Sauna Gran Via

Sauna Gran Via

Sauna Gran Via

Placeringsikon

Calle del Barco 6, Madrid, Spanien, 28004

Moderne gay sauna i hjertet af Madrid, nær Chueca homoseksuelle distrikt. Sauna Gran Via har en bar, café, skabe, jacuzzi, mørkt rum, private hytter, massageservice, gratis WiFi.

Hverdag: 3 - 12 (mandage lukket)

Weekend: 3-12

Nærmeste station: Gran Via, Callao

Funktionalitet:
bar
Café
Mørkt rum
Massage
Musik
Afslappende hytter
Sauna
Sats Sauna Gran Via
2.7
Publikums vurdering

Baseret på 49 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

3 Stjernevinder

A
Alex Mol

21-Oct-2023

God tid

Ikke sikker på, hvorfor de dårlige kommentarer, jeg har læst, jeg havde en fantastisk tid. Det er et sted med leje drenge, så folk går for sjov. Ja lidt rundown men holdt rent, bar område nice, barmand fik mig til at føle sig godt tilpas og chicos er ikke nøjeregnende. Faktisk var alle søde og venlige. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen og igen.
J
Jim

14-Apr-2017

Intet andet end leje drenge

Min partner og jeg gik i håb om at slappe af og have det sjovt. Vi var bogstaveligt talt de eneste mennesker på stedet, der ikke var leje drenge. Vi blev opsøgt af flere flotte fyre, og det er fint. De var generelt høflige. Men vi var de eneste der ikke fungerede. Damp og sauna var gode, men jacuzzien har kun plads til to og var ikke varm. Jeg kommer ikke tilbage.
T
Tib

2-Apr-2017

Dejligt sted, anbefales - men gå på det rigtige tidspunkt

Meget at rose dette sted for. Diskret indgang, hjælpsomt personale, god pris (11 euro) og meget rent. Bare sørg for, at du ikke tager afsted en søndag tidlig aften, som er, da jeg gik. Det var fuldstændig dødt - dybest set mig og et par andre fyre. Saunaen beskæftiger leje drenge, men de plager dig ikke (medmindre du spørger dem pænt selvfølgelig!). En kritik er, at både saunaen og dampbadet er ekstremt lille og ikke ville være i stand til at rumme mere end et dusin fyre (selvom det ikke var et problem, da jeg gik!). Jacuzzien (kun virkelig stor nok til at presse to personer ind) fungerede heller ikke. Jeg synes, de skal skære ned på antallet af hytter (som der er rigtig mange af) og udvide de øvrige faciliteter. Et par andre ting.. dejligt barområde, og i denne sauna giver de dig to håndklæder (handy) og et gratis kondom og glidecreme (ikke at mit kunne bruges til noget!) Besøgt april 2017.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel