slutningen af ​​30'erne og opefter, med et par større fyre, men for det meste gennemsnitlige til at passe. Når du kommer ind, betaler du dit adgangsgebyr med maskine og giver opskriften til en ekspedient, som giver dig håndklæder, en nøgle og flip-flops. Skabe, kahytter og baren er på øverste etage med et gennemsigtigt gulv fra baren til boblebadsområdet. Nedenunder indeholdt boblebadet, saunaen, videorummet og det mørke rum, med et par hytter mere. Stedet er lille, uden dikkedarer, men publikum var sjovt og varieret.
A
Andres

16-Jan-2019

Cara-pequeña-gente fumando-indecisos

Le hacen mucha publicidad, pero además del titulo incomoda, subir y bajar escaleras, pocas cabinas, personlig inoportuno en todas las zonas, horario efectivo muy reducido
W
Wolfgang

28 Nov 2018

blandet alder

Saunaen er i en meget god stand, og personalet er høfligt - du kan ikke finde et bedre sted i Madrid.
G
Globetrotter

11 Nov 2018

Det er til bjørne og nogle oddere. At vide det fremad nød jeg.

Jeg blev rådet af en lokal til at prøve Octopus mellem 4-8 pm. Jeg fik der omkring 6 pm på en lørdag; og jeg ville anslå, at der var 30 fyre. De fleste af fyrene var fede bjørne, hvilket ikke er min smag, men der var nok oddere og smukke, interessante ikke-fede fyre (som jeg ville betragte mig selv for at være) til at holde min opmærksomhed i et par timer. Masser af sjov, og jeg følte mig velkommen. Alle virkede venlige og et par fyre var snakkesalige. Aldersgruppen var 30+. Den store pool var ren, lyse og en ikke for varm temperatur. Den tørre (finske) sauna var et behageligt varmt niveau for at tillade lange besøg uden overophedning for hurtigt, og dampbadet var dampende. De private hytter på det nederste niveau varmede for hurtigt op med en lukket dør, ovenpå virkede køligere. Faciliteten var meget ren, og der var en medarbejder, der konstant kredsede og gjorde rent (men aldrig påtrængende). Det er nemt at ankomme - du betaler en selvbetjeningsmaskine og giver din kvittering til ledsageren, som giver et håndklæde og kvalitetssandaler og en skabsnøgle (skabe var enkle og fungerede godt). Ingen bøvl med registrering eller ID'er. For 17 euro følte jeg, at det var usædvanligt god værdi.
L
Leo

24-Oct-2017

Hr. Leo Gardner

Den bedste sauna i Madrid dampende varmt rum med tunge tryk vandstråler og rene brusere med masser af rastepladser og lounge med TV og WiFi og høfligt personale billigt efter 8 pm god værdi.
K
Karlo

3-Sep-2017

Bad

Gik der i søndags.... ikke så rent og tilskuerne var 50+... jeg gætte, at bjørn her betyder meget fedt. Værre brugt 16€
A
A

8-Jul-2017

ikke dårligt - ikke godt

Besøgte det i januar 2017. Det er ikke beskidt, men det er ikke så rent som andre saunaer. Masser af action.
j
jmbo

30-May-2016

Forladt glad

Jeg fandt det OK masser af action havde god tid i dampbadet og en ude af denne verden tid på slyngen.
C
Chaser

20-Oct-2015

Varme øjeblikke

Rigtig dejlig sauna med flere buttede varme fyre. Rengør med en stor jacuzzi. Havde mange varme øjeblikke....
J
JJ B

5-Jul-2022

chub fyre

hvad er det bedste tidspunkt og dag at møde chub fyre i klubben?
A
Anthony

15-Oct-2015

Ren og stor!

Gik der i sidste uge og nød det! Faciliteterne er store og rene! Jacuzzi pool er meget rart! Dampbad og sauna er rene og store! Forskellig gruppe af fyre der i alle aldre! Havde en god tid!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.