Saunacenter Madrid Gay omklædningsrum

Saunacenter

Sauna Center

Placeringsikon

Calle de Valverde 32, Madrid, Spanien, 28004

24-timers gay sauna i centrum af Madrid med et dansegulv, bar, tør sauna og mørkt rum.

Sauna Center har omkring 100 hytter, hvilket gør det til en af ​​de største homoseksuelle saunaer i Europa. Massage tilgængelig.

Hverdag: 24 timer

Weekend: 24 timer

Funktionalitet:
bar
Dancing
Mørkt rum
Fitness
Massage
Musik
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Saunacenter
2.6
Publikums vurdering

Baseret på 144 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

H
Hugo Rober

30-Sep-2021

Frygtelig beskidt

Frygtelig, gammel og beskidt Anbefales overhovedet ikke. Meget gamle mennesker og meget dårlige faciliteter. En af de værste saunaer i madrid
H
Herve

24-Apr-2021

Meget typisk

Un sauna où il est muligt de rencontrer de vrai espagnol et pas des touristes du nord de l'Europe . Par contre il faut se méfier des horaires car il peut-être bondé comme peu fréquenté ! Beaucoup de cabines, endroit très grand et espace pour baiser nombreux. Bon la déco est un peu désuète mais on n'y va pas pour cela. Personale kan anbefales.
R
Roy

10-Mar-2020

Gammelt men rent

En gammel sauna. De fleste af de besøgende er +60 og lokale.
A
Al

22-Feb-2020

Ikke det værd

Gik en fredag ​​aften omkring klokken 10, det var ret dødt. Fandt en virkelig lækker fyr og fjollede rundt med ham. Kulturen i denne sauna er at fjolle rundt i hytterne. Vi havde en fantastisk tid og besluttede ikke at afslutte, så vi kunne fortsætte vores nætter. Det hele gik ned ad bakke derfra. Al handlingen er nedenunder, hvor de private hytter er. Gangene er mørke og labyrintagtige. Nederst på trappen er der nogle bænke, hvor en flok ældre fyre taler højt om hvad som helst (tænk på dykkerbaren) og catcall-fyre. Folk ryger, selvom det er forbudt. Jeg fandt ikke en anden fyr, der var varm i de 3 timer, jeg var der. Der blev kun afspillet videoer i baren og i et værelse med bænke. En af de mest undervældende saunaoplevelser, jeg nogensinde har haft. Især for Madrid.
F
Felipe de

12-Jan-2020

Se la chupe a un marroqui

El sauna huele muy muy mal por favor hagan algo. Al entrar huele a una mezcla de culo, sobacos, y humedad.
L
Lukas

24 Aug 2019

Godt sted at besøge

Sauna og hammam meget varmt at slappe af, prøvede ikke jacuzzien. Mange mennesker, blandede aldre. Mørkt værelse virkelig spændende og fyre meget varme. Prøv det og lav din egen idé.
G
George

26-Jul-2019

George

Sandsynligvis den værste sauna, jeg nogensinde har besøgt. To plus: udstyr inkluderet (2 håndklæder, hjemmesko, kondom, glidecreme) og løbende rengøring af førerhuset. Så kun de negative ting: hele rummet har brug for akut genopbygning, betaling af køb af drikkevarer på forhånd et sted ved indgangen, ingen i sauna og damp, alle de ældre mænd (torsdag før midnat)...
и
иван

10-Apr-2019

god sauna (sted at elske)

Den har to saunaer, en tør sauna og en dampsauna. Det har en jacuzzi, men det er altid rengjort, og du kan ikke komme ind, når du vil.
A
Alessio

21 Dec 2018

DEN ENESTE SAUNA I MADRID, HVOR FOLK GÅR FUCK

Nå, saunaen er gammel, men meget stor og om dagen gør personalet rent i kabinen. Jeg har prøvet al sauna i Madrid i lang tid. Dette er den eneste, hvor du kan finde en god bund.
M
Marc

30-Sep-2018

Dette er en fantastisk sauna!

Jeg fandt denne sauna som en af ​​mine nye favoritter. Personalet var venligt og ja, hvis du vil drikke, skal du købe billetter foran og sørge for at huske at give dem til bartenderen, da bartenderen først sagde, at jeg ikke gav ham en billet. Ikke sikker på, om det er en fangst at sikre, at du er ædru nok til at bestille? Baren var velassorteret og bartendere var venlige. Der er mange hytter, der ikke er tildelt. Du kan indtaste alle, der er ledige.. og de har masser. De låser også indefra for privatlivets fred. Hytterne er større end de fleste bathouses i USA. Du skal have hjemmesko på, som de giver dig, og du kan ryge i baren. Jeg så fyre bruge poppers. Jeg så kun 1 rigtig stor fyr, men han så ud som om han ikke havde det sjovt. Jeg vil sige, at størstedelen af ​​tilskuerne søndag aften var 25-45. Der var også velholdte ældre herrer. Om min oplevelse: Jeg gik en søndag aften kl. 3, og det var pakket. Der er ingen douche-stationer, så jeg tog en tom Fleet-flaske med og fyldte den med vand. Jeg er 48 år gammel, men jeg ser 40 ud og betragtes som smuk og i form. Jeg tog 4 år i spansk i gymnasiet, og det var nok til at føre flere samtaler. De lokale forstod også engelsk. Jeg slog op med en ung spanier/marokkaner og også en fyr fra Polen. Det var så godt, vi havde flere sessioner og hvilede i baren ind imellem. Jeg kan ikke vente med at gå tilbage. De var stadig i gang ved middagstid, da jeg tog afsted i mandags!
G
Graeme

4-Jun-2017

forældet

Jeg har rejst meget og været i en del saunaer, men LANGT dette er den værste, beskidte, forældede og ingen flinke mænd, glem adgangsgebyret, de kunne tjene mere, hvis de belastede mennesker kom ud! Vi blev 7 minutter og 23 sekunder, bare tid til at klæde os af, tag et kredsløb og klæde os igen.
L
Luis Angel

17-Mar-2017

Oplev en sauna

Para mi Sauna Center, es una de las mejores saunas en las que he estado. Tiene sus días donde hay poca gente. Men de fines de semana a tope. Si quiere ligar y pasar buenos ratos, este es el lugar ideal.
S
Steve

28-May-2016

Undgå

Det kan være en af ​​de største i Europa, men det er en af ​​de værste. Hvis du vil gå 20 miles for handling, er dette stedet - fuld af holdning og alle stenet. Personalet er uhøfligt. I betragtning af valget af andre saunaer i Madrid, er dette et sted at undgå.
P
Pip

9-Oct-2015

Mareridt!

Mit første og sidste besøg i Sauna Center Madrid, og jeg vil gerne advare rejsende. Jeg har været i mange forskellige saunaer rundt om i verden, og Sauna Center Madrid er det mest elendige. Halvdelen af ​​toiletterne ude af drift, spaen var ude af drift, de uvorne små værelser var hæslige, den arrogante barmands holdning var bare forfærdelig. Han så ned på rejsende og gjorde det klart, at vi ikke var velkomne. Luftkvaliteten var bare uudholdelig. Vi varede 2 timer og måtte gå, da vi ikke kunne trække vejret på grund af den tykke cigaretrøg. Sauna Center Madrid var den mest uvenlige, forfærdelige oplevelse nogensinde. Vi ser rejsende ankomme, tage en drink og gå ud i de to timer, vi var der. Spild ikke din tid eller penge, da Sauna Center Madrid ikke fortjener dig eller dine penge.
D
Den

3-Oct-2015

Middelmådig aldrende sauna

Jeg og min ven gik her fredag ​​aften. I receptionen er fyren ret utålmodig, fordi vi talte engelsk og lidt spansk. Vi gik indenfor, og det er nu ikke godt vedligeholdt. Et brusebad fungerer ikke godt. Nogle private værelser var ikke meget rene. I baren ville vi købe drinks, men vi vidste ikke, at vi skulle betale først i receptionen. Vi endte med at vente og vente, men dagen kom ikke op fra hans post, så vi besluttede at tage hjem. Baren virker dog fin, og barbudene var flinke og imødekommende.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel